Kesän 2014 tuoksumuisto

Blogissani juteltiin vähän aikaa sitten tuoksujen aikaansaamista muistoista ja tajusin, että minun tämän kesän tuoksukseni on salaa hiipinyt Chanelin Chance Eau Tendre -tuoksu.
Olen käyttänyt tuoksua toki jo aiemminkin ja välillä hieman säännöllisemmin ja välillä hieman epäsäännöllisemmin, mutta tänä kesänä tuo tuoksu on ollut minulla käytössä sellaisina hetkinä, jotka tulen ihan erityisesti muistamaan.
Vaihtelen tuoksujani jonkun verran mielialojeni, ympäristön ja jopa pukeutumiseni mukaan, mutta nyt tajusin tämän tuoksun hiipineen mukaan tämän kesän erityisiin tapahtumiini niin usein, että muistan ne aina tätä haistaessani. Aloin olla jo päässyt yli tästä nelisen vuotta sitten lempituoksuksi hiipineestä tapauksesta, mutta nyt yhtäkkiä huomasinkin käyttäväni sitä jälleen yhä uudelleen ja uudelleen. 
Neljä vuotta sitten olin juuri aloittanut kesätyöni laivalla ja elämäni tuntui yhtäkkiä olevan käännekohdassa. Kaikki asiat menivät uusiksi ja elämä oli melkoisen jännittävää. Nyt huomaan yhtäkkiä olevani jälleen ”kesätöissä” laivalla ja elämäni olevan menossa kovaa vauhtia kohti uusia raiteita. Jotenkin tämän vanhan tuoksun uudelleenherättäminen siis sopii tilanteeseen kuin nakutettu. Tuoksu ei enää tuo mieleeni tuota kesää vaan tämän.
Hajuvesipullossa näyttää olevan hajuvettä juuri sopivasti lopuksi kesää. Sen loputtua lienee jälleen aika valita käyttöön uusi tuoksu, joka tsemppaa minut Lontooseen ja muistuttaa minua lopun elämääni vaihto-oppilaskuukausistani koulussa, jonne olen niin kovasti halunnut!
Mikä tuoksu teillä on valikoitunut kesän 2014 tuoksuksi ja tuoksumuistojen luojaksi?

8 kommenttia artikkeliin ”Kesän 2014 tuoksumuisto”

 1. Mulla on ollut superkovassa käytössä nyt Victoria's Secretin Forbidden Vanilla -bodymist. Rakastan sen tuoksua <3 Ja varmasti siitä kehittyy tuoksumuisto tälle kesälle 🙂 Samoin kyllä Escadan Cherry In The Air ja uusin Born In Paradise saattavat jäädä leijumaan tämän kesän muistilokerikkoon 🙂 Syksyksi mulle on suunnitteilla Dieselin Loverdose Tattoo 😉 Ja YSL:n Black Opiumin haluan talveksi! Ääk, tuoksut on parasta <3

  Vastaa
 2. Hei hauska sattuma, bongasin tuosta indiedaysin bannerista et oltiin tehty samaan aikaan samasta aiheesta postaukset. 😀 Postasin siis juuri omaan blogiini myös omista kesän 2014 tuoksuistani, jotka on siis Burberryn Brit Sheer sekä Biothermin Eau D'Energie vartalotuoksu! Ihanan raikkaita ja kesäisiä molemmat, vaikkakin keskenään muuten hyvin erilaisia. Biothermia oon suihkutellut silloin kun oon halunnut tuoksua sporttisemmalta ja energisemmältä, ja Burberryä sitten kun olen halunnut tuntea itseni naiselliseksi ja tyylikkääksi. 🙂 Mulle tuoksut on muutenkin tärkeitä, ja kuten sinäkin kirjoitit, mulle tulee tietyistä tuoksuista tietyt tärkeät ja hauskat muistot mieleen. 🙂

  Vastaa
 3. Moni mun tutuista on hurmaantunut tästä samasta tuoksusta. Mä en jotenkin koe tätä omakseni, mutta sopii ihanasti niille, joiden tiedän tätä tuoksua suosivan 🙂 Mun kesämuistoissa on ollut mukana monia ihania tuoksuja. Kirjoittelinkin niistä vasta tuoksupostauksen (jonka voi halutessaan kurkata täältä). Mullekin tuoksut on tärkeä osa muistoja ja minuutta. Ei tee mieli käyttää "ihan kivaa" tuoksua, vaan siinä täytyy olla sitä jotain, joka vetoaa itseen 🙂

  Vastaa
 4. Diorin Forever and ever. Kertakaikkiaan ihana tuoksu, kukkainen ja pehmeä, mutta ei liian vaniljainen. Ainakin Strawberrynetistä tätä saa, sain omani tuttavan kautta, hän oli ostanut tätä lentokentältä.

  Vastaa

Jätä kommentti