Shiseido-suosikkini

Kirjoittelin jo pidemmän aikaa sitten minulle erittäin mieluisan kosmetiikkamerkin Shiseidon tarinasta.

Harmittelin jo sitä ennen etteivät suomalaiset ole innostuneet merkistä vielä ainakaan kovasti ja lupailinkin, että tekisin teille postauksen, jossa nostaisin esiin omia Shiseido-suosikkejani. Tässä siis sen pidemmittä puheitta niitä omia suosikkituotteitani, joita olen itse tykännyt käyttää tai joita on ollut mukavaa myydä asiakkaille.

Shiseido ripsentaivutin

Shiseidon ripsentaivuttimet* ovat omat ylivoimaiset suosikkini kaikista kokeilemistani ripsentaivuttimista. Minun on ollut vaikeaa löytää omaan silmääni sopivia, tarpeeksi loivalla kaarella varustettuja taivuttimia, sillä en pääse koko ripsiriviin kerralla käsiksi lähes millään ripsentaivuttimilla. Shiseidon taivutin on kuitenkin täydellisen mallinen, eli saan taivutettua kauniisti koko ripsirivin sisänurkasta ulkonurkkaan asti.

Tässä linkki aiemmin tekemääni ripsentaivutinvertailuun, jossa kyseiset taivuttimet valikoituivat voittajiksi.

Shiseido 2

Shiseidon kiillonpoistopaperit* ovat paljon kehuja kerännyt suosikkituote, jota en itse käytä, mutta joita asiakkaat ostavat paljon. Kätevät laput poistavat iholta liiallista rasvaisuutta ja luovat iholle mattaisen pinnan ilman, että kasvoille tarvitsee lisätä puuteria.

Shiseido kulmakynä

Shiseidon kulmakynä* on koostumuksensa puolesta yksi ylivoimaisista kulmakynäsuosikeistani. Kynä on oikeastaan kuin puuvärikynä, eli ei ollenkaan klähmäisen vahamainen muttei silti puuterimainenkaan. Sillä on helppo piirtää iholle luonnollisen näköisiä uusia ”karvoja”, minkä lisäksi se sopii loistavasti jo olemassa olevien kulmakarvojen luonnolliseen värittelyyn. Kynä ei sovi niille, jotka tahtovat pehmeän vahamaisen tuotteen, mutta niille, jotka puolestaan inhoavat monien pehmeiden kulmakynien luomaa vahamaista ja suttautuvaa jälkeä on tämä kynä omiaan.

Aiempi, todella vanha postaus kyseisestä kulmakynästä löytyy täältä.

Shiseido

Ibuki Multi Solution Geeliä* olenkin hehkuttanut teille jo aiemminkin. Tämä monitoimituote on tuonut kuulemani ja omien kokemuksienikin mukaan apua niin kuivuuteen kuin näppylöihin ja jopa ihoärsytykseenkin, minkä vuoksi sitä löytyy nykyään aina jemmoistani.

Aiempi postaus tuotteesta löytyy täältä.

Shiseido Concealer

Metsästän aina hyviä voidemaisia peiteaineita, jotka peittävät hyvin olematta liian kuivia tai rasvaisia. Shiseidon Natural Finish Cream Concealer* on juurikin tällainen. Se peittää aivan loistavasti ja sen täydellisen voidemainen, mutta silti loistavasti paikoillaan pysyvä koostumus muodostaa yhden parhaista kokeilemistani peiteaineista.

Jo viisi vuotta sitten tekemäni hehkutuspostauksen voi lukea täältä.

Shiseido meikkivoidesivellin

Shiseidon meikkivoidesivellin* on monien suosikki. Siinä missä useilla merkeillä oli ennen vain litteitä meikkivoidesiveltimiä, oli pyöreäpäinen ja tasaharjaksinen sivellin myyntiintullessaan melkoinen poikkeus, johon itsekin hullaannuin täysin ja josta pidän edelleen valtavasti. Meikkisivellin auttaa työstämään meikin iholle täydellisesti, minkä ansiosta meikkivoide tuntuu kuin toiselta iholta. Siinä missä litteät meikkivoidesiveltimet saattavat välillä jättää iholle rannuja, joita saa sitten sormin tasoitella, pyörittelee tämä meikkivoiteen kauniisti yksiin iholle. Erinomaista siveltimessä on myös se, että sitä voi käyttää myös meikkipuuterin levitykseen.

Useita vuosia vanha hypetyspostaus tästä siveltimestä löytyy täältä.

Shiseido set

Shiseidolla on eräs ihonhoitolinja, jollaista ei monillakaan muilla selektiivisillä kosmetiikkamerkeillä ole. Pureness-linja* tuo apua epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle ilman, että se on varsinainen akneihon tujuja tuotteita sisältävä linja. Minusta oli ihanaa myydä tämän tuotelinjan tuotteita niille selektiivisen kosmetiikan käyttäjille, joiden iho rasvottui, mutta jotka kaipasivat silti kosteutusta. Tähän tuotelinjaan kannattaa ehdottomasti tutustua, mikäli iholle pukkaa näppyä ja se rasvoittuu. Tuotelinja sopii sekä nuorelle että aikuisemmallekin iholle, mikä on erityisen ihanaa, sillä varsinkin aikuisemmalle iholle sopivat puhdistavat tuotteet ovat melko harvassa.

Shiseido Full Lash Volume Mascara

Tämä ripsiväri ei ole omia suosikkituotteitani, mutta tätä on mukavaa myydä niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta sen ainaisen Sensain kolmekasimaskaran sijaan. Shiseido Full Lash Volume Mascara* perustuu samaan ideaan Sensain suosikkiripsivärin kanssa, eli se peseytyy pois pelkällä lämpimällä vedellä. Ripsiväriharja erottelee ripset mielestäni kauniisti ja tuo melko luonnollisen lopputuloksen.

Shiseido

Shiseido Ibuki Quick Fix Mist* -kasvosuihke on melko uusi tuote, jota en ole vielä itse päässyt testaamaan, mutta josta olen kuullut kollegoiltani niin paljon hehkutusta, että minulla on hirveä himo saada tuote käsiini. Kosteuttava suihke auttaa kuulemma parantamaan meikkipohjan kestoa ja pitämään ihon mattaisen raikkaana. Tätä on ehdottomasti päästävä kokeilemaan!

(Muutenkin koko pari-kolmekymppiselle iholle kehitetty  Ibuki-ihonhoitolinja on saanut paljon kehuja monilta. Tuotteet kosteuttavat ja suojaavat ihoa sekä auttavat ylläpitämään ihon nuorekkuutta ja tasoittamaan ihon pintaa.)

Shiseido

Ja koska ihmisillä on aina jostain syystä hirveä halu kuulla myös niitä tuotehaukkuja, niin voin tähän yhteyteen kertoa, että Shiseidon silmä- ja huulimeikinpoistoaine* on yksi huonoiten toimivia tuotteita, joita olen kokeillut. Sillä on todella hankalaa poistaa runsaampi silmämeikki ja jokaisella kokeilukerralla lopputuloksena on ollut punoittava ja kirvelevä silmänympärysiho. Ihan hellävaraisimmasta päästä tuote tuskin onkaan, sillä se sisältää mm. denaturoitua alkoholia, jota näkee silmämeikinpoistoaineissa varsin harvoin…

Kuten huomaatte vanhojen postauslinkkienkin perusteella, en ole vetäissyt näitä kehuja hatusta vain tätä postausta varten, vaan suurin osa tuotteista on jo pitkään ollut omia suosikkejani, joihin suosittelen muitakin tutustumaan!

Onko teillä Shiseido-suosikkeja?
3 kommenttia artikkeliin ”Shiseido-suosikkini”

  1. Minulla on yksi suosikki: Shiseidon The Makeup Powder Foundation, savy I 60, jossa on siis kolmea erivarista puuteria. Yksi high-lightningiin, kaksi varjostuksiin. Tosin en ole varma, onko tata enaa edes myynnissa, nykyisen refillini kun olen ostanut jo noin 2-3 vuotta sitten.
    Muuten olen kylla kokeillut yhta sun toista Shiseidolta ja hyvia ovat olleet ne muutkin.

  2. Itse käytän kiillonpoistajapapereina sätkissä käytettäviä papereita, vaikka en itse poltakkaan. Hyvä ja halpa ratkaisu 🙂

  3. Pidän Ibuki-linjan puhdistusaineesta, joka on semmoisessa tuubissa! Se pesee kasvot juuri sellaisen sopivan ”nahkean” puhtaaksi, kuitenkaan ihoa kuivattamatta! 🙂

Kommentointi on suljettu.