Testissä IsaDora Build-Up Cake Mascara -kakkumaskara

Moni lukija on kysellyt minulta mahdollisia käyttökokemuksiani kakkumascaroista. Niitä ei pahemmin ole ollut, mutta jonkun aikaa sitten sain kokeiluuni ainoan kakkumascaran, jota tiedän yhä laajalevikkisemmin myytävän.
Sain nimittäin IsaDoralta merkin Build-Up Cake Mascaran.
Täytyy heti sanoa, että koska mascarateollisuus on mennyt niin paljon eteenpäin ja vanhojen kakkumascaroiden aktiivikäytöstä on jo niin monta vuosikymmentä on minusta outoa, ettei pakkauksessa tullut minkään näköisiä käyttöohjeita.
No joo, eihän tämä nyt mitään rakettitiedettä ole, mutta jos tuotetta yrittäisi esimerkiksi harjata kuivaan harjaan ja siitä ripsiin, olisi lopputulos melko vaatimaton. Onkin siis jännää, ettei paketissa ohjeisteta mitän harjan kostuttamisesta.
Kuten moni muistaa, ovat omat ripseni pitkät, mutta hennot ja voin jo heti sanoa, että vaikka tuotteen nimi onkin Build-Up Mascara, ei tällä saanut niihin kyhättyä kovin suurta näyttävyyttä.
Mascara antoi ripsiini väriä, erotteli ne ihan mukavasti ja toi hieman lisämassaa, mutta mitään suurempia muutoksia se ei väripigmentin tuomisen lisäksi kyennyt ripsiini loihtimaan.
 
Lopputulos oli perussiisti ja luokkaa ”ihan kiva”, muttei mitään sellaista, mitä itse ripsiväriltäni hakisin. Ripset olivat kyllä nätit ja siistit ja voin hyvin kuvitella tämän olevan mukava arkituote tuuheampiripsisille käyttäjille, mutta toisaalta itse olen sen verran mukavuuden- ja kätevyydenhaluinen, että käyttäisin yhä mielummin tavallista ripsiväriharjaa tavallisessa ripsivärituubissa.
Yritin vielä lisätä ensimmäisen mascarakerroksen kuivuttua päälle lisää mascaramassaa, mutta en huomannut lopputuloksessa mitään eroa. Omat ripseni olivat yksinkertaisesti vaan liian hennot tälle tuotteelle eikä sen tekemä lopputulos tosiaan liiemmin säväyttänyt.
 Oletteko te kokeilleet kakkumascaroita viime aikoina? Miten ne toimivat teidän ripsissänne?
IsaDoran kakkumascaralla on hintaa n. 10,90 euroa ja kokeilemani mustan sävyn lisäksi sitä on saatavilla myös ruskeana.

14 kommenttia artikkeliin ”Testissä IsaDora Build-Up Cake Mascara -kakkumaskara”

 1. Tuo oli aikanaan juuri se "tavallinen" ripsari 🙂 Muistan kuinka äiti vaan käytti kielellä harjaa ja suti kunnon hämähäkin jalat. Kyllä hän sit jossain vaiheessa vaihtoi nykymallin ripsiväriin, mut ei sekään kuulemma niin helppoa aluksi ollut, kun oli tottunut kakkumascaraan… Itse en ole tainnut koskaan edes kokeilla vanhan liiton ripsaria.

 2. Nyt on kyllä ihan pakko kysyä, mitä sinä ripsiväriltä odotat, kun puhut tuuheudesta? Vaikka se ripsiväri olisi minkälainen, niin eihän se tuuheuta eli lisää ripsiä mitenkään. Harvat ripset ovat harvat ripset. Toki ripsiväri paksuntaa ripsiä, mutta monesti se tarkoittaa samalla, että ripset ovat sitten kuin kasa palaneita tulitikkuja, jos kerroksia lisäilee enemmän.
  Minun mielestäni kauneimmat ripset ja ripsivärit sinulla ovat olleet nimenomaan luonnollisen näköiset ja erotellut. Taidat odottaa ripsiväriltäsi ihmeitä, joita ei ole?

  t. Ripsiväritäti

 3. Ostin tämän IsaDoran kakkumascaran joitain aikoja sitten ja kokeilin muutamaan otteeseen. Kaikkien aikojen huonoin ripsiväri! En suosittele kenellekään! Laitoin ripsaria sitten kuinka monta kerrosta tahansa, niin ripset näyttivät vain siltä, että olisin korkeintaan kestovärjännyt ne. Joskus kauan sitten mulla oli joku tosi hyvä kakkumascara (merkkiä en enää muista), jolla sai tosi upeat ripset, joten odotukset olivat korkealla tämän IsaDorankin tuotteen suhteen… iso pettymys!

  • Olen käyttänyt IsaDoran kakkumascaraa monta vuotta, mutta kun viimeksi ostin sitä niin sen koostumus oli muuttunut ja samalla myös laatu. Siitä ei saa mitään "irti" eli se on käyttökelvoton.

 4. Minusta nämä on paljon paremman näköiset kuin monet muut ripsikuvat täällä kun mascaraa on jo niin paljon että ripset liimautuu kiinni toisiinsa ja näyttää todella luonnottomilta hämähäkin jaloilta… Käyttäisit enemmän tällaisia ei niin tuuheuttavia ripsivärejä ja unohda se super kerrostaminen 🙂 Ripset näyttävät ainakin meikäläisen silmään tuuheammilta näin eroteltuina kuin niin että ovat paksun ripsivärikerroksen vuoksi taittuneet joka suuntaan ja liimautuneet toisiinsa 🙂 Just sayin' 🙂

 5. Heh, en ole ikinä kuullutkaan tuollaisista mascaroista 😀 Näköjään aina oppii uutta, mutta tuon käyttö vaikuttaa sen verran hankalalta verrattuna normaalimascaroihin, joten en taida lähteä ostamaan 🙂

 6. Ihanat kesäripset 🙂 Ihankuin ripsiviuhka, tosi nätinnäköinen ja luonnollinen tulos! Pitääkin kokeilla kun kesällä kuljen usein ilman mitään ripsiväriä kun en halua korostaa silmiäni, mutta jotain väriä olisi mukava kuitenkin saada. Onko millainen säilyvyys muuten kakkumaskarassa ja miten erottaa sen vanhentuvat?

  /leno

  • Mun käsittääkseni kakkumaskarat säilyy todella hyvin, kunhan käyttää puhdasta vettä, eikä kostuta harjaa kielellä, kuten äitini kertoo aikanaa tehneensä 😀

 7. Hauska tuote, en ole koskaan kokeillut kakkumaskaraa. Minustakin näissä kuvissa ripsesi näyttävät nätimmiltä. Luonnollisilta, ei feikeiltä.

 8. En ymmärrä miten ihmiset jaksavat jauhaa ripsistäsi. :') Olivat ne tässäkin iahnat ja luonnolliset, mutta sinun tapaasi tykkään siitä jonkin aikaa sitten esittelemästäsi Chanelmaisesta, oikeasti tuuheasta lopputuloksesta. 🙂 ootko kokeillut Lancomen Hypnose Doll Eyesia?

  • Ja sitten kuitenkin jatkat itse myös ripsistä 😉 Jos postaus koskee ripsivärejä niin mistä tässä pitäisi puhua? Varpaiden kynsistä?

   Ihan luonnollista että vertaillaan blogin ripsikuvia kokonaisuutena.

  • Itse olen kokeillut Joe Blascon kakkumaskaraa, ka täytyy todeta yleisesti että näillä tuotteilla ei saada kuin väri ripsiin.

 9. Onpa ainakin luonnollinen lopputulos, tosin sun ripset nyt ovat näyttävät ilman mitään ripsariakin. 🙂 Eikö tuo harja ole yhtään kömpelö? En ehkä ihan hahmota pakkauksen kokoa, mutta harja näyttää kauhean isolta. Kuinka sillä onnistuu värin levitys sisä- ja ulkonurkkiin?

Kommentointi on suljettu.