Kolmen pisteen rajaus

Mainitsin toissapäivänä saaneeni Clarinsilta mukavan back to school -teemaisen meikkikeon, johon oli mahdutettu mukaan merkin äärimmäisen hämmentävän oloinen 3-Dot Liner.
Anteeksi kuka eikun mikä?
3-Dot Liner on siis nestemäinen silmänrajaustuote, jossa on kolme kärkeä.
 Ai miksi kukaan tahtoisi tehdä triplarausta?
No ei kukaan tahdokaan. Tai voi toki tahtoakin, mutta tätä tuotetta ei ole suunniteltu siihen. Tuotteen nimi ei nimittäin ole 3-Dot Liner (kolmen pisteen rajaus) turhaan.
Ai miksi joku sitten tahtoisi katkonaisen pisterajauksen silmiinsä? No ei tällä sitäkään välttämättä kannata lähteä tökkimään, ainakaan niin selkeästi. Parhaiten kun tämä nimittäin soveltuu hieman erilaiseen käyttöön.
Tämän eyelinerin ideana on tuoda ripsiin illuusio tuuheudesta ja runsaudesta. Lookki saadaan aikaan tökkimällä kynän kärjälle ripsirivistön väleihin, jolloin koko ripsirivi näyttää runsaammalta. 
Pakkauksen mukana tulleessa ohjelapussa tämä kehoitetaan tekemään ylhäältäpäin, mutta minä ainakin teen sen alhaaltapäin (kuten tämän postauksen lopussa olevalla Clarinsin omalla videollakin tehdään).Ja ei, se ei satu, tunnu pahalta tai ole muutenkaan hankalaa.
Rajauksen tökkiminen ripsirivistön väleihin näyttää luonnolliselta ja tuo katseeseen lisää intensiivisyyttä ilman, että lookki näyttää kovin meikatulta.
Vasemmalla vahvemmin tökittynä, oikealla kevyemmällä jäljellä tökkien.
Kun hommaan lisää vielä ripsivärin, on nopea arkinen, kahden tuotteen voimin toimitettu silmämeikki valmis.
Ripsissä on muuten käytetty Clarinsin uutta Be Long -ripsiväriä, jonka jämäkkä harja erottelee ripset hyvin tuoden niille pituutta. Koostumus on pidentävien mascaroiden tapaan tyypillisesti hieman löysähkö, joten suurempaa tuuheutta tämä ei ripsiin tuo, mutta eipä se sitä lupailekaan.  Sen sijaan se lupailee, että neljän viikon käytön jälkeen käyttäjien ripset olisivat keskimäärin jopa 1,1 mm pidemmät kuin ennen!

Aluksi hieman hämmentävältä vaikuttanut 3-Dot Liner vakuutti minut ja taitaakin jäädä pysyvään käyttööni, sillä yksi-risti-kaksi -ripsisenä daamina pidin suuresti sen tuomasta tuuheutusefektistä.
Unisiin kouluaamuihin tämä tuote sopii hyvin, sillä yläripsien sisäluomelle tulevan rajauksen kanssa ei tarvitse olla niin tarkkana -kunhan ei tökkäise silmäänsä. Meikkipohjan lisäksi kulmakynällä, tällä rajauksella, ripsivärillä ja huulikiillolla saakin toteutettua nopean arkimeikin, joka tuo silmät kauniisti esiin.

Tässä vielä se lupailemani Clarinsin oma video 3-Dot Linerin käytöstä:

Oletteko te sattuneet kokeilemaan Clarinsin 3-Dot Lineria? Mitä olette siitä tykänneet? Tai tekisikö jonkun mieli kokeilla? Miltä tällaisen tuotteen idea teistä ylipäätänsä kuulostaa?

21 kommenttia artikkeliin ”Kolmen pisteen rajaus”

 1. Olen jo vuosia käyttänyt samaa tekniikkaa ihan tavallisella rajaustussilla, näin ensivilkaisulla taidan pysytelläkin siinä koska yksi kärki on vielä sirompi ja helpompi kun "operoidaan" näin lähellä silmämunaa. Nopeasti sitä tottuu tuikkimaan ripsien tyveen ja väleihin pienet pisteet. Toimii myös ripsipidennysten kanssa kun viimeiset päivät ennen huoltoa rivistö näyttää hieman harventuneelta 🙂

 2. Mä ostin tuon aika lailla heti, kun tuli markkinoille. Idea oli niin upea, etteihän sitä voinut jättää testaamatta! Tykkään edelleen ideasta ja lopputuloksesta ja helppoudesta, mutta se on harmillisesti jäänyt kuitenkin vähemmälle käytölle. Nyt muistin taas tuon tussin, taidankin käydä kaivamassa sen lähemmäs tuolta meikkipussin pohjalta. 😉

 3. Kiva tuote. Oon tehnyt jo vuosia samaa ihan tavallisilla melko pehmeillä rajauskynillä, mutta voisikin vilkaista jos tämä täsmätuote olisi vielä parempi.

 4. Pakko saada ! Haluaisin käyttää rajauksia arkimeikissä, mutta musta tuntuu etten osaa tehdä sitä niin tarkasti (varsinkaan kiireessä) ja sitten silmämeikki näyttää suttuiselta… Ja se tarkka rajaus lähtee kuitenkin leviämään päivän aikana :/ Tätä on pakko kokeilla 🙂

 5. Kuulostaakin tosi mahtavalta idealta kiireisiä kouluaamuja varten! Rajaukset ovatkin jääneet vähemmälle, juuri sen takia, että pelottaa, että seuraa sotkua. Kiitos vinkistä!

  raindeerpants.blogspot.fi

 6. Voih! tämän haluan, lisään siis hankinta listalle! Haluan värin juurikin sinne ripsien sekaan, en yläpuolelle, tuolla se olisi varmasti paaaaljon helpompaa!

 7. Miten tää poistetaan? Itse en saa koskaan "alakautta" tekemää rajausta pois, vaikka kuinka yrittäisin vanulka ja aineella. Pitääkö siis poistaa alakautta jollain puikolla?

  • Johtunee ehkä harvasta ripsirivistöstäni, mutta minulta ne lähtevät aina ihan ongelmitta ilman mitään erikoisempaa kikkailua ihan vaan vanulla ja silmämeikinpoistoaineella. En siis valitettavasti osaa oikein antaa mitään erikoisvinkkejä. :/

 8. Minulla on ollut jo reilun vuoden käytössä Bourjois'n samanlainen, kolmekärkinen rajaustussi. Olen tosin käyttänyt sitä normaalin rajauskynän/-tussin tavoin yläluomella ripsirajan yläpuolella. Täytyykin kokeilla tätä alakautta töpötellen rajaamista heti huomenna! Ainakin kevyessä meikissä tällainen rajaus näyttänee luonnollisemmalta kuin perinteinen ohut viiva.

 9. Minulla on ollut jo reilun vuoden käytössä Bourjois'n samanlainen, kolmekärkinen rajaustussi. Olen tosin käyttänyt sitä normaalin rajauskynän/-tussin tavoin yläluomella ripsirajan yläpuolella. Täytyykin kokeilla tätä alakautta töpötellen rajaamista heti huomenna! Ainakin kevyessä meikissä tällainen rajaus näyttänee luonnollisemmalta kuin perinteinen ohut viiva.

 10. Ite käytän samaa tekniikka (alakautta ripsirajaan) arkisin huijaamaan ripseni pidemmiksi, kuin mitä ne ovat. Aamukiireisen siisti konttorimeikki ripsivärin, peiteaineen, mineraalipuuteri, tumman varjostuvärin ja poskipunan kanssa.
  Tosin käytössä on ollut normaali eyeliner.
  Tätä voisi hankkia testaukseen laivareissulla marraskuussa 🙂

 11. Hei, kiitos taas vinkistä. Olen rajannut silmiäni vuosikaudet, välilläparemmin, välillä huonommin onnistuen. Tuo luonnollinen, mutta "salatehokas" rajaus on just se vaikein, mutta ehdottomasti paras: jos lopputulos näyttää siltä, ettäomaa "vain" kauniit silmät ja tuuheat ripset, on onnistunut. Sitä aina tavoittelen, ja olen ostanut varmaan kymmeniä ja kymmeniä rajausvärejä ja siveltimiä. Joten pitääpä nyt heti antaa tälle mahdollisuus! (Välillä olen jopa miettinyt, kokeilisinko kestorajausta eli sitä tatuointia, mutta en sittenkään tiedä, onko se nimenomaan lainkaan luonnollinen, säästäisi vain vaivaa)

Kommentointi on suljettu.