Sinivalkoisen nimeen vannomista

Tänään haluaisin muistuttaa teitä yhdestä kauneudenhoidossa apuvälineenä käyttämästäni ihmeaineesta, jota ilman en pärjäisi. Olen maininnut tästä loistotuotteesta blogissani ennenkin, mutta nyt haluaisin jälleen nostaa sen ihan erityisesti esiin.
Ihoni on tänä kesänä jälleen alkanut hieman temppuilemaan hormonaalisista syistä ja varsinkin jatkuva pieni stressaaminen on saanut sen kukkimaan tavallista ikävämmin. Näppyjen hoitoon minulla on omat kuivattajansa, mutta mitäs sitten, kun näppy on kuivunut ja sen jättämästä kuivasta jäljestä ja mahdollisesti rikkoutuneesta ihosta tahtoo mahdollisimman nopeasti eroon, jotta punaisen jäljen peittäminen on helpompaa?
Silloin apuun rientää aikamme sankari, tuo kaikkien aikojen legenda, eli Bepanthenin sininen emulsiovoide!
Ilman tätä kaveria minä en pärjäisi. En siis todellakaan. Tämä on pelastanut minut niin monesta kiperästä tilanteesta ja niin usein, etten edes kykene laskemaan. Ja tällä on pelastettu ystäviäkin kriisitilanteissa. Tämä on ollut oikea beauty hero.
Apteekeissa myytävä vaaleanpunaraitaista Bepanthenia ohuempi emulsiovoide on täydellinen nimenomaan näppyjen jälkihoitona, sillä se kosteuttaa ja korjaa ihoa nopeuttaen ihovauruoiden paranemista. Koska kyse on lääkevoiteesta eikä vaan kosmetiikasta, on tehotkin täydytty ihan oikeasti todistaa kunnolla ja tämä tosiaankin toimii.
Oma nassuni näyttää usein illalla sänkyyn suunnistaessani tältä. Olen täppäillyt paranemisvaiheessa olevat näpyt Bepanthenin emulsiovoiteellani ja annan sen vaikuttaa yön yli kaikessa rauhassa saaden usein loistavia tuloksia aikaan jo yhdessä yössä.
Tämä on sellainen tuote, josta tämä tyttö ei kyllä ikinä luovu! Ja kun joku kuitenkin kysyy, käykö punaraitainen Beptanhen samaan hommaan, niin sanon, että huomattavasti huonommin. Tämän version koostumus on ohuempi ja vähemmän rasvainen, joten tämä ei muodosta samanlaista paksua kalvoa iholle. Näppyihin taipuvaisilla ihmisillä kun tuo punaraitainen Bepanthen saattaa jopa lisätä näppyjä iholla.
Muita sinivalkoisen nimeen vannovia?

34 kommenttia artikkeliin ”Sinivalkoisen nimeen vannomista”

 1. Paras tuote ikinä, helpottaa huomattavasti yksittäisten näppyjen paranemisprosessia ja varsinkin seuraavan päivän meikkauoperaatiota 🙂 Olisiko sinulla ehdottaa näin syys/talvikautta ajatellen kuivalle/epäpuhtauksiin taipuvalle iholle tehokasta kosteusvoidetta, joka kosteuttaa tehokkaasti mutta ei tuki ihohuokosia? Myös muista luottotuotteistasi ihon (ja epäpuhtauksien) hoidossa olisi mukava kuulla lisää 🙂

  Kivaa syksynalkua sinne!

  Vastaa
 2. Mä olen käyttänyt punaraitaista talvisin huuliin. Enpä ole ajatellut tätä näppyihin. Pitää kokeilla kun naama on ottanut itseensä ja koko ajan on loppuvaiheen ärsyttäviä jälkiä naamassa.

  Vastaa
 3. osaatko sanoa auttaako se zinkosal (miten kirjoitetaan?) akne/näppyarpien haalentamiseen/poistamiseen?

  Vastaa
 4. Itselläni ei ole tarvetta juurikaan näppyjen korjailuun, kun tulee ehkä yks kuukaudessa jos sitäkään. En myöskään oo kuullut, että tää ihmevoide käy tähänkin hommaan. Sen sijaan käytän sitä vaaleenpunasta kaikennäkösissä haavoissa ja nirhaumissa kynsitikuista lähtien ja tuntuu, että tosiaan yhdessä yössä se parantaa aivan mielettömästi 🙂 Oon yrittäny miehekkeelleni sanoa joka kerta kun se tulee jonkun haavan tai palovamman kanssa töistä kotiin, että laitappa bebantteenia, ni ei koske enää ja aamulla ei ees näy mitään. "Akkojen rasvoja" kuulemma.. Kaksi kesää sitten tuli tuota sinistä hölvättyä kyllä todella pahasti auringon polttamaan ihoon, ja siihen se oli kuin tehty, hyvästi kipu ja poltto.

  Vastaa
 5. Hei, mä oon aina hoitanut ihoani samoin, mutta sillä tuhdimmalla Bepanthenilla! Kiitos siis vinkistä, ensi kerralla tulee tämä kevyempi käyttöön.

  Vastaa
  • Minullakin on toiminut, mutta välillä on tuntunut, että sen paksu ja rasvainen koostumus saa sitten taas näpyn aikaan vanhan näpyn viereen. Siksi tämä ohut emulsiokoostumus on ollut loistava. 🙂

   Vastaa
 6. Mä olen niin outo, etten ole eläissäni käyttänyt Bepanthenia yhtään mihinkään, tuskin edes nähnyt livenä tuollaista tuubia, vaikka sen tiedänkin. Täytynee kokeilla. 🙂

  Vastaa
  • Voi ei, ei kai tuo nyt niin mielenrauhaa järkyttävä voinut olla 😀 Siis ihan totta?!
   Itse en ainakaan kiinnittänyt mitään huomiota ennen tätä kommenttia. Tuotteet kun yleensäkin ovat käyttöön tarkoitettuja ja myös näyttävät siltä. En usko että olisi ollut parempi, jos tuubi olisi jotenkin pesty ja siloiteltu tähän postaukseen.

   Vastaa
  • Oli pakollinen, sillä tuolla kuvalla on symbolinen merkitys: kuten postauksessakin kerroin, on tuote ahkerassa köytössä ja seuraa siksi minulla mukana lähes joka paikassa. Tämän vuoksi tuubikin on tuon näköinen. Ei kosmetiikan tarvitse olla niin vakavaa aina, käyttöä ja kulutusta varten niitä tuotteita hankitaan. Chillaa vähän! 😉

   Vastaa
 7. Mitä tuotetta käytät tuollaisten hormooninäppyjen kuivattamiseen/hoitoon? Itse olen kokeillut vaikka mitä ja tuntuu ettei niitä taltuta millään 🙁

  Vastaa
 8. Tästä tulikin mieleen kysymys.. Mitä mieltä olet näin jälkeenpäin, kannattiko Roaccutan-kuuri?

  Vastaa
  • Ehdottomasti kannatti! En ymmärrä, miksi siitä tehdään niin suuri numero usein. Onhan se tuju kuuri, mutta ilman sitä olisin todellakin ollut tuskissani. Rohkeasti kehotan ihmisiä kokeilemaan sitä. Omalla kohdallani varsinkin toinen kuuri oli mahtava juttu, sillä ihon parannuttua lääkäri neuvoi, ettei minun välttämättä tarvitse syödä loppuja pillereita päivittäin, vaan voin ottaa yhden pillerin vaan joka toinen päivä, jolloin ihoni ei kuivu liikaa, mutta kuuri tulee syötyä loppuun. Näin ihoni pysyi loistavassa kunnossa eikä kuivunut liikaa. Suosittelen todellakin kääntymään lääkärin puoleen ja harkitsemaan kuuria, jos ihon kanssa on vähänkin ongelmia. Minusta se oli ehdottomasti parasta, mitä iholleni on tapahtunut ja pelasti minut varmasti monilta arvilta.

   Vastaa
 9. Lipsahtaakohan mun bepanthenin nassuun hölvääminen jo vähän liiallisuuksiin, koska talvisin käytän tuota emulsiota ihan vaan reilusti koko naamaan? En kuitenkaan silmänympäryksille, mutta muuten kyllä levittelen runsaalla otteella.. Ainut rasva, jolla mun ongelmaiho saadaan talvella siihen kuntoon, ettei hilseile ja halkeile. Eikä rasvotu, kiiltele tai muutenkaan protestoi millään tavoin.

  Vastaa
  • Niin no toisaalta juo tuo kerran on toiminut niin eikai siitä haittaakaan ole. Kyllä se iho olisi protestoinut jos siitä haittaa olisi. Tuossa kun ei ole mitään esim. ihoa ohentavaa kuten vaikkapa kortisonissa olisi vaan pelkästään kosteuttavaa ja korjaavaa. 🙂

   Vastaa
 10. Käykä bebanthen rohtuneisiin huuliin ja niistämisen aiheuttamaan halkeiluun ja kuivumiseen nenän ympärillä? Olen kuullut että se ohentaa ihoa eikä siksi kävisi huulille?

  Vastaa
  • Tässä on nyt tainnut mennä Hydracortison ja Bepanthen sekaisin. 🙂 Kortisonivoide ohentaa ihoa jatkuvassa käytössä, tämä kosteuttaa ja korjaa. Voi siis huoletta käyttää huulille. 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti