Testissä Clarins Instant Light Lip Comfort Oil -huuliöljy

*Sis. mainoslinkin, tuotteet saatu

Fiilistelin reilu kuukausi sitten, kuinka Clarins on tuomassa kevään lookkinsa mukana markkinoille aivan ihastuttavan kuuloisen tuotteen kahdessa sävyssä: Instant Light Lip Comfort Oil -huuliöljyn.

Ilokseni Clarinsin maahantuoja lähetti huuliöljyt minulle testiin ja hypinkin suorastaan riemusta niiden saavuttua.

Olin ollut etukäteen hieman epävarma, mitä tuotteita nämä huuliöljyt oikeastaan edes olivat, eli olisivatko ne meikkituotteita huulikiillon tapaan vai hoitotuotteita huulirasvan tapaan.

En siis tiennyt, mitä tarkalleenottaen odottaa, mutta sitä enemmän nämä minua kiinnostivat.

Myönnän, että odotin ehkä salaa mielessäni toiveekkaana kyseessä olevan tehohoitotuotteiden, joita voin lykkiä huulilleni tehokosteuttavan huulirasvan tapaan yötä vasten ja herätä aamulla superpehmeillä huulilla.

En ehkä ollut ajatellut toiveeni kanssa loppuun asti sitä tosiseikkaa, että tuotteet kuuluivat MEIKKILOOKKIIN eivätkä olleet ihonhoitopuolen uutuuksia…

Kevään 2015 meikkilookin mukana lanseerattavat huuliöljyt ovat kuitenkin enemmän meikkituotteiksi tarkoitettuja, mutta niillä on huulia hoitavia ominaisuuksia – ovathan ne sentään huuliöljyjä.

Ne eivät siis kuitenkaan ole hoitotuotteita, joilla tahtoisi yöllä kuorruttaa huulensa, vaan ehdottomasti huulille kiiltoa tuovia meikkituotteita, joiden käyttäminen on suorastaan palvelus huulille.

Kun sain Clarinsin huuliöljyt käsiini, ihastuin ensinnäkin välittömästi niiden ihanan muhkeaan ja leveää applikaattoriin, jolla huulia oli helppoa helliä. Tällaisella kookkalla applikaattorilla huuliöljy levittyi huulille helposti ja tasaisesti.

Olisipa kaikissa huulikiilloissakin näin muhkea ja ihana applikaattori!

Pakkauksessa hunajaisen oranssilta näyttävä 01 Honey -huuliöljy tuoksui kevyen parfymoidulle, muttei minusta kuitenkaan mitenkään voimakkaan hunajaiselle, mitä nimestä olisi voinut kuvitella.

Marjaisen punertava 02 Raspberry -huuliöljy puolestaan tuoksui selvästi marjaisalle, muttei sekään liikaa. Pidin molempien miedoista tuoksuista, mutta Raspberry oli makuuni eniten.

Huulille kuin ohuena hunajana levittyvät öljyt tuntuivat loppujen lopuksi enemmän täyteläisiltä ja tahmaamattomilta huulikiilloilta kuin öljyiltä – ja hyvä niin, sillä pelkäsin hieman niiden jäävän vain ohuina öljykerroksina huulten pinnalle.

Nyt ne kuitenkin tuntuivat hoitavan balmimaisilta ja sopivan täyteläisiltä, mutta silti pehmeiltä eivätkä yhtään tahmaisilta. Myös maku on varsin neutraali, mikä on hyvin tärkeää huulilla olevan tuotteen kohdalla.

Näiden huuliöljyjen oostumus tuntuikin melkolailla täydelliseltä minun makuuni ja olen käyttänyt näitä ahkerasti näiden saapumisesta lähtien.

Sävyvaihtoehtoja oli tosiaan kaksi, mutta loppujen lopuksi tuotteet ovat huulilla niin kevyitä ja läpikuultavia, ettei minun huulillani ainakaan oikeastaan edes erottanut kumpi sävyistä on kumpi.

Tuotteet lupailivatkin vain ”huulien omaa väriä korostavaa sävyä” ja molemmat näyttivät vain kosteina huulilla runsaasti kiiltäviltä kiilloilta, joilla tuntui olevan runsaasti hoitotehoja.

Sävy 01 Honey

 

 

Sävy 02 Raspberry

Minun huulillani onkin siis ollut oikeastaan se ja sama, kumpi laukussani pyörivistä huuliöljyistä niille on milloinkin lopulta eksynyt.

Vaikka olinkin alunperin siis haaveillut huulia yöllä hellivistä tuotteista, olin silti odotuksistani huolimatta enemmän kuin tyytyväinen näihin loistaviin uutuustuotteisiin, joiden pullukka-applikaattori suorastaan huutaa minua sivelemään sillä huuliani.

Näille lähtee minulta siis iso suositus!

*Clarins Instant Light Lip Comfort Oil -huuliöljyjä voi ostaa Kicksin verkkokaupasta täältä.

Onko joku muu ihastunut Clarins Instant Light Lip Comfort Oil -huuliöljyihin?

12 kommenttia artikkeliin ”Testissä Clarins Instant Light Lip Comfort Oil -huuliöljy”

  1. Oppisikohan tuollaista käyttämään, en en yhtään huulikiiltoa omista (viimeksi 90luvulla) ja en huulipunankaan suurkuluttaja ole. En jotenkin osaa olla varovainen huulimeikin kanssa vaan kieli käy kovaan tahtiin jos tajuatte 😀 terv. kuivat huulet

  2. Vau, kuulostaa hyvältä ! Odottelen kuitenkin ensin, jotta voin lukea tarkemmin vielä näiden tehosta – vaikkeivat toki niitä varsinaisia hoitotuotteita olleetkaan 🙂

  3. Milloinkohan YSL:n samankaltaiset tuotteet rantautuvat tänne? Heillä taisi olla isompi värivalikoima (:

Kommentointi on suljettu.