Maailman paras huulipunasivellin, joka ei maksa edes kahta euroa

Rakastan tehdä edullisia kosmetiikkalöytöjä ja koska jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, on minusta ihan mahtavaa, että minulla on mahdollisuus jakaa niiden riemua teille täällä blogissa. Tässä siis jälleen tuotevinkki, joka on erittäin, erittäin edullinen ja jopa suorastaan halpa. Kyse on tietenkin Essencen tuotteesta, sillä merkki taitaa loistavien kosmetiikkatuotteiden luomisen hämmentävän edulliseen hintaan.

Essence Angled Lip Brush huulipunasivellin Ostolakossa Virve Vee

Tämä fiilistelemäni tuote ei kuitenkaan varsinaisesti ole meikkituote, mutta varsin kätevä apu meikin ja tarkemminsanottuna huulipunan levitykseen. Minulta saa nimittäin erityistä suitsutusta blogikokeiluun saamani Essencen huulipunasivellin ja uskon, että se saa sitä myös monilta muilta kunhan vain sen riemu leviää.

Essence Angled Lip Brush huulipunasivellin Ostolakossa Virve Vee

Essence Angled Lip Brush näyttää ensivilkaisulla ihan tavalliselta huulipunasiveltimeltä, mutta tarkempi tutkiminen paljastaa, että se on jotain paljon parempaa. Paitsi että siinä on sen nimen mukaisesti viistottu kärki, on sen harjaspään muotoilussa myös toinen erityinen juttu: se ei nimittäin ole samalla tavalla litteä kuin huulipunasiveltimet tyypillisesti ovat vaan paksu ja pyöreä.

Essence Angled Lip Brush huulipunasivellin Ostolakossa Virve Vee

Siveltimen muotoilun ja sileiden, synteettisten harjasten avulla huulipuna levittyy huulille aivan erityisen hyvin ja sulautuu niille minusta tavallista kauniimmin. Jos huulet ovat hyvin kapeat, on tavallinen huulipunasivellin varmasti enemmän mieleen, mutta minuun tämän siveltimen pullea muotoilu vetoaa täysillä. Kun siveltimen harjaksissa vielä on täydellisen viistottu leikkaus, onnistuu siveltimellä hyvin sekä levittää puna tarkasti huulille että pehmentää huultenrajauskynän jälkeä. Erityisesti amorinkaaren aluetta on minusta tavallista helpompaa korostaa tällä.

Minuun siveltimessä vetoaa myös erityisesti sen koko, sillä rakastan meikkisiveltimiä, joilla saa hyvää jälkeä ilman turhan pikkutarkkaa näpräystä. Tällä kirkkaat punat levittyvät huulilleni helposti hetkessä, mikä on varsinkin kiireisinä aamuina erinomainen juttu.

Essence Angled Lip Brush huulipunasivellin Ostolakossa Virve Vee

Minusta tuli tämän siveltimen fani välittömästi vaikkakin ainoa  pieni miinus on se, ettei sivellintä ole kätevää kantaa mukana, sillä siinä ei ole tuppea. Sivellin tulee toki läpinäkyvässä muovikotelossa, jossa sitä voisi säilyttää, mutta jokainen varmasti arvaa, kuinka siistissä kunnossa kotelo pian on, kun sinne laittaa huulipunasivelimen, jolla  on juuri levitetty kirkkaanpunaista huulipunaa…

Kuten postauksen alussa lupailin, irtoaa tämä  huulipunasivellin kaupasta suorastaan järkyttävän halvalla – siveltimellä on nimittäin hintaa vain 1,59 euroa! Jos siis edelleen kaipaatte joululahjavinkkejä, niin ehdottaisin nappaamaan pukinkonttiin tämän ja pariksi jonkun ihanan Essencen huulipunan. Sellainen yhdistelmä ei kustanna paljon, mutta toimii varmasti. Kylkeen voi vielä laittaa vaikkapa Essencen ripsivärin, jos oikein haluaa panostaa!

Essence Angled Lip Brush huulipunasivellin Ostolakossa Virve Vee

Levitättekö te huulipunan siveltimellä vai ilman?


Lue myös:

12 eniten käytettyä meikkituotettani

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

9 kommenttia artikkeliin ”Maailman paras huulipunasivellin, joka ei maksa edes kahta euroa”

 1. Sattuipas hyvään ajankohtaan tämä vinkki, juuri pari päivää sitten huomasin olevani uuden huulipunasiveltimen tarpeessa. 🙂 Jatkoa ajatellen esittäisin toiveen, että sivellinpostauksissa olisi edes yksi kuva siten, että sivellin on vasten kasvoja. Esimerkiksi tässä postauksissa olevista kuvista on vähän hankala hahmottaa, minkä kokoinen sivellin todella on. Kiinnitin samaan huomiota edellisessä sivellinsettipostauksessa. Tämä on muutenkin sivellinkuvien kanssa tosi yleinen ”ongelma”. Olen yrittänyt etsiä isoa pehmeää puuterisivellintä, mutta internetistä löytyvien kuvien avulla on ollut mahdoton sanoa, onko sivellin riittävän iso omaan tarpeeseeni. Tähän liittyen, olisiko sinulla vinkata jotakin isoa ja pehmeää puuterisivellintä? Ajatuksena olisi käyttää sivellintä lähinnä meikin viimeistelemiseksi kevyellä irtopuuterihunnulla.

 2. Ilman suoraan huulipunahylsystä. Ja reunat taputtelen sormella jos meni huti jostain kohtaa. Alla käytän joskus rajauskynää.
  .
  Kummitytölle olisin ostanut Essencen joulukalenteri joululahjaksi, mutta kaikki meni ja en sitä saanut. Itsellekin olisi ollut kiva. Tein sitten oman version jossa essence meikkejä, huulijuttuja, ripsiväri, poskipunaa, bodyshopin suihkugeelejä, kynsitarroja ja kynsilakka. Ja karkkia hieman. Ja hauskaa oli että eivät ehtineet reissun takia heti postiin ja sitten saikin avata monta pikkupakettia kerralla.

 3. Voi apua tuota Essenceä 🙂 Lähes joka kerta Tokmannilla tai Cittarissa tulee kurvattua Essence-hyllyjen kautta, mutta en minä vaan osaa etsiä sieltä tuollaisia pieniä työvälineitä tai niihin ei vaan silmä tartu. Loistojuttu siis kun esittelet niitä blogissasi!

  Onko muuten Ruotsissa Essenceä myynnissä?

 4. Ai niin, piti vielä mainita, että joihinkin pienipäisiin siveltimiin sopii meikkikynien (kajalien, huultenrajauskynien sun muiden) korkit. Jos korkeissa on vanhastaan jotain mönjää, pumpulipuikkoon vaan meikinpoistoainetta tai desinfiointiainetta ja korkin sisäpinnan saa sillä puhtaaksi.

 5. Mä luin että Essence Angel Lip Brush 🙂 Ja mietin, että miten voi nimestä päätellä sen viistouden….

 6. Sopisikohan hammasharjan suojakotelo? Se jollainen tulee joidenkin hammasharjojen mukana.

  • Hhhmm, tämähän voisi olla hyvä idea… Se voisi olla varmasti melko helppo puhdistaakin tai jopa nakata astianpesukoneeseen! 🙂

Kommentointi on suljettu.