Tällainen on Bangkokin kosmetiikkatarjonta

Olen asunut Bangkokissa vasta vähän alle kaksi viikkoa ja suurin osa ajasta on vielä toistaiseksi mennyt turistipuuhissa ja yhdessä miehen kanssa aikaa viettäen. Minulla on ollut töistä pari viikkoa vapaata, mutta maanantaina palaan jälleen arkeen läppärin äärelle ja sen myötä alan myös tehdä itsekseni enemmän juttuja – kuten esimerkiksi pyöriä kosmetiikkamyymälöissä.

Vaikka en olekaan vielä päässyt koluamaan Bangkokin kosmetiikkatarjontaa suurennuslasin kanssa, olen silti päässyt tekemään siihen pintapuolista tuttavuutta ja sen perusteella voin sanoa, että tässä kaupungissa tuntuu olevan vielä paljon parempi kosmetiikkatarjonta kuin mitä edes uskalsin toivoakaan. Täältä löytyy nimittäin hieman kaikkea!

Beauty Buffet Bangkok Ostolakossa kosmetiikka - 1 (2)

Ensinnäkin Bangkokista löytyy tietysti Sephora. Sephoran tarjontaan kuuluu täällä mm. Benefit, Too Faced, Tarte, Kat Von D, Marc Jacobs, IT Cosmetics ja vaikka kuinka paljon muita ihania merkkejä, joten Sephoran myymälöissä tulee varmasti vietettyä aikaa.

Eveandboy Bangkok Ostolakossa kosmetiikka - 1

Thaimaan oma vastine Sephoralle on Eveandboy, josta löytyy niin länsimaalaisia tunnettuja kosmetiikkamerkkejä kaikista hintaluokista kuin aasialaistakin kosmetiikkaa. Korealaista kosmetiikkaa Evenadboysta löytyy hieman vähemmän, mutta esimerkiksi japanilaisia ja thaimaalaisia kosmetiikkamerkkejä on runsaasti.

Holika Holika Bangkok Ostolakossa kosmetiikka - 1

Korealaisen kosmetiikan tarjonta on Bangkokissa kuitenkin muuten hyvä, sillä täältä löytyy mm. Etude House, Innisfree, Holika Holika, The Face Shop, Skin Food, Nature Republic, It’s Skin, Laneige kuin monta muutakin korealaista kosmetiikkamerkkiä ihan omina myymälöinään. Lisäksi korealainen Åland-kauppa myy Bentonin, COSRX-merkin, Klairsin ja Heimishin tuotteita, vaikkakaan kaikkien niiden valikoima ei ole kovin laaja.

Watsons Bangkok Ostolakossa kosmetiikka - 1

Näiden lisäksi Bangkokissa on paljon erityisesti Briteistä tuttuja Boots-myymälöitä, joissa myydään täällä lähinnä edullista kosmetiikkaa lääkkeiden lisäksi. Toinen vastaava ketju on Watsons, jossa on paljon edullista ja keskihintaista kosmetiikkaa. Molempien näiden hyllyiltä löytyy myös jonkin verran korealaisia kosmetiikkatuotteita ja esimerkiksi Watsonsin hyllyiltä olen bongannut pienen MIZON-valikoiman.

Kolmas hieman vastaava kosmetiikkamyymälä on Beautrium, jolla on kuitenkin käsittääkseni valitettavasti Bangokissa vain pari myymälää. Myös Beautriumista löytyy edullista ja keskihintaista kosmetiikkaa.

Oriental Princess Bangkok Ostolakossa kosmetiikka - 1

Paikalliset kemppariketjut Beauty Buffet ja Oriental Princess ovat nekin katsastamisen arvoisia joskaan en ole itse vielä ehtinyt tutustua niihin kovin tarkasti.

NYX Bangkok Ostolakossa kosmetiikka - 1 (1)

Paitsi että Bangkok tarjoaa loistavan valikoiman länsimaalaista ja korealaista kosmetiikkaa, löytyy täältä myös erinomainen tarjonta japanilaista kosmetiikkaa. Japanilaista kosmetiikkaa myydään erityisesti Japanista tänne rantautuneissa kemppareissa Tsuruha ja Matsumoto KiYoshi, joiden hyllyt notkuvat äärimmäisen kiinnostavia tuotteita. Tsuruhasta löytyy myös lisäksi myös esimerkiksi Essencen tuotteita.

Tsuruha Bangkok Ostolakossa kosmetiikka - 1

Muita Bangkokista löytyviä kosmetiikkamyymälöistä ovat mm. Bath & Body Works (voitaisko pliis jo saada Suomeen pian vihdoin!), Victoria’s Secret, LUSH, Yves Rocher, Make Up Store  ja The Body Shop. Monilla tutuilla merkeillä kuten esimerkiksi NYXillä on täällä myös ihan omia myymälöitään.

NYX Bangkok Ostolakossa kosmetiikka - 1

Oma lukunsa ovat sitten 7-eleven-myymälöiden kosmetiikkahyllyt. Siihen nähden, kuinka kompakteja lähikauppoja lähes jokaisella kadunkulmalla olevat 7-elevenit ovat, on niiden kosmetiikkatarjonta varsin laaja. Erityistä on kuitenkin se, että kaikki niissä myytävät tuotteet ovat minikokoisia, joten niiden avulla kaltaiseni kosmetiikkaintoilija pääsee kokeilemaan helposti vaikka mitä kiinnostavia edullisia tuotteita.

7-eleven cosmetics Bangkok Ostolakossa kosmetiikka - 1

Itse nautin myös isojen markettien kuten Citymarkettia lähinnä vastaavan Big C -kaupan valtavasta kosmetiikkaosastosta, jolta löytyy päivittäiskosmetiikkaa. Hienommat tavaratalot myyvät puolestaan ympäri maailman tunnettuja selektiivisiä kosmetiikkamerkkejä.

Kaiken kaikkiaan Bangkokin kosmetiikkatarjota tuntuu suorastaan maanpäälliseltä paratiisilta. Tokiossa pääroolissa oli selvästi japanilainen kosmetiikka eikä muuta liiemmin löytynyt kun taas Soulissa samaa roolia näytteli eteläkorealainen kosmetiikka. Singaporesta löytyi sekä aasialaista kosmetiikkaa että länsimaalaisia merkkejä, mutta ei yhtä monipuolisesti kuin Bangkokista.

Beauty Buffet Bangkok Ostolakossa kosmetiikka - 1 (1)

Täällä Bangkokissa kaikkien eri maiden parhaat kosmetiikkatuotteet kohtaavatkin toisensa täydellisenä yhdistelmänä, joten näkemistä ja kokemista riittää, mikä on tietysti erittäin hyvä juttu minulle blogini sisällön kannalta. Emmehän olisi edes voineet muuttaa paikkaan, josta en voisi tuottaa sisältöä ongelmitta.

Näillä näkymin olen siis erittäin tyytyväinen valintaamme muuttaa nimenomaan Bangkokiin ja uskon, että viihdyn täällä seuraavat puoli vuotta oikein loistavasti. Tulen varmasti postailemaan vielä paljonkin lisää Bangkokin kosmetiikkatarjonnasta, mutta tässä ainakin jo pientä yhteenvetoa niille, joiden talvilomareissu on suuntautumassa tänne.

Beauty Buffet Bangkok Ostolakossa kosmetiikka - 1

Onko jollakin jakaa hyviä vinkkejä Bangkokin kosmetiikkatarjontaan liittyen?

Lue myös uudempi postaukseni Mitä kosmetiikkaa Thaimaasta voi ostaa?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

14 kommenttia artikkeliin ”Tällainen on Bangkokin kosmetiikkatarjonta”

 1. Kynsilakat Thaimaassa on todella laadukkaita. Siis ihan metkittömät 3-4 kpl/100bahtia torilta on huomattavasti laadukkaampia kun keskimääräiset markettimerkit Suomessa.

 2. Kiinnostavaa! Lisäksi kiinnostaisi tietää mitä kaikkea kosmetiikkaa pakkasit mukaasi muuttaessa Bangkokiin 🙂

 3. Touhuttuani thai naisen kanssa yön ,,
  Tarttui käsiini taivaallinen tuoksu ,,
  Neitokainen hunaja boxista ,
  Tuoksuista number one
  Heavenly odour, ,thanks babe ,,

  • Eihän tätä kaunista runoelmaa voinut jättää julkaisematta, vaikka ei aiheeseen liitykään. Kiitos hempeistä sanoistasi.

 4. Sama kokemus thai kynsilakoista, tosi kestäviä. Ihonhoitoa ostin Beaty cottagelta. Aika hauskoja pakkauksia ja kivoja tuotteita. Jännä lukee jatkossa mitä kaikkee sieltä löydät… ens talvena palaan taas 3 kuukaudeksi Thaimaaseen… niin vinkit tarpeeseen. Ja kans kiinnostaa mitä kosmetiikkaa otit mukaan sinne?

 5. Beauty Buffet kannattaa katsastaa ajan kanssa! Tuotteet ovat hauskoja ja kekseliäitä, ja ovat vieläpä hyviä ne muutamat, joita olen kokeillut 🙂

 6. Tätä juttua odotin innolla. Arvelin, että sinulta saa nähdäkseen parhaan kattauksen Bangkokin tarjonnasta ja niin saikin! Upeita kuvia ja mielenkiintoisia liikkeitä. Jännä päästä seuraamaan, mitä kaikkea eksoottista sieltä löytyy.

  Miten olet kokenut Bangkokin kuumuuden ja kosteuden, ja kuinka se vaikuttaa ihoon, meikkaukseen ja hiustenhoitoon? Entä fiilis siellä olosta, tuntuuko turvalliselta ja onko kiehtovaa tai pikemminkin kiehtovampaa kuin luulit? Entä miten miehesi on kokenut tämän hypyn tuntemattomaan? Sinullehan tämä on jo kolmas kerta, joten onko tässä mitään samaa fiilistä kuin aiemmilla kerroilla?

 7. Moikka! Niin mielenkiintoinen postaus!

  Missä tuo Holika Holikan liike sijaitsee? Entä tiedätkö missä liikkeessä on laajin valikoima Mizonin tuotteita?

  Kiitos jo etukäteen vinkeistä 🙂

  • Tämä Holika Holikan liike oli Mega Bangna -ostoskeskuksessa, joka on vähän kauempana keskustasta. En oikein päässyt Googlesta selvyyteen, onko liikkeitä muualla vai onko tämä ainoa. Eveandboyssa on pieni hyllyllinen Holika Holikaa myös, mutta hyvin suppea valikoima.

   Mizonin tuotteita ei löydy muualta kuin Watsonsin myymälöistä ja niissäkin hyvin pieni valikoima. Siamin alueella Innisfreen myymälän vieressä on iso Watsons ja siellä olen nähnyt parhaan valikoiman, mutta sekin on melko pieni. :/

Kommentointi on suljettu.