The Look At My Eyes Eye Shadow

Sain keväällä kokeiltavikseni läjäpäin Seppälän uutta kosmetiikkaa ja päätin ottaa tänään esittelyyn merkin The Look at My Eyes Eye Shadow -soololuomivärit. 
Kun itse alunperin ensimmäistä kertaa näin Seppälän omat kosmetiikat niiden hyllyssään ja aloin kotona googletella niistä tarkempia tietoja olin pettynyt, ettei verkosta tuntunut löytyvän mitään tarkempaa infoa tuotteista ja niiden sävyistä. Tämä postaus onkin siis minun panokseni siihen, että muut näitä luomivärejä googlettelevat löytävät oikeasti sen mitä etsivätkin.
Valikoimaan kuuluu kahdeksan luomiväriä ja koska tuotteita tosiaan käytetään luomilla eikä kädenselässä päätin swatchata ne kaikki teille ihan suoraan omilla luomillani käytettyinä. En levittänyt kuviin luomivärien alle pohjustajaa joten jälki on täysin sellainen, mitä luomiväri itsessään jo tekee. Levitykseen on käytetty vaahtomuoviapplikaattoria, joka pakkaa luomivärit luomille sivellintä tehokkaammin.
Tässä ne siis ovat, olkaapas hyvät:
Sävy 01 White on nimensä mukaisesti puhtaan valkoinen. 
Sävyssä on mukana selkeää helmiäistä ja se on selkeän shimmerinen. 
Luomiväri ei ollut kovin voimakaspigmenttinen, joten sävy ei näyttänyt luomilla kovan valkoiselta ja sopi niin koko luomelle kuin vaikka vain kulmaluullekin käytettäväksi.
02 Vanilla on vaniljaisen vaalea mattasävy.
Myös tämä vaalea sävy toimii loistavasti niin liikkuvalla luomella kuin kulmaluun alla ollen puhtaan valkoista pehmeämpi vaihtoehto. 
03 Champagne oli oma suosikkini.
Kevyen shimmerinen ja valoaheijastava lämpimän shampanjainen nudesävy toimii nopeana koko luomelle valoa pehmeästi tuovana luomivärinä, kulmaluun alla katsetta avaamassa tai jopa muualla kasvoilla korostussävynä. Sävy näyttää napissa hieman tummemmalta kuin miltä se lopulta silmäluomella näyttää.
04 Shiny Nude on puolestaan sekin nimensä muokaisesti kevyt sävy, mutta edellistä ihan hitusen ruskeampi ja kullanhohtoisempi.
Luomivärissä on kuitenkin melko kevyesti pigmenttiä, joten sävy pysyy varsin läpikuultavana ja kevyenä.
Sävy 05 Beach näyttää kuvassa hitusen ruskeammalta kuin mitä se todellisuudessa on, sillä oikeastaan se on hitusen kylmempi ja taupeen taittava.
Koska tässäkään sävyssä ei ole kovin voimakasta pigmenttiä, menee helmiäissävy jo yksinäänkin nopeasta arkimeikistä, joka on helppo häivytellä.
06 Dream on kevyen vaaleanpunaisen ja sokerihuurteisen päiväunen sävyinen luomivärinappi.
Sävyn kevyt vaaleanpunertava taitto näkyy luomilla, mutta tämäkin sävy on pigmenttimäärältään niin kevyt, että lopputulos jää melko neutraaliksi.
07 Silver näytti napissaan tummahkon harmaalta shimmerisävyltä.
 
Luomille levittäessä kävi kuitenkin ilmi, ettei sävy loppujen lopuksi ollut kovin tumma ja sopi niin kevyisiin varjostuksiin kuin jopa yksinäänkin luomelle käytettäväksi.
Luomivärijoukon tummin ja voimakaspigmenttisin sävy on 08 Gun Metal, joka on helmiäsmusta. Tässä sävyssä oli huomattavasti enemmän jytyä ja pigmenttiä kuin muissa ja silmän ulkonurkan alettua jo kostua kahdeksatta luomiväriä luomiväriä peräjälkeen luomille mallatessa huomasin, että sävy tummui nätisti kostuessaan. Tällä voisikin saada siis myös kauniit rajaukset aikaan luomiväriä kostealla siveltimellä käyttäessä. Tummuudestaan huolimatta sävy oli kuitenkin helppoa saada häivyttymään.
Kaikissa luomiväreissä oli loppujen lopuksi melko vähän pigmenttiä mustaa sävyä lukuunottamatta ja valikoimista löytyy useita nudesävyjä, jotka näyttävät luomilla loppujen lopuksi hyvin paljon tostensa kaltaisilta. Toisaalta kaikki sävyt ovat helppoja ja turvallisia valintoja esimerkiksi niille, jotka eivät vaadi meikiltään paljon ja tahtovat kevyttä lopputulosta sekä helppoja sävyjä, jotka häivyttyvät hyvin. Pysyvyydeltään luomivärit kuuluivat mielestäni hyvään keskiluokkaan.
Kovanluokan käyttäjille nämä voivat ehkä olla hieman liian vaisuja laadultaan, mutta toisaalta voisin kuvitella nämä oikein hyvänä vaihtoehtona niille, jotka vasta harjoittelevat meikkaamista tai muuten vaan tahtovat välttyä ylilyönneiltä. Omat lapsuuteni lempparimeikit olivat pääosin Seppälän Amour-linjan meikkejä ja jälkikäteen kiittelen kovastikin sitä, ettei niistä löytynyt turhan paljon pigmenttiä… 
Nyt pidempään kosmetiikkamyyjänä toimineena olen myös oppinut, ettei luomivärien vähäinen pigmentin määrä ole aina automaattisesti negatiivinen asia ja että moni kuluttaja ihan oikeasti toivoo kevyttä lopputulosta -ja itseasiassa itsekin taidan nykyään kuulua kevyemmän jäljen toivojiin.

Oletteko te kokeilleet Seppälän luomivärinappeja?

Seppälä The Look At My Eyes Eye Shadow -soololuomivärinapeilla on hintaa 4,95 euroa.

6 kommenttia artikkeliin ”The Look At My Eyes Eye Shadow”

  1. Tosi kiva idea laittaa kuvia luomiväreistä luomelle levitettynä, mutta miksi et käyttänyt pohjustajaa? 🙂

  2. Mä en kyllä näe huonopigmenttisille luomiväreille tarvetta omassa kokoelmassani. Erikseen on sit esim. Macin frost-luomivärit, jotka on kevyempiä siksi että niitä on tarkoitus levittää toisten värien päälle. Siinä oot kyllä ihan oikeassa, että vasta meikkaamista opetteleville huonopigmenttisyys voi olla hyvä juttu 🙂

  3. Enpä ole kokeillut, kiitos kivasta vinkistä. 🙂 Nuo harmaa ja hopea näyttää todella hyvältä. <3

Kommentointi on suljettu.