Raikas kasvovesi kosteusköyhälle sekaiholle: Laneige Fresh Calming Toner

*Sis. mainolinkin

Minulla on periaatteena etten osta samaa kosmetiikkatuotetta uudelleen ellei siinä sitten ole ollut jotain ihan poikkeuksellisen ylivertaista. Tässä ei ole taustalla mitään sen suurempaa syytä muuta kuin se, että jos ostaisin vain uudelleen jo hyviksi havaitsemiani tuotteita, en pääsisi tutustumaan uusiin, mahdollisesti vieläkin parempiin tuotteisiin. Lisäksi myös blogini saattaisi tietysti käydä tylsäksi.

Joidenkin tuotteiden kohdalla tässä päätöksessä on kuitenkin vaikea pitäytyä ihan vain mielitekojen vuoksi.

Laneige Fresh Calming Toner

Yksi tällainen tuote on Laneige Fresh Calming Toner -kasvovesi, josta olin ottanut tänne Bangkokiin mukaan eBaysta ostamani matkakoon. Korealainen Laneige on tuotemerkki, joka jostain mystisestä syystä vetoaa minuun suuresti ja jolta haluaisin kokeilla lähestulkoon jokaisen tuotteen.

Tykkään käyttää ihollani kasvoveden korvaavia japanilaisia hoitovesiä, mutta pyyhin ihoni silti kaksoispuhdistuksen jälkeen mielelläni vielä puhtaan ja raikkaan tunteen kasvoille jättävällä kasvovedellä. Laneige Fresh Calming Toner -kasvovesi onkin ollut siihen tarkoitukseen mitä parhain tuote, sillä se jättää kasvoille paitsi puhtaan ja raikkaan fiiliksen, myös kevyesti kosteutetun tunteen.

(Jos et muuten ole varma, miksi kasvovettä ihan oikeasti kannattaa käyttää, suosittelen lukemaan aiemman postaukseni, joka kertoo syyn kasvoveden käytölle.)

Laneige Fresh Calming Toner

Herkulliselta litsiltä tuoksuva kasvovesi on tarkoitettu 20-25-vuotiaille, joilla on taipumusta ihon rasvoittumiseen. Se ei ole kuitenkaan mikään epäpuhtauksia hoitava tuote, vaan ihan vaan raikkaan, mutta kosteutetun tunteen iholle jättävä. Itseasiassa koko Laneige Fresh Calmin -tuotelinja on nimenomaan suunniteltu iholle, joka rasvoittuu, mutta kaipaa silti kosteutusta. Nuori, kosteusköyhä sekaiho onkin tuotelinjan ensisijainen kohderyhmä.

Elämääkin suuremman dilemman tässä tilanteessa aiheuttaakin nyt se, että minun tekisi kovasti mieli hankkia tuote täysikokoisena oikeastaan ihan vain siksi, että se on pakattu niin ihanaan pulloon. Täysikokoinen kasvovesi myydään nimittäin persikkaisessa, upeasti liukuvärjätyssä pullossa, joka jo itsessään tekee kasvoveden käytöstä nautinnollisempaa.

Laneige Fresh Calming Toner - 1

Kaunis ja tyylikäs pakkaus on minulle tärkeä osa ihonhoitoelämystä ja tämän tuotteen kohdalla tuotepakkaus miellyttää silmääni niin kovasti, että se saa minut pähkäilemään tosissaan, ostasinko tuotetta lisää ihan vain siksi. Tuote itsessään oli todella hyvä ja ajoi asiansa loistavasti, joten voisin ihan hyvin käyttää sitä lisää. Toisaalta siinä ei kuitenkaan kaunista pakkausta lukuunottamatta ollut mitään aivan erityistä, minkä vuoksi varsinaisesti haluaisin jatkaa itse tuotteen käyttöä.

Vietettyäni useamman päivän tätä dilemmaa pohtien ja jopa sen ympärille blogipostauksen rakentaen tulin siihen tulokseen, että ainakin yksi Bangkokiin muutolle asettamani tavoite on toteutunut. Pääni on selvästi tyhjentynyt monista turhista, sitä jo pitkään täyttäneistä ja stressiä aiheuttaneista asioista, kun siellä kerran on niin hyvin tilaa tällaiselle pohdinnalle.

Laneige Fresh Calming Toner

Yritän itse varmasti pitää himoni kurissa ja olla ostamatta kasvovettä täysikokoisena, mutta jos joku teistä kaipaa raikkaan ja puhtaan, mutta silti miellyttävän kosteutetun tunteen tuovaa kasvovettä, suosittelen tutustumaan tähän Laneige Fresh Calming Toner -kasvoveteen.

Kasvoveden myyjiä löytyy eBaysta täältä* ja sillä on tavallisesti hintaa vähän yli 20 euroa.

Toinen tuote, joka minua houkuttelee aivan erityisesti on saman tuotelinjan Laneige Fresh Calming Morning Mask -aamunaamio, joka on itseasiassa iholle jätettävä kosteusvoide. Vaahtoava naamio on pakattu aerosol-pakkaukseen, minkä vuoksi sitä ei kuitenkaan valitettavasti liiemmin löydy eBaysta myynnistä.

Laneige Fresh Calming Toner

Onko teillä joku ihonhoitotuote, jonka pakkaus vetoaa teihin aivan erityisesti?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!