Fullips Lip Enhancer – Toimiiko huulten pullistus kupin ja alipaineen avulla?

*Sis. mainoslinkin

Moni on varmasti bongannut Instagramin kuvavirtaansa seuratessa klippejä, joissa huulia pullistettan väliaikaisesti pienen, kuppimaisen tuotteen avulla alipainetta hyödyntäen. En taatusi ole ainoa, jonka uteiliaisuus on herännyt ja joka on ollut kiinnostunut kuulemaan tai jopa itse kokeilemaan, toimiiko homma oikeasti ja jos toimii niin kuinka hyvin.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Saimme jonkun aikaa sitten töihin myyntiin Fullips-merkin kuppimaisia huultenpullistajia, joiden tuotekuvauksia kirjoittaessa naureskelin itsekseni. Olin hieman utelias, mutta en niin utelias, että olisin jäänyt miettimään asiaa enempää. Meillä on ollut jo pitkään töissä myynnissä CandyLipz-merkin hieman vastaavantyyppiset, mutta huomattavasti kalliimmat pullistajat, joita kyllä myydään paljon, mutta jotka olen myös jättänyt itse kuitenkin huomiotta.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Olisin varmasti onnistunut jättämään tämänkin tuotteen huomiotta, ellei ruotsalainen kollegani olisi paria päivää myöhemmin tullut tohkeissaan kertomaan, kuinka hyvin kuppi oli hänen huulillaan toiminut. Huulista oli tullut selvästi muhkeammat kun hän oli kokeillut ostamaansa kuppia töiden jälkeen kotiin mentyään ja ne olivat vieläpä pysyneet sellaisina koko illan.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Hitsit, pitääkö tätä nyt itsekin jo kokeilla?

Kypsyttelin ajatusta viikon kunnes sitten vihdoin pyysin tuotteen itselleni töistä blogitestiin. En nimittäin taatusti ole ainoa, joka haluaa nähdä, kuinka se toimii!

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Fullips Lip Enhancer -kuppeja on myynnissä kolme erilaista mallia:

 • Small Oval on pieni ovaalin muotoinen huultenpullistaja, joka sopii käytettäväksi kun pullistava vaikutus halutaan kohdistaa tietyille alueille. Huultenpullistaja antaa parhaan vaikutuksen kun sitä käytetään pitäen sitä vaakatasossa, mutta sitä voidaan käyttää myös pystyasennossa ja huulet voidaan käsitellä tällöin pienissä osissa.
 • Medium Oval on keskikokoinen ovaalin muotoinen huultenpullistaja, joka puolestaan sopii parhaiten ohuille huulille ja kapeille huulille. Tätä mallia voidaan käyttä pitäen sitä vaakatasossa tai pystyasennossa. Pystyasennossa sen avulla saa parhaan vaikutuksen huulten keskiosaan ja vaakatasossa sen avulla voidaan puolestaan kohdentaa vaikutus joko ylä- tai alahuuleen.
 • Large Round on  merkin suosituin malli. Iso ja pyöreä huultenpullistaja antaa huulille täyteläisyyttä joka puolelle ja sopii käytettäväksi yhtäaikaa sekä ylä- että alahuulella. Ohuthuuliset voivat kuulemma käyttää tätä huultenpullistajaa asettamalla sen peittämään paitsi huulet myös huultenympärysaluetta saadakseen myös sille kevytä täytelöitystä.

Large Roud -malli kuulosti aluksi parhaalta valinnalta, mutta kollegani kertoi itse valinneensa Medium Oval -mallin, joka kuulosti hänen kommenttiensa perusteella hyvältä vaihtoehdolta ja päädyin siihen sitten itsekin.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Kupin käyttö on hyvin yksinkertaista: muovinen kuppi asetetaan huulille ja sen sisältä imetään pois ilmaa, jolloin muodostuu kevyt alipaine.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Kuppia pidetään ohjeiden mukaan paikoillaan 15-30 sekuntia, mutta minusta se on jo todella pitkä aika ja 5-15 sekuntia riittää varsinkin aluksi aivan hyvin. Tätä lyhyttä imuttelua voi sitten jatkaa huulia aina välillä kurkkien ja haluttaessa kupin kohtaa ja asentoa vaihdellen niin kauan, että huulet ovat pullistuneet haluttuun kokoon.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Arvatkaa toimiiko?

Tässä huuleni ennen kuppia…

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

…ja tässä sen jälkeen:

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Huulten pullistaja todellakin toimi. Huulista tuli todella nopeasti pulleamman ja täyteläisemmän tuntuiset sekä ihan ehdottomasti isomman näköiset, siitä ei voinut kiistellä. Kupin käyttö ei sattunut eikä sen kuulukaan sattua. Jos kipua tuntuu, on kuppiin imetty liian kova alipaine.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Vaikka homma toimii, en silti pitänyt sitä kovin kätevänä. Ohjeissa sanottiin, että ihon voi kostuttaa ennen kupin käyttöä, jotta imuttelu onnistuu paremmin, mutta itse käytin sitä kuivilla huulilla ongelmitta. Siitä huolimatta, että en lätrännyt vedellä, oli kupin imuttelu melko sotkuista ja koska käytän itse aina meikkivoidetta ja puuteria, menivät ne suun ympäriltä melko sottaisen näköisiksi kupin ja kuolan vaikutuksesta. Imuttelu olisikin syytä tehdä ennen meikkausta.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Kuten tiedätte, olen aina valmis kokeilemaan kaikkea uutta ja vetämään homman jopa vähän överiksikin ihan vain varmuuden vuoksi ja selvittääkseni, mitä sitten tapahtuu ja voidakseni varoittaa muita tekemästä samaa virhettä. Mitä erilaisiin kauneudenhoitoon liittyviin laitteisiin ja tuotteisiin tulee, on itsesuojeluvaistoni ehkäpä lähinnä samaa tasoa kuin kävyn keskeltä moottoritietä bonganneella oravalla. Överiksihän tämäkin piti siis vetää.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Joo, huulista tuli todella muhkeat, kun hommaa vaan jatkoi. Muhkeus ei pysynyt ihan noin runsaana kuin ehkä parikymmentä minuuttia, mutta huulet olivat muutamien tuntien ajan selvästi täyteläisemmän tuntuiset ja pulleamman näköiset.

Ensimmäisellä käyttökerralla kokeilin kupppia alkuillasta ja huuleni olivat edelleen nukkumaanmennessä muhkeat. Levitin niille tehokkaasti ravitsevaa huulivoidetta ja aamulla herätessäni ne olivat yhä selvästi täyteläisemmät, mutta täyteläisyys katosi niistä sitten pian huulirasvankin peseydyttyä pois, eli ilmeisesti myös hyvä kosteutus auttoi pitämään ne pulleampina.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Kompaktin kupin mainostetaan kuitenkin myös kulkevan kätevästi mukana, eli imuttelun voi ottaa uusiksi aina lisää muhkeutta toivoessaan. (Koska tottakai jokainen kokee kätevänä kantaa tällaista kuppia mukanaan ja imutella sitä aina parin tunnin välein.)  Kuten kuitenkin jo totesinkin ja kuvista näkyykin, on se hieman sotkuista ja jättää kyllä meikkipohjaan kupittelun merkit.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Jos imuttelusta innostuu liikaa (tai muuten vain käyttää kuppia ensimmäisiä kertoja), voi huulille ja huultenympäryksille syntyä mustelmia. Itse innostuin aluksi liikaa ja sain ensimmäisen kerran jälkeen huuliini pieniä verenpurkaumia, jotka ilmestyivät vasta pienellä viiveellä näkyviin ja kestivät huulissani parisen päivää. Kannattaa siis ottaa maltillisesti.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

No onko tästä sitten oikeasti jotain hyötyä? No joo, kupilla saa hetkeksi Instagram-huulet ja jos se tekee onnelliseksi niin mikä minä olen ketään tuomitsemaan. Jos oman onnellisuusmittarin viisari nousee suuremmilla huulilla, niin onhan se toki mahtavaa jos siihen voi näin pienellä jutulla vaikuttaa. On minullakin muista ehkä turhilta tuntuvia juttuja, jotka tekevät itsestäni kuitenkin onnellisemman enkä kaipaa keneltäkään tuomitsevia kommentteja niistä. Kyllä ihmiset venyttävät kaikkea korvakorujen rei’istä peniksiinsä ja se jokaiselle suotakoon.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Yritin kuitenkin löytää aiheeseen liittyen ihan oikeaa faktaa, sillä kyllähän järkikin vähän vihjailee, ettei tällainen huulten venyttely voi välttämättä olla niille hyväksi. Aihe ei kuitenkaan ehkä ole niitä, joista olisi tehty kovin syväluotaavaa tieteellistä tutkimusta, mutta esimerkiksi hieman erityyppisen, mutta vastaavaan lopputulokseen pyrkivän CandyLipz-merkin omassa blogissa kerrottiin tämän huulten vetämiseen ja imemiseen perustuvan pullistusmetodin olevan eri juttu kuin heidän oman laitteensa tekemä huulten ”kuppaus”, joka olisi kuulemma parempi vaihtoehto.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

En löytänyt tarpeeksi hyviä faktoja voidakseni perustella, miksi tällaisten huulia alipaineen avulla pullistavien kuppien jatkuva käyttö ei välttämättä olisi hyväksi huulille. Joissakin lähteissä puhuttiin huultenympärysjuonteiden muodostumisesta, jossakin huulten veltostumisesta niiden jatkuvan pullistamisen ja huulten palautumisen seukauksena. Jossakin taas kerrottiin, että joku on jo vuosia pullistellut huuliaan ongelmitta.

Jätän siis ottamatta kantaa kannattaako homma ja annan jokaisen itse muodostaa asiasta oman mielipiteensä, oli se sitten puolesta tai vastaan.

Eniten minua (ja varmasti myös monia muitakin) kuitenkin kiinnosti, voiko kupin jatkuvalla käytöllä saada pysyvämpiä tuloksia. Käsittääkseni vastaus tähän on, että ei (ainakaan kovin helposti) ja sen puolesta puhuisi myös se, että merkki itsekin korostaa kyseessä olevan väliaikaisen, yleensä 1-4 tuntia kestävän efektin. Lisäksi merkin omalla videolla esiintyvän, käsittääkseni merkin perustajan oman tyttären huulet ovat ennen tuotteen käyttöä melko ohuet ja uskoisin, että jos kupilla voisi saada jatkuvalla käytöllä pysyvämpiä vaikutuksia, olisi hänellä jos jollakin varmasti jo hieman isommat huulet.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Kuppi teki siis houkuttelevan muhkeat huulet, mutta en aio itse alkaa käyttämään kuppiani säännöllisesti. En sano, ettenkö joskus vaikkapa sitä täydellistä Instagramin huulimeikkikuvaa ottaessani tarttuisi vielä kuppiin, mutta koska huulikompleksi ei kuulu kompleksilistalleni ja olen varsin sinut omien huulieni kanssa, en varmasti jaksa alkaa pullistelemaan niitä kupilla. Toisin sanoen en koe sitä itse tarpeelliseksi.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Osaan kuitenkin keksiä heti yhden ryhmän, jolle tällainen kuppi olisi loistava ja tarpeellinen hankinta: huuliinsa täyteaineen ottamista harkitsevat.

Jos ajatus huulten täyttämisestä on pyörinyt mielessä, mutta on hieman epävarma siitä, millaista lopputulosta hakee ja olisiko se sitten kuitenkaan oma juttu, niin tällainen kuppi on todella kätevä tuote selvittämään asia itselleen. Tämän avulla voi kokeilla, kuinka pulleat huulet itselleen haluaa ja joko todeta, että täyteaineen laittaminen on todellakin jotain, mitä oikeasti haluaa tehdä tai sitten tulla siihen lopputulokseen, ettei se houkuttelevasta ajatuksesta huolimatta kuitenkaan olisi oma juttu.

*Fullip Lip Enhancer -kupit löytyvät myynnistä Elevenin verkokaupasta täältä.

Katso myös postaukseni tehokkaimmasta kokeilemastani huulia pullistavasta huulikiillosta täältä.

Fullips Lip Enhancer kokemuksia

Oletteko kokeilleet vastaavia tuotteita tai aiotteko kokeilla?

30 kommenttia artikkeliin ”Fullips Lip Enhancer – Toimiiko huulten pullistus kupin ja alipaineen avulla?”

 1. 😀 Siis mitä ihmettä! 😀 En ole edes kuullut tuollaisesta vekottimesta.

  Mä en henkilökohtaisesti ymmärrä tätä huulitrendiä ollenkaan, mutta onneksi mun ei kaikkea tarvikaan ymmärtää – jos tuolla vois vaikka kaventaa kasvoja tai pidentää sääriä, niin olisin varmaan ekana kokeilemassa :D. Ihana postaus, ihana sinä.

  <3

  Vastaa
  • Hahha joo, minäkään en ole suoraa kohderyhmää, joten en siksi ehkä ihan täysin ymmärrä tätä villitystä, mutta sitten kun taas tosiaan mietin, että jos joku olisi kehittänyt vaikkapa pisamaimurin tai johonkin muuhun itseäni häiritsevään, ulkonäköön liittyvään ongelmaani vastaavan pikaratkaisun, niin kiinnostuisin kyllä. Taas tosiaan voidaan todeta, ettei ole huonoja tuotteita, on vain erilaisia tarpeita. 🙂

   Ja kiitos ihanasta kommentista! <3

   Vastaa
  • Hei Iikka! Löydät lisää tietoa blogini hassusta nimestä tästä aiemmasta postauksestani. Blogini on tosioaan lähtenyt kahdeksan vuotta sitten ostolakossa olemisesta ja kehittynyt sen jälkeen hieman erilaiseksi kosmetiikkablogiksi, josta löytyy nykyään kattavasti tietoa kosmetiikkatuotteista. Nimi ”Ostolakossa” on kuitenkim niin vakiintunut noiden vuosien aikana, ettei siitä ole enää voinut päästä eroon. 🙂

   Vastaa
 2. Mulla on tämä sama vekotin ja sain sillä kamalat nakkihuulet aikaseksi ja mustelmiakin 😀 En voinut vastustaa kiusausta tilata tuon eBaysta kun maksoi vain yhden euron postareineen. No siitä tuli oikeastaan sellanen hupijuttu vaan kavereiden kesken ^_^ Kirjotin muuten just tänään kans postauksen isommista huulista :DDD

  Vastaa
  • Joo, saa olla vähän varovainen kyllä ja kupin malli vaikuttaa paljon. 😀 Mutta joo, vähän vitsistä kyllä tämäkin lähti. Ja haha, piti heti käydä lukemassa, että millä tuotteella hait pullistusta! 🙂

   Vastaa
  • Myönnän kyllä itsekin, että koska en koe, että huuliani tarvitsisi pullistaa, niin en olisi itsekään tätä ostanut, mutta uteliaisuudesta piti tietysti päästä testaamaan ja esittelemään blogissa. 🙂

   Vastaa
 3. Apua! Olet tosi nätti, mutta nuo töröhuulet on hirveät, myös sinulla. Kiitos samalla huipusta blogista – en oo tainnutkaan ennen kommentoida, mutta nyt oli pakko.

  Vastaa
 4. OMG siis apua en ollut kuullutkaan tollaisesta, hahah! Sä oot niin nätti ja omaat ihanat huulet luonnastaankin! En kyllä itse ole kohderyhmää, enkä oikein ymmärrä huulten täyttämistä muutenkaan… Mutta hupimielessä, jos olisi mahdollisuus testata ilmaiseksi niin voisin. 😀 Ja vitsi tää sun blogi on niin hyvä, kun testaat näitä kaikkia ”ihme hömpötyksiä” meidän iloksi!

  Vastaa
  • Itse olen lähinnä bongaillut väliilä Instagramin feedistä, mutta en tosin tiennyt ennen tätä kokeillutta työkaveriani kenestäkään, joka olisi oikeasti itse kokeillut. Ein ole niitä tuotteita, joiden kohderyhmää itsekään olisin, mutta kivaa silti aina testata kaikkea muuta ja saada vilautella täällä, mitä kaikkea on tarjolla – jollekin niistä vinkeistä kuitenkin voi aina olla hyötyä! 🙂

   Vastaa
 5. Sun omat huulet on 100 kertaa paremmat kun nuo imutetut! Imutetut näyttää selkeesti luonnottomilta. Mutta jos isommat huulet haluaa, on tämä varmasti parempi vaihtoehto kun täyteaine.

  Vastaa
 6. Oonko ainut ketä häiritsee ko siulla on toi vehe ”väärinpäin”, ei siis pystyssä vaa ylösalasin

  Vastaa
  • Nyt en ihan täysin ymmärtänyt, mitä tarkoitit…? 🙂 Kuppia voi siis käytätä miten päin vaan riippuen siitä, miten sen haluaa kohdistaa huuliin. 🙂

   Vastaa
 7. Ostin viime kesänä reissusta seuralaiseni huvittuneisuudesta huolimatta tälläisen, pitäisi näköjään vihdoin testata 😀 Ehkä testaus turvallisinta vapaapäivänä, mun tuurilla puoli naamaria mustelmilla 😀

  Vastaa
 8. 😀 Tuli tästä myös mieleen yksi dokumentti, missä domentaattori kokeili erilaisia leikkausta luomumpia tapoja suurentaa rintoja, ja yksi niistä oli tällaiset imukupit. Muistaakseni rinnat vähän turposivat, mutta vaikutus ei ollut pysyvä.

  Vastaa
  • Joo, kaikenlaista on tosiaan varmasti keksitty suurentaa tai ainakin yrittää suurentaa imukuppien avulla… 😀

   Vastaa
 9. Tämä Swedish blonde look ei kyllä ole hyvä eli älä vaan ainakaan laita mitään täytteitä huuliin 😀

  Vastaa
  • Muahhahaa, vähän tukkaan lisää pituutta, itseruskettavaa ja auronkopuuteria pintaan ja tämä imuttelua niin johan alan ruotsalaistua! 😉 No ei vaan. Joo, taidan jättää väliin. 😀

   Vastaa
  • Vaihtelen tuotteita todella usein, föönaan useamman kerran viikossa ja edellisestä hiustenleikkuusta on jo varmasti vuosi aikaa, joten kiitos! 😀

   Suoristelen hiuksiani aina välillä kuitenkin Cloud Ninen The Touch -raudalla, josta löytyy juttua tästä ja tästä postauksestani. Näissä kuvissa olen kuitenkin käyttänyt hiuksiini vain viimeisimpiä tuoteihastuksiani eli Matrix Biolage R.A.W. -tuotteita, joista löytyy postaus täältä. Hiukset jäävät niiden jäljiltä niin mukavan pehmeiksi ja ryhdikkäiksi, mutta silti sopivan sileiksi, ettei niille ole tarvinnut tehdä mitään. 🙂

   Vastaa
  • Näissä kuvissa on Benefitin They’re Real! -maskaraa, josta en tosin itse ole omissa ripsissäni kauheasti tykännyt, sillä tekee ripsistä vähän tuollaiset jäykät piikit eikä oikein erottele niitä kunnolla. :/ Oma suosikkini on ollut ripset paremmin erotteleva Too Faced Better Than Sex Mascara, josta puolestaan löytyy juttua täältä. 🙂

   Vastaa
 10. Ai että mua taas naurattaa. 😀 nuo överihuulet on vaan niin överit. Et jos innostut täyteaineisiin, niin oo pliis maltillinen. Tai no mitähän se mulle oikeestaan kuuluis! Sulla on kyllä kauniit huulet muutenkin.
  Itsellä on huulia omasta takaa, mutta SILTI tän kokeilu kiinnostaa ihan vain uskollisuudesta . 😀

  Vastaa
  • Hahha, joo, taidan pysytellä tosiaan omissa huulissa. Tämä oli niitä juttuja, joita täytyi vaan ehdottomasti saada kokeilla ja lopputulos naurattaa kyllä itseänikin yhtä paljon. 😀

   Vastaa
 11. Mua on purrut muutama vuosi sitten koira alahuuleen, jonka seurauksena huuli on vino ja todella olematon. Vakuutus toki korvaisi mulle täyteaineet, mutta mä en vaan luota että ne on täysin turvallisia. Ja niissäkään vaikutus ei ole pysyvä ja epäilyttää mitä tapahtuu jos noita pistoksia ottaa vuosia… Ainakin arpikudosta kasvaa vielä entistä enemmän. Uskaltaisikohan tätä kuppia käyttää arven päälle?

  Vastaa
  • Tähän en kyllä uskalla valitettavasti sanoa mitään kun en tunne tällaisia asioita tarpeeksi. :/

   Vastaa

Jätä kommentti