Testissä älykäs FOREO LUNA fofo -kasvoharja

*Sis. mainoslinkin

Blogiani seuranneille ei varmastikaan ole jäänyt epäselväksi, että olen FOREO-fani. Suhteeni merkkiin alkoi, kun ostin neljä vuotta sitten työkaverieni kehujen vaikutuksesta ensimmäisen FOREO LUNA Mini -kasvoharjan ja jäin sille tielle välittömästi. Siitä lähtien FOREO LUNA -kasvoharja on ollut välttämätön osa ihonhoitorutiiniani enkä ole halunnut olla ilman sitä. Jos en käytä kasvoharjaani, näyttää ihoni nopeasti sameammalta, tuntuu karheammalta ja sille ilmestyy lisää mustapäitä.

Jopa mieheni on FOREO LUNA -fani ja hänellä on oma oma vaaleanpunainen kasvoharja (tällä hetkellä FOREO LUNA Play Plus), jolla hän pesee kasvonsa joka päivä ja jota hän kantaa mukanaan myös keikkamatkoillaan ja muilla reissuillaan eikä suostu luopumaan siitä.

Ensimmäiseen laitteeseen hurahtamisen jälkeen minulla on ollut ilo päästä tutustumaan FOREO-laitteisiin laajemminkin, sillä olen saanut töiden ja blogin kautta niitä kokeiluuni. (Kaikki tässä postauksessa näkyvät ja esittelemäni FOREO-laitteet on saatu valmistajalta.) On ollut erityisen mahtavaa voida testata eri FOREO LUNA -malleja ja verrata niitä toisiinsa, sillä laitteita on nykyään jo niin monta, että ei ole ihan helppoa valita niiden joukosta noin vain omaansa ja muiden tekemät vertailut helpottavat taatusti omaa valintaa.

Lue myös:  Mikä FOREO LUNA -kasvoharja kannattaa valita?

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Kun FOREO lanseeraa uuden laitteen, olen aina innokkaana kokeilemassa sitä. Paitsi että olen aina tietysti utelias näkemään, mitä muuta FOREO keksii lanseerata kasvoharjojen lisäksi, kiinnostaa minua kovasti myös nähdä, millaisen uuden kasvoharjan merkki lanseeraa ja kuinka se istuu jo valmiiksi laajaan tuoteperheeseen ilman, että se syö merkin toisten kasvoharjojen myyntiä.

FOREO on tässä kuitenkin todellinen mestari ja onnistuu kerta toisensa jälkeen luomaan kasvoharjoja, joita on jännittävää kokeilla, mutta joista voi aina päivittää käyttöönsä seuraavan, suomeksi ja suoraan sanottuna kalliimman mallin ja saada siten hieman enemmän.

Olen itse kokeillut kaikki FOREO LUNA -kasvoharjamallit ja vertailen niitä keskenään näin:

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

FOREO LUNA Play on se helpoin ja halvin. 30 eurolla saa käsiinsä pienen, vanulapun kokoisen laitteen, josta riittää iloa noin sataan käyttökertaan. Laitteen avulla pääsee hieman jyvälle, mitä FOREO tekee ja tulisiko laitetta käyttäneeksi.

Miinuksena vekottimessa on, ettei sitä voi ladata eikä siihen voi vaihtaa paristoja, eli kun se kuolee, jää se muuten hyödyttömäksi, mutta siitä saa hyvän apuvälineen siveltimien pesuun. Roskiin sitä ei siis kannata heittää. Se on myös minusta ärsyttävän pieni eikä siitä sen koon ja melko kevyen värähtelyn vuoksi saa irti sitä ihan oikeaa FOREO LUNA -elämystä.

Lue myös: Testissä FOREO Luna Play

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

FOREO LUNA Play Plus on laite, jota aina suosittelen kaikille, jotka harkitsevat FOREO-laitteen ostoa, mutta empivät hieman. 50 eurolla myytävä laite on minikokoista Playta isompi ja asettuu siksi omaan käteeni (ja kuulemma myös mieheni käteen) paremmin. Lisäksi siinä on pienillä ristikantaruuveilla suljetun luukun takana olevat vaihdettavat AAA paristot (2 kpl), joilla saa noin 400 käyttökertaa.

Miinuksena laitteessa on, ettei senkään värähtelyvoimakkuutta voi säätää omaa ihotyyppiä paremmin palvelevaksi eikä laite ilmoita värähtelyllään kalliimpien mallien tapaan, koska puhdistettavaa ihoaluetta on aika vaihtaa. Vaikka tämäkin laite on kaikkien FOREO-laitteiden tapaan vedenkestävä ja sitä voi käyttää suihkussa, kannattaa silti olla varovainen, ettei sitä säilytä jatkuvasti kostealla kylpyhuoneen pinnalla kuten suihkun reunalla, sillä sen pohjassa olevat ruuvit voivat ruostua, kuten meillä on yhdelle laitteelle kosteassa Thaimaassa asuessamme käynyt.

Lue myös: Testissä FOREO LUNA Play Plus -ihonpuhdistuslaite

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

FOREO LUNA Go on LUNA Play -mallin kokoinen (halkaisija 5 cm eli vanulapun kokoinen), mutta hieman paksumpi. Se on tehty arvokkaimman LUNA 2 -mallin matkakooksi, eli siinä on paitsi puhdistuspinta, mutta myös anti-age-vaikutteinen hoitopinta. Laite myös ilmoittaa värähdyksillään, koska käsiteltävää aluetta on aika vaihtaa. Kompaktin, noin 100 euroa maksavan laitteen eri väriset versiot on tehty eri ihotyypeille ja niiden harjasten jämäkkyys vaihtelee sen mukaisesti. Laitteen pienen koon etuna on, että anti-age-pinnalla on kätevää käsitellä silmänalusia.

Laite on jo hieman edullisempia malleja monipuolisempi, mutta sen miinuksena on, että sen ladattava akku kestää vain noin 30 käyttökertaa eikä senkään värähtelyvoimakkuutta voi säätää (vaikkakin ainakin sen sininen, sekaiholle kehitetty malli värähtelee LUNA Play -mallia intensiivisemmin). Pieni malli on kätevä reissussa, mutta itse koen sen suoraan sanottuna ärsyttävän pieneksi jatkuvaan käyttöön ihonpuhdistuksessa, sillä se käsittelee kerralla niin pienen ihoalueen. Tämän vuoksi tavanomainen minuutin ihonpuhdistusohjelma ei tunnu ihan riittävän pitkältä ja puhdistusta haluaa jatkaa vielä hetken, minkä seurauksena jo valmiiksi verrattain lyhyen aikaa kestävä akku kestää vieläkin vähemmän käyttökertoja.

Pidän tätä itse ehdottomasti vain lisälaitteena, jonka ostaisin LUNA 2 -kasvoharjan rinnalle, mikäli haluan matkustaa todella kevyesti ja kompaktisti, mutta hoitaa ihoani monipuolisesti myös anti-age-pintaa hyödyntäen.

Lue myös: Testissä FOREO LUNA Go – ladattava kompakti ihonpuhdistuslaite

FOREO LUNA Mini 2

FOREO LUNA Mini 2 on toisen sukupolven LUNA Mini -laite, mikä tarkoittaa että se on hieman paranneltu versio alkuperäisestä LUNA Mini -kasvoharjasta. Kaikki eriväriset Mini 2 -laitteet ovat ominaisuuksiltaan identtisiä ja sopivat kaikille ihotyypeille, sillä laite yhdistää kolmenlaisia harjaksia, joista toiset ovat hellävaraisempia ja toiset tehokkaammin ihoa puhdistavia. Ladattava kasvoharja antaa noin tunnin latauksella virtaa jopa 300 käyttökertaan ja sillä on hinta vähän alle 130 euroa. Erityistä harjassa on, että sen värähtelytehon voi itse säätää ihotyypilleen ja maulleen sopivaksi laitteen kahdeksan kasittelytehon joukosta.

Laite on LUNA Play Plus -mallia isompi ja todella hyvä kädessä, mutta siitä uupuu anti-age-hoitopinta. Tästä mallista minulla ei kuitenkaan ole mitään negatiivista sanottavaa ja suosittelen mielelläni tätä mallia, jos FOREO-kasvoharjan haluaa ottaa säännölliseen käyttöön, mutta ei tarvitse anti-age-hoitopintaa.

Lue myös: Esittelyssä FOREO LUNA Mini 2

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

FOREO LUNA 2 on merkin monipuolisin kasvoharja, joka tarjoaa abaut kaiken.Kokonsa puolesta loistavasti käteen istuva malli latautuu sekin noin tunnissa ja tarjoaa yhdellä latauksella jopa 450 käyttökertaa, eli kasvoharjaa ei tarvitse ladata kuin noin kerran vuodessa. Kasvoharjan puhdistuspuolella on hennompia, yleispuhdistukseen sopivia harjaksia, joiden lisäksi harjan kärkeen on sijoitettu paksumpia, esimerkiksi nenän ja otsan ihon syväpuhdistavia harjaksia.

Harjan kääntöpuolella on kasvojen mikrojännityksiä vähentävä ja ihonhoitotuotteiden imeytymistä tehostava anti-age-hoitopinta ja laitteen värähtelytehoa voi säätää haluamakseen 12 värähtelyvoimakkuuden valikosta. Eriväriset harjat on kehitetty eri ihotyypeille ja niiden harjasten jämäkkyys vaihtelee ihotyypin tarpeiden mukaan, eli rasvaisemmalla iholla on jämäkämmät harjakset ja saatavilla on myös erityisesti herkälle iholle kehitetty malli, jossa on hyvin pehmeät harjakset.

Tämän mallin ainoaksi miinukseksi voisi sanoa sen hinnan, sillä laite kustantaa vähän alle 180 euroa. Se on kuitenkin kehitetty palvelemaan vuosia ja on minusta hintansa väärti, jos FOREO LUNA -kasvoharjaa haluaa käyttää säännöllisesti sekä ihon puhdistukseen että ihon hoitoon.

Lue myös: Esittelyssä FOREO Luna 2 ja opas FOREO-laitteen valintaan

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

FOREO LUNA -kasvoharjoissa tuntui siis olevan jo lähtökohtaisesti kaikkea, joten kun FOREO LUNA -tuoteperheen uusin tulokas FOREO LUNA fofo -lanseerattiin ja kuulin sen ominaisuuksista, olin hämmentynyt. Voiko olemassa olevien LUNA-kasvoharjojen rinnalle muka vielä fiksusti lisätä jonkun uuden jutun, kun kaikki ominaisuudet tuntuivat jo löytyvän muista harjoista? Kenelle se olisi tarkoitettu ja kuka sitä ostaisi?

Innostuin kuitenkin aivan suunnattomasti kun kuulin, mikä uuden kasvoharjan juttu oli. Sitä tituleerattiin nimittäin maailman ensimmäiseksi älykasvoharjaksi, sillä se oli kehitetty yhdistettäväksi puhelinsovellukseen. Rakastan itse erilaisia kauneudenhoidon apuvälineitä ja mitä hifimmäksi homma menee, sitä todennäköisemmin se minua kiehtoo!

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Pidin näppini kuitenkin maltillisesti pitkään erossa uudesta FOREO LUNA fofo -kasvoharjasta, kunnes joitakin viikkoja sitten sain sen PR-näytteenä blogikokeiluun ja pääsin vihdoin vertaamaan sitä muihin FOREO LUNA -kasvoharjoihin.

FOREO LUNA fofo on kooltaan täysin saman kokoinen kuin FOREO LUNA Play Plus. Minusta tämä koko on hyvä, sillä siitä saa jo hyvän otteen ja kerralla on mahdollista käsitellä riittävän kokoinen ihoalue. (Play- ja Go-mallit ovat minusta tosiaan hieman epäkäytännöllisiä jatkuvaan käyttöön, sillä ne ovat ärsyttävän pieniä.) Sekä Play Plus että fofo toimivat molemmat kahdella vaihdettavalla AAA paristoilla, joista riittää noin 400 käyttökertaan.

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Kuten LUNA Play Plus -kasvoharjassa, on myös LUNA fofo -kasvoharjassa kahdenlaisia silikoniharjaksia, jotka ovat jopa 35 kertaa hygieenisempiä kuin tavallisten kasvoharjojen harjakset. FOREO LUNA -kasvoharjojen etu tavallisiin kasvoharjoihin verrattuna on myös se, ettei niihin tarvitse hankkia erillisiä, vaihdettavia harjaspäitä, eli tämä yhdistettynä laitteiden pitkäikäisyyteen (Play-mallia lukuunottamatta) ne ovat tavallisia kasvoharjoja parempi vaihtoehto ympäristönkin kannalta.

Pääosa molempien kasvoharjojen harjaksista on ohuita ja pehmeitä, kaikille ihotyypeille sopivia puhdistusharjaksia, mutta harjan kärjessä olevat paksummat ja jäykemmät harjakset puolestaan syväpuhdistavat nenän kaltaiset, epäpuhtauksiin taipuvaiset ihoalueet hieman tehokkaammin.

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee
Moni miettii, mitä FOREO-kasvoharjojen mukana tulevalla pinkillä lätkällä tehdään. Vastaus: Ei mitään, mutta sen harmaa, arpalipukkeen lailla rapsutettava alue paljastaa laitteen sarjanumeron, jonka voi käydä aktivoimassa merkin verkkosivuilla takuuta (ja yllätystä) varten.

 

Kevyen, vain 70 grammaa painavan FOREO LUNA fofo -kasvoharjan juttu on ovat kuitenkin sen takapinnalle sijoitetut, kullalla päällystetyt anturit, jotka mittaavat ihon kosteustasapainoa ja luovat sen perusteella käyttäjän iholle personoidun ihonhoitorutiinin.

Rutiini luodaan yhdessä älypuhelimen sovelluksen kanssa (saatavilla sekä Android- että iPhone-puhelimiin), mutta kun rutiini on luotu, muistaa kasvoharja sen eikä puhelinta tarvitse käyttää jokaisella käyttökerralla. Ihonhoitorutiini on kuitenkin hyvä päivittää parin viikon välein (tai erilaiseen ilmastoon matkustaessa) puhelimen avulla, jotta se vastaa ihon tarpeita.

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Kultaiset, ihon ikää ja kosteustasapainoa mittaavat sensorit ja älypuhelimen sovellus kuulostivat minusta todella edistykselliseltä, joten hämmennyin hieman kun kuulin, että FOREO LUNA fofo olisi hintaluokaltaan vain hieman alle 90 euroa. Se kuulosti edistyksellisemmältä kuin merkin lippulaivamalli LUNA 2, mutta silti se oli puolet halvempi.

Saatuani FOREO LUNA fofo -kasvoharjan blogikokeiluun lähdin innolla selvittämään, halusiko FOREO ihan oikeasti hifistelystä kiinnostuneiden käyttäjiensä siirtyvän halvempaan malliin. FOREOn tuntien hommassa oli pakko olla joku juju.

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

FOREO LUNA fofo -kasvoharjan käyttöönotto oli helppoa. Kännykkään ladataan ilmainen FOREO-sovellus, johon luodaan sovelluksen ohjeiden mukaan oma profiili. (Sama sovellus toimii myös FOREO UFO -laitteen kanssa.)

Kasvoharja yhdistetään sovellukseen laittamalla päälle kännykän Bluetooth, painamalla kasvoharjan virtanappia ja sovelluksen connect-painiketta. Tämän jälkeen kasvoharja opastaa käyttäjän mittaamaan poskien, otsan ja nenän ihon laitteen sensoreilla.

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Kun iho on mitattu, luo laite ihotyypin mukaisen puhdistusohjelman, kertoo ihon iän omaan ikään verrattuna, ilmoittaa ihon kosteustasapainon tilan sekä antaa iholle pisteet. Tämän jälkeen sovelluksen voi sulkea ja kasvoharjan voi laittaa päälle virtanappia painamalla, jolloin se alkaa väristä ohjelman tahtiin.

Toisin kuin edullisemmat FOREO-kasvoharjat, ilmoittaa LUNA fofo värähdyksillä, koska käsiteltävää ihoaluetta on aika vaihtaa. Kun laitteen seuraavan kerran ottaa käyttöön, ei tarvitse muuta kuin painaa sen virtanappia ja iholle räätälöity ohjelma lähtee taas käyntiin ilman älypuhelinta.

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Siinä missä FOREOn arvokkaampiin malleihin on ohjelmoitu minuutin kestävä puhdistusohjelma, joka käsittelee kaikkia kasvojen neljään osaan jaettuja ihoalueita yhtä pitkään (15 sekuntia kutakin) samalla intensiivisyydellä, voi LUNA fofo luoda eri pituisia rutiineja ihon mittauksen pohjalta.

Kun mittailin kokeeksi arvoja kädestäni, jonka sovellus kertoi oleva kuiva, loi laite minulle rutiinin, jossa kolmea ihoaluetta käsiteltiin kutakin kymmenen sekuntia ja yhtä 15 sekuntia eli yhteensä 45 sekuntia. Kuivimpia ihoalueita käsiteltiin kevyimmällä ykköstason värinällä ja vähemmän kuivaa keskivahvalla kolmostason värinällä.

Kun taas mittaan kosteutta kasvoiltani hyvinä päivinä ja sovellus kertoo ihoni olevan hyvin kosteutettu, käsittelee se kaikkia ihoalueita 20 sekuntia (yhteensä 80 sekuntia) voimakkaimmalla, vitostason värähtelyllä.

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

FOREO LUNA fofo-älyharja on hauska ja fiksu, mutta sitä käytettyäni ymmärrän täysin, miksi se on hinnoiteltu juuri siihen hintarakoon. Se on parempi ja monipuolisempi ominaisuuksiltaan kuin edullisemmat kasvoharjat ja siinä missä ennen suosittelin aloittamaan LUNA Play Plus -laitteella, suosittelen nykyään valitsemaan näiden kahden väliltä sen mukaan, haluaako ihonhoitoonsa älysovelluksen tarjoamaa hifistelyä ja apua.

LUNA fofo on rehellisesti sanottuna kätevä laite niille, jotka tarvitsevat ihonpuhdistuksessa ohjeistusta eivätkä ole ihan varmoja, millaisilla värähtelytehoilla omaa ihoa tulisi puhdistaa. Koen, että se on parempi ja monipuolisempi kuin sitä edullisempi FOREO LUNA Play Plus, sillä Play Plus -kasvoharjassa on vain yksi värähtelyvoimakkuus, kun taas LUNA fofo mukautuu ihotyypin tarpeisiin paremmin ja antaa hieman suuntaa ihon tilasta.

Jos käytössä on kuitenkin jo ollut kalliimpi FOREO LUNA -kasvoharja tai tuntuu, että tietää itse parhaiten, mitä oma iho kaipaa, niin siinä tapauksessa FOREO LUNA fofo on melko turha.

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Fofo antaa kivasti lisätietoa ihosta, mutta itse ihonhoitointoilijana ja paremman FOREO LUNA -laitteen makuun päässeenä koen siinä muutamia ongelmia:

  • Värähtelyn voimakkuutta ei voi säätää manuaalisesti. Laitteessa itsessään ei ole siihen nappeja eikä säätöä voi tehdä sovelluksenkaan kautta. Sovellus päättää, mikä on käyttäjän iholle parasta ja sen mukaan on sitten mentävä. (Myös saman sovelluksen kautta käytettävää FOREO UFO -ihonhoitolaitetta voi puolestaan manuaalisesti säätää sovelluksen kautta.)
  • Kasvoharjaa ei voi käyttää yhtäaikaa älypuhelinsovelluksen kanssa. Kun sovellus on analysoinut ihon ja kertonut tekstitetyillä ja kuvallisilla ohjeilla, millaisen sovelluksen se on iholle luonut, eli kuinka pitkään ja millä varähtelytasolla se aikoo mitäkin ihoaluetta käsitellä sekä missä järjestyksessä ihoalueet on käsiteltävä, ei näitä ohjeita voi seurata samalla, kun sovellus on päällä, vaan ne katoavat, kun sovelluksen käynnistää. Ihoalueet käsitellään tietysti aina samassa järjestyksessä ja sen oppii varmasti muistamaan parilla käyttökerralla, mutta kokisin itse kiinnostavaksi ja nimenomaan käyttäjää opastavaksi, että kasvoharjaa käyttäessä voisi seurata sovelluksen näytöltä ohjeita, jos kyseessä on kerran ihonhoitoa opastava älykasvoharja.
  • Sovellus pisteyttää ihon, mutta mistään ei voi lukea pisteytykselle perusteluja tai saada tietää, kuinka omaa pistesaldoaan voi parantaa. Oman ihoni saldo on lähes poikkeuksetta 59/100 ja laite kertoo tavallisesti ihoni kosteuden olevan high ja ihoni iän olevan 0-2 vuotta omaa ikääni nuoremmalla tasolla, mutta olisi tottakai mukavaa tietää, miksi luku on niin matalan kuuloinen ja kuinka voin parantaa sitä. Ehkä kasvoharjan säännöllisellä käytöllä..?
  • Sovellus kertoo ihon kosteustasapainon, mutta ei sitä, millä asteikolla. Olen nähnyt, että ihoni kosteus on korkea ja kädestä mitattuna matala, mutta haluaisin tietää, kuinka moniportainen asteikko on. Onko high paras vai onko olemassa very high?
  • Sovellus ei kerro käyttäjälle mitään käyttäjän ihotyypistä. Koska laite analysoi ihoani ja sen eri alueita, haluaisin tietysti lisää tietoa niistä. Jos se kerran analysoi ihon neljästä eri kohdasta voisi luulla, että se kykenisi jo kertomaan lisää ihostani ja jopa määrittämään ihotyyppini. Moni tavallinen käyttäjä lukisi varmasti mielellään, että heidän ihonsa on sekaiho, koska joku tietty alue on erityisen kuiva tai rasvainen ja osaisi sitten sen perusteella kehittää ihonhoitorutiiniaan. Moni ylipäätään varmasti kaipaisi jonkinlaista määrittelyä ihotyypilleen, sillä käsitys omasta ihotyypistä on hyvin usein virheellinen.

(Kun FORE LUNA fofo alunperin lanseerattiin ja näin kuvankaappauksia sovelluksesta ymmärsin niiden perusteella, että sovellus kertoisi analyysin perusteella ihosta enemmän, eli kertoisi mm. ihotyypin ja tarkemmin ihon kosteustasapainosta. En ole varma, onko sovellusta myöhemmin muutettu ja yksinkertaistettu tai aiotaanko sitä kehittää jatkossa, mutta tällä hetkellä en ainakaan keksinyt mitään keinoa saada lisää selityksiä mittaustuloksille. Edes FOREOn kotisivuilta tai niillä saatavilla olevasta laitteen käyttöohjeesta ei löydy tarkempaa tietoa sovelluksesta.)

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Fofo on siis kätevä apulainen ihonhoidosta innostuneelle, mutta kun sen kautta on omaksunut FOREO LUNA -kasvoharjan käytön, on siitä yhä luontevaa päivittää kalliimpiin malleihin. Se siis istuu erittäin luontevasti FOREO LUNA -kasvoharjojen perheeseen juuri omalle paikalleen.

Itse mittailen omalla fofollani varmasti aina silloin tällöin ihoani, mutta se ei silti syrjäytä ylivoimaista lemppariani eli FOREO LUNA 2 -kasvoharjaa, jonka normaalille iholle (ja oikeastaan useimmille ihotyypeille) sopiva vaaleanpunainen versio minulla on jo parisen vuotta ollut käytössä ja jonka voi varmasti syrjäyttää vain sen seuraavan sukupolven versio.

Olen siis edelleen sitä mieltä, että FOREO LUNA -kasvoharja on loistava hankinta jokaiselle kunhan vain valitsee omiin tarpeisiinsa sekä omalle iholleen ja omalle kukkarolleen sopivan mallin.

*FOREO LUNA fofo -kasvoharja löytyy myynnistä täältä.

Foreo Luna fofo kasvoharja kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Onko teillä käytössä FOREO LUNA -kasvoharja?


Lue myös:
Testissä silikoninen FOREO ISSA -hammasharja
Testissä FOREO IRIS – tehohoitoa silmänympäryksille
Testissä aknebakteerit tappava FOREO ESPADA -hoitolaite