Ihanat ja maailmalla rakastetut Bliss-tuotteet

Kuten olen useasti todennut, on ehdottomasti parasta antia työssäni se, että pääsen tutustumaan uusiin tuotemerkkeihin.

Maailma on täynnä ihania merkkejä ja töiden kautta saan niihin pintakosketuksen, mutta en ole sen jälkeen aina ihan varma, että mihin suuntaan lähtisin merkkien kanssa sukeltamaan.

Yksi tällainen tuotemerkki on ollut Bliss.

Bliss High Intensity 24 heaven healing body balm

Perehdyin merkkiin enemmän ensimmäistä kertaa Lontoossa asuessani, sillä sen tuotteet olivat todella näkyvästi esillä lontoolaisissa tavarataloissa. Merkin tuotteiden ideana on tuoda kylpylätunnemaa kotiin, mutta se ei silti ole mikään tyypillinen tuoteryhmänsä edustaja.

Keskihintaisella tuotemerkillä on monipuolinen valikoima, johon mahtuu sekä vakavamman oloisia että leikkisämmänkin kuuloisia tuotteita. FatGirl Sixpack -vartalogeeli, Love Handler -vartalovoide, That’s Incredi-’Peel’ -kuorintalaput ja Firm, Baby, Firm -tehoseerum* iskevät ainakin minun riemuhermooni herättäen välitöntä kiinnostusta merkin muitakin tuotteita kohtaan.

Bliss High Intensity 24 heaven healing body balm

Olen itse kokeillut merkiltä vasta yhtä tuotetta. Sain töistä matkakokoisen Bliss High Intensity 24-’heaven’ Healing Body Balmin, jonka ihanan täyteläinen ja iholle ravitsevana sulava koostumus valloitti minut välittömästi. Erityisesti hilseilevän kuivalle ja jopa ärtyneelle iholle kehitetty voide sisältää ihoa hellästi kuorivaa maitohappoa ja rauhoittavaa kauraa.

Tuotteen koostumus oli niin ihana, että kun vähän aikaa sitten bongasin tyhjentyneen purkin pyörimästä kosmetikkajemmoistani aloin miettiä, että miksi ihmeessä en ole tehnyt tuttavuutta useammankin Bliss-tuotteen kanssa – merkillä kun oli vaikka kuinka paljon uteliaisuuteni herättäviä tuotteita!

Ajattelin kuitenkin, että voisin tällä kertaa kysyä itse puolestani teiltä tuotevinkkejä. Jos joku on siis tutustunut enemmänkin Bliss-tuotteisiin, niin kertokaahan kiltit mielipiteitänne ja suosituksianne, niin tämäkin bloggaaja pääsee hyppäämään Bliss-maailmaan. Tähän mennessä olen kuullut suosituksia ainakin merkin suihkugeeleistä, joihin aion varmasti tutustua suihkugeelijemmojeni huvettua.

Bliss High Intensity 24 heaven healing body balm

Bliss-suosituksia, anyone?

Bliss-tuotteita myy Suomessa eleven.fi.*

4 kommenttia artikkeliin ”Ihanat ja maailmalla rakastetut Bliss-tuotteet”

  1. Ehdotus tuotteista elevenin valikoimaan. 3a-4 kiharoille on huonosti tuotteita saatavilla Suomesta. Tiedän kohderyhmän olevan marginaalinen, mutta kunnon afro vaatii hoitoa. Harvat hyvät rake kammat puuttuvat, hercules, mason pearson, denman, ouidad..
    Tuotteista Camille rose naturals, Curls, Mane choice, mielle organics ovat tuotteita, joita tuon matkoilta. Ouidad on beauty bayn valikoimissa, kuten orginal sprout. Kinky curly, shea moisture ovat saatavilla Helsingissä, kuten natural shop finlandin omat loistavat tuotteet.

  2. Ehdoton suosikki Blissiltä on Fabulous Foaming Face Wash, suosittelen kokeilemaan! 🙂 Myös tuubeissa olevat Body Butterit ihan älyttömän hyviä ja tarpeeksi hoitavia ainakin omalle kuivalle iholle näin talviaikaan!

  3. Nää on niin ihania! Omia suosikkeja on suihkugeelit ja vartalovoiteet, koska niissä on niiiiin ihania tuoksuja 🙂 Myös geeli-öljy putsari on ihana ja heleyttävä tuotelinja kokonaisuudessaan. Suomessa näitä pääsee hypistelemään Kickseissä. Ainaki itse oon sieltä ostanu, mutta muualla en oo nähny..

    • Juurikin noita suihkugeelejä ja vartalovoiteita on niin moni kehunut, että tekee kovasti mieli hankkia. Ja nyt alkoi geeli-öljy-putsarikin kiinnostaa… 🙂

Kommentointi on suljettu.