Japanilainen must have: ihmetuote ihon syväpuhdistukseen

*Sis. mainoslinkin

Tänään on vuorossa supervinkki sellaiseen ihonhoidon ihmetuotteeseen, että jokainen ihohuokostensa syväpuhdistusta kaipaava voi jo valmiiksi avata eBayn ja olla näppäilyvalmiudessa. Takaan, että vaikka kuinka kuuluisitte siihen ryhmään, jota viimeaikoina toistuva aasialaisten ihonhoitotuotteiden hehkutukseni jo jopa ärsyttäisivät harmittaisi teitä taatusti, mikäli nyt vaan sulkisitte selainikkunan ettekä tutustuisi tähän tuotteeseen. Tämä on nimittäin aivan mieletön.

Päätin etukäteen mielessäni, että kirjoittelen aasialaiseen kosmetiikkaan liittyen lähinnä yleisellä tasolla enkä jaa teille tuotevinkkejä kuin tuotteista, joita löytyy eBaysta helposti ja runsaasti, mutta tämän tuotteen kohdalla teen pienen poikkeuksen. Tätä ei nimittäin ole eBay pullollaan edulliseen hintaan, mutta jos tämän onnistuu saada käsiinsä on homma todellakin kaiken sen vaivan ja rahan arvoista.

SQS Kosuri Care

Yksi ensimmäisiä kosmetiikkaostoksiani Tokiossa oli kaupassa silmiini sattunut Ishizawa Laboratories  -yrityksen valmistama SQS-tuotelinjan ihonpuhdistusvoide. Minulla ei ollut kaupassa tuotetta katsellessani hajuakaan sen oikeasta nimestä enkä todellakaan tiennyt, mitä siinä lukeva ”Kosuri-care” tarkoittaa, mutta sen pakkaukseen printatut kuvat ja suosiosta kertova tarra vakuuttivat minut poimimaan sen ostoskoriini siinä toivossa, että se toisi ihmeapua mustapäilleni ja ihohuokosilleni.

SQS Kosuri Care

Tämä oli ihka ensimmäinen japanista ostamani kosmetiikkatuote ja kokeiltuani tätä olin saman tien myyty. Tämä nimittäin oli AIVAN mieletön!

Valkoinen, tahnamainen puhdistusvoide pesee kasvojen ihon puhtaaksi tehokkaasti ilman, että se jättää sille kiristävää tunnetta. Jälkikäteen kotona tuotteeseen enemmän internetin kautta tutustuessani minulle selvisi, että sen vulkaanista tuhkaa ja valkoista savea sisältävä, ihohuokosia syväpuhdistava koostumus myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti, mikä oli enemmän kuin toivottavaa kuivuuteen taipuvaiselle, mutta silti epäpuhtauksia pinnalleen poksauttelevalle iholleni.

SQS Kosuri Care

Ihan erityistä tuotteessa on se, kuinka ihoni käyttäytyy sillä pesemisen jälkeen. Levitän tuotetta kasvoille, annan sen olla ihollani hetken ja puhdistan ihon Foreota käyttäen. En tiedä, mitä taikoja tämä tuote iholleni tekee sillä vaikuttaessaan, mutta lopputulos on jotain aivan käsittämätöntä.

SQS Kosuri Care - 1 (6)

Kun nimittäin olen puhdistanut kasvoni tällä ja painan vain kevyesti sormillani nenäni ihoa, tursuaa ylimääräinen tali huokosista ulos kuin itsestään. Näyttää suorastaan siltä, kuin jokainen ihohuokosissa ollut talinauha olisi käsi pystyssä huutamassa, että ”Valitse minut, valitse minut!” Yllä näkyvässä kuvassa olen kuljettanut kevyesti komedorautaa nenälläni ja tulos on juuri noin ihanan ällöttävä. How cool is that?!?

SQS Kosuri Care

Mitä se ”kosuricare” sitten ikinä onkaan, niin ainakin siihen liittyy poppaskonsteja. Minulle on kuitenkin oikeastaan jopa ihan sama, mitä ne poppaskonstit ovat, sillä minulle riittää, että tämä tuote todellakin toimii!

SQS Kosuri Care

Japanilaiseen tapaan melko värikkään näköinen ja realistisia kuvia tarjoava tuotetuubi ei ole se esteettisin valinta kylpyhuoneeseen, mutta onneksi kyseessä on vaan pahvinen päällys, jonka saa vedettyä pois tuubin päältä. Alta paljastu omaa minimalistista silmääni miellyttävä valkoinen pakkaus, joka tekee Kosuri-caresta varsin viattoman näköisen salaisen aseen tukkeutuneita ihohuokosia vastaan.

SQS Deep Moisture Facia Soapinkin nimelle toisinaan kääntyvää tuotetta löytää eBaysta myynnistä näiltä myyjiltä*.

SQS Kosuri Care

Mitäs sanotte tästä tuotteesta? Kenellä olisi tarvetta?

15 kommenttia artikkeliin ”Japanilainen must have: ihmetuote ihon syväpuhdistukseen”

 1. Ikinä en ole vielä tilannut mitään ebaysta, mutta tätä tuotetta kyllä haluaisin päästä kokeilemaan!

  Vastaa
 2. Käykö tämä herkällekin iholle? En löytänyt mitään arvosteluja tai ainesosia, tai sitten pitää kokeilla eri hakusanoja (joskus tuotteet ovat monella nimellä).

  Miten muuten suljet huokoset poiston jälkeen?

  Vastaa
 3. Ei teillä siellä Elevenillä ole tullut mieleen ruveta tuomaan näitä Aasian kosmetiikkaihmeitä Eurooppaan? 🙂

  Vastaa
 4. Nyt kyllä kuullosti (ja näytti 😀 ) hyvältä! Vitsit, pitäneekin tutustua ebayn ihmeelliseen maailmaan..

  Vastaa
 5. Himputti, nyt kyllä täytyy tehdä e-bay ostoksia! Tämähän voisi olla täydellinen hankalalle, mustapäiselle nenälle josta niitä ei suoriltaan kyllä saa kaivettua ylös… hmm, testiin! 🙂

  Vastaa
 6. Kiitos näistä aasialaisen kosmetiikan suosituksista! Olen tilannut jo muutamia ja kaikkiin olen ollut supertyytyväinen. Tämän nakkasin tulemaan heti kun luin juttusi, se saapui luokseni muutamassa päivässä. Ihan täydellinen pintakuivalle sekaiholle! Just tilasin toisen, ettei heti lopu.

  Vastaa
 7. Rrrkele, hätäpäissäni tilasin väärän tuotteen samalta merkiltä. Kävin ihan ostamassa mustapääraudankin tätä malttamattomana odotellessani ja pyhpah, väärä puteli. Ai että sapettaa. 😀

  Vastaa
 8. Tuo ensimmäinen myyjä ei toimita Suomeen. Tiedätkö yhtään myyjää
  joka toimittaisi tätä tänne ilman postikuluja?

  Vastaa
  • Sori, omat asetukseni ovat eBayssa Ruotsin osoitteella, eli löydät itse helpommin vaihtoehtoja etsimällä. :/

   Vastaa

Jätä kommentti