Hyvästit kuiville nenänpielille kätevillä kosteuspuikoilla

*Sis. mainoslinkkejä

Talvi on siitä kurjaa aikaa, että se laittaa ihon usein varsin koville. Minulla se laittaa kärsimään erityisesti nenänpielet, joiden iho jopa punoittaa ja hilseilee usein kuivuuttaan.

Aiempina vuosina olen tyytynyt manaamaan asiaa ja hakenut ongelmaan apua erilaisilla kosteusnaamioilla sekä lykkinyt iholle Bepanthenia kuivuuden ja ihon ärtymisen tultua ajankohtaiseksi asiaksi. Tänä vuonna olin kuitenkin varustautunut taisteluun myös ennaltaehkäisevästi ja shoppaillut apuun kaksi aivan mielettömän kätevää tuotetta. Nämä ihanuudet ovat nimittäin kosteuspuikkoja.

Ostolakossa kosteuspuikko Etude House Neogen

Kosteuspuikko on mitä kätevin tapa lisätä kosteutta sitä kaipaaville kasvojen ihoalueille aina tarvittaessa. Kevyt ja kompakti puikko kulkee käsilaukussa näppärästi mukana ja sitä on minusta huomattavasti kosteusvoidetta vaivattomampaa sipaista haluttuihin kohtiin.

Ostolakossa kosteuspuikko Etude House Neogen

Ensimmäinen hankkimani kosteuspuikko oli Neogen White Truffle Laycure Oil Stick, jossa on sen nimensä mukaisesti hieman öljyinen koostumus. Kirkas puikko tuoksuu minusta hieman kalamaiselle ja sulaa levittäessä iholle. Koska hilseilevän kuivat nenänpielet kaipaavat kosteuden lisäksi nimenomaan rasvoja, on öljyjä sisältävä puikko niille loistava tuote.

 Neogen White Truffle Laycure Oil Stick

Puikko sisältää runsaasti erilaisia luonnon öljyjä, jotka ravitsevat ihoa ja auttavat pitämään sen kosteutettuna. Puikkoa ei tarvitse tietenkään tyytyä käyttämään vain paikallisesti, vaan sitä voi ihan hyvin sivellä pitkin kasvoja ja hieroa hieman, jotta tuote levittyy ja imeytyy. Puikko on loistava tuote myös ravitsemaan helposti kuivuvaa ja erityistä kosteutusta kaipaavaa silmänympärysihoa.

 Neogen White Truffle Laycure Oil Stick

Puikkoa voi sen ohjeiden mukaan käyttää myös meikkipohjan päällä, mutta sanoisin tämän olevan lähinnä tarkoitettu korealaiseen tapaan tyynymeikkivoiteella tehdyn, kuulaan ja puuteroimattoman meikkipohjan päällä toimiva juttu. Puuterin päälle levitettynä tämä nimittäin lähtee taatusti vain mössäämään meikkiä.

Minulla on ollut tämä mukana myös viimeisimmillä Aasian lennoillani ja olen kokenut puikon todella käteväksi tuotteeksi pitkän lennon laittaessa muutenkin helposti kuivuvan kasvojeni ihon koetukselle. Pakkasin puikon mukaan myös tänne Bangkokiin ja se on ollut suureksi hyödyksi, sillä ilmastointi kuivattaa ihoani.

 Neogen White Truffle Laycure Oil Stick

Koska Neogen White Truffle Laycure Oil Stick -kosteuspuikko on koostumukseltaan nimenomaan öljyinen, sopii se enemmän kuivalle iholle.

Jos ajatus kosteuspuikosta kuitenkin houkuttaa, mutta iholla esiintyy lähinnä pientä pintakuivuutta, suosittelen tutustumaan mielummin Etude House Moistfull Collagen Facial Stick -kosteuspuikkoon. Tämän puikon koostumus on ihoa hyvin kosteuttava, mutta selkeästi vähemmän öljyinen. Puikko jättää iholle jopa virkistävän raikkaan tunteen, joten se sopii minusta aivan erityisen hyvin silmänympärysiholle.

Ostolakossa kosteuspuikko Etude House Neogen

Helpoiten näitä kosteuspuikkoja saa käsiinsä tietysti taas eBaysta. Neogen White Truffle Laycure Oil Stick -kosteuspuikon myyjiä löytyy eBaysta täältä* ja puikolla on tavallisesti hintaa noin 20 euroa. Etude House Moistfull Collagen Facial Stick -kosteuspuikon myyjiä löytyy puolestaan täältä* ja puikolla on hintaa noin 10 euroa.

 Neogen White Truffle Laycure Oil Stick

Kenen tarpeisiin tällainen kosteuspuikko olisi näppärä?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

4 kommenttia artikkeliin ”Hyvästit kuiville nenänpielille kätevillä kosteuspuikoilla”

  1. Olen harkinnut tuota Etude Housen Collagenia, mutta myös lukenut kiittäviä arvioita vastaavasta (hinnakkaammasta) Banila Co:n Miss Flower & Mr.Honey-puikosta. Pitäisi vertailla sisältöä – mutta eihän se kerroa kaikkea tuotteen toimivuudesta…

    • Kiitos vinkistä, enpä ollutkaan huomannut, että Banila Co:lla on myös puikko! 🙂

  2. Toimisikohan kuivuudesta halkeavaan peukalonpäähän? Joka talvinen riesa, kun joudun työssä tekemään painelevaa liikettä (satojakin kertoja päivässä) peukalonpäällä. Vaikka ohut hanska onkin kädessä ja ahkerasta käsien rasvauksesta huolimatta peukalonpäähän aukeaa haava, joka syvenee ja pitenee. Tähän asti paras apu on siihen ollut Dermosilin Extra voide. Tätä pitää olla aina saatavilla! Kuivat jalat tykkää ja punoittava ärtynyt iho rauhoittuu. https://www.dermosil.fi/fi/products/3007-sensitive-extra-voide

    • Veikkaan, että siihen tarkoitukseen voisi sopia ravitsevampi ja rasvaisempi tuote, nämä ovat kuitenkin aika ohuita. :/

Kommentointi on suljettu.