Kivipuuterilöytö: Giordani Gold Perfecting -mineraalipuuteri

Kivipuuteri on yksi niistä meikkituotteista, joissa rakastan kokeilla erilaisia vaihtoehtoja -mikäli niistä vaan löytyy omalle iholleni tarpeeksi vaalea sävy. Siitä huolimatta, että palaan mielelläni yhä uudelleen ja uudelleen Lumenen puuteriin, olen silti jatkuvasti tekemässä syrjähyppyjä muihin tuotemerkkeihin.

Giordani Gold Perfecting -mineraalipuuteri

Tällä hetkellä minulla on käytössäni yksi uusimmista löydöistäni eli Oriflamen Giordani Gold Perfecting -mineraalipuuteri, joka on osoittautunut aivan loistavaksi tuotteeksi. Kuvissa vasemmalla näkyvä sävy Light on minulle liian tumma, mutta oikealla oleva Translucent on täydellisen vaalea.

Ohut ja läpikuultava kivipuuteri on kasvoilla täydellisen kevyt. Siinä missä ennen aina sanottiin, että irtopuuteri on meikin kiinnitykseen kivipuuteria parempi vaihtoehto hienojakoisuutensa vuoksi, on nykyaikainen teknologia tehnyt kivipuutereistakin sen verran hienojakoisia, etteivät nekään ole enää ollenkaan huono vaihtoehto.

Itse olen ehdoton kivipuuteri-ihminen, sillä rakastan niiden iholla vaivatta luomaa tasaisen mattaista lopputulosta. En ole niitä ihmisiä, jotka sipaisisivat irtopuuteria kasvoille kevyesti puuterisiveltimellä, sillä en vaan saa pinnasta silloin tarpeeksi mattaisen tuntuista. Jos pinta nimittäin jää vähänkään klähmäisen tuntuiseksi tiedän, ettei meikkini kestä koko päivää siistinä enkä yksinkertaisesti ole sitä tyyppiä, joka jaksaa korjailla sitä päivän aikana. Tahdon kestävää mattapintaa ja hyvällä puuterilla ja samettisella vipalla pyyhkien ja taputellen se syntyy helposti.

Giordani Gold Perfecting -mineraalipuuteri

Giordani Gold Perfecting -mineraalipuuteri luo kasvoille mattaisen tuntuisen, mutta silti kevyen näköisen pinnan. Vaalean sävyn nimi väittää, että se on läpikuultava, mutta omalla vaalealla ihollani se kyllä jopa vaalentaa hieman liian tummia meikkipohjia, eli en ihan allekirjoittaisi sen sopivan kaikille ihonsävyille (muuten kuin hyvin kevyesti siveltimellä sipaistuna).

Puuteri kiinnitää meikkipohjani loistavasti sekä saa sen kestämään kiillottomana hyvin läpi päivän. Minulla on tällä hetkellä käytössä Lumenen mattameikkivoide, joka tosin itsessäänkin varsin kiilloton ja pitkäkestoinen, mutta joka tämän puuterin ansiosta pysyy kasvoilla kauniina ja luonnollisena aamusta iltaan.

Blogin kautta kokeiluun saamani Perfecting-mineraalikivipuuteri on nyt ollut minulla päivittäisessä käytössä noin kuukauden ajan ja tulen nauttimaan yhteisestä taipaleestamme mielelläni siihen asti, kunnes tuote kuluu loppuun.

Giordani Gold Perfecting -mineraalipuuteri
Muita kivipuuterille uskollisia tyyppejä?

Oriflame Giordani Gold Perfecting -mineraalipuuterilla on hintaa 29 euroa.

4 kommenttia artikkeliin ”Kivipuuterilöytö: Giordani Gold Perfecting -mineraalipuuteri”

  • Minä sain tuon saman roskapostin, otsikossa luki vielä ”Hi from http://blogit.terve.fi/ostolakossa/mehukas-arvonta/”. Onkohan tuon postauksen kommenteissa siis vielä osallistujien sähköpostit näkyvissä? Nyt ei enää löydy tuota postausta. Onkohan kuinka suuri työ poistaa vanhojen arvontojen kommentit, jos niistä enemmänkin tällaista roskaa tulee 😮

   • Poistin postauksen heti. Todella ikävää, että joku keksi tuollaisen tempun tehdä. :/

    Postauksista voi valitettavasti poistaa kommentteja vain yksi kerrallaan. :/ Onneksi nykyisellä pohjalla osoitetta ei tarvitse antaa julkiseksi ja toivon, että tuo oli vain yksittäinen tapaus.

    • Hyvä juttu 🙂 Tämä pohja on kyllä hyvä kommenttien kannalta, olen kerran googlannut sähköpostiosoitteeni niin tulokseksi tuli muutama vanha arvontapostaus.. 😀

Kommentointi on suljettu.