Peaches and Clean

Jälleen yksi postaus Soap & Glorysta -tuosta sarjasta, josta jaksan aina hehkuttaa, mutta johon on Suomesta käsin lähes mahdotonta päästä käsiksi. Itse raahaan omat tuotteeni Englannista, mutta toivottavasti saamme sarjan vielä joskus Suomeenkin saataville. (Pakkomielteisimmille kuitenkin kolme sanaa: Luojalle kiitos eBaysta!)

Käytin loppuun merkin Peaches and Clean 4-in1 Wash-Off Deep Cleansing Milkin, joka oli puhdistusmaidoksi varsin yllättävä jollain tapaa.

Yleensä puhdistavammat tuotteet ovat nimittäin puhdistusvoiteita, -geelejä tai -vaahtoja, mutta tämäpä oli puhdistusmaito. Minulla ei ole koskaan ennen ollut puhdistusmaitoa, joka jättäisi näin virkistävän tunteen iholleni!

Tuote sisältää kosteuttavia aineosia, mutta myös ihoa puhdistavia. Freesaava fiilis syntyy mm. sen sisältämästä eukalyptusöljystä.

Emulsio puhdistui helposti iholta vedellä huuhtoessa ja pumppupullo on aina näppärä pakkaustapa.

Sitäpaitsi Tämän pakkaus on vaan jotenkin niin söpön tyttömäinen (minkä lisäksi rakastan merkin pakkausmerkintöjä)!

Tykkäsin tuotteesta, mutta pidän silti ehkä enemmän puhdistusemulsioista, joilla voin pestä huoletta silmäluomianikin. Tämä kun ei sisältämiensä freesaavien aineosien puolesta oikein ollut paras mahdollinen tuote tuolle herkemmälle alueelle.

Mukavaa kuitenkin jälleen todeta, että tämäkin Soap & Glryn tuote oli hintansa arvoinen enkä malta odottaa syksyä ja Lontooseen muuttoa. Voin nimittäin olla melko varma, että lähimmän (ja kauimmaisenkin…) Bootsin hyllyiltä saattaa eksyä pari tuotetta omillekin hyllyilleni…

7 kommenttia artikkeliin ”Peaches and Clean”

 1. Moi!Miten niin "Bootsin hyllyiltä saattaa eksyä pari tuotetta omillekin hyllyilleni…"
  sunhan piti olla ostolakossa

  Vastaa
 2. Marilie: Kyllä mä ainakin ostaisin loppuneen tuotteen tilalle uuden vaikka olisinkin ostolakossa. En sentäs alkaisi pesemään vaikkapa kasvojani shampoolla jos kasvojenpesuaine loppuisi 😉

  Vastaa
  • Haahaa,niin varmaan teemme kaikki .Minä en pystynyt edes olemaan lakolla kuin kuukauden sitten pääsin kuin piru irti ja ostin vielä enemmän KUIN KOSKAAN.
   Laskin leikkiä,ei kai Virvellä loppuisi ksvojenpesu aineet… ainahan on joku varastossa.Mutta kyllä hyvää tuotetta hamstraisin minäkin vaikka olisi muuta kaapissa.

   Vastaa
 3. Nuo purkit on niiin ihania. 🙂 Itse en uskalla ostaa eBaysta (kun oon kuullut siitä niin paljon kaikkea, miten rahat katoaa jne..) mutta ehkä tuota joskus täältäkin sais.. 😉

  Vastaa
 4. Mahtavaa, olen itsekin niin tykästynyt näihin tuotteisiin ja hamstraan aina matkoilta. Mikä siinä on ettei nämä parhaat jutut rantaudu koskaan Suomeen? Näiden kuorintavoide on toista suosikkiani Cliniquea parempi ja huomattavasti halvempi.

  Vastaa
 5. oon niin rakastunu tähän aineeseen! mikään aiemmin kokeilemani ei tee yhtä hyvää jälkeä. pesen kyl surutta silmämeikitkin tällä, ei oo oma iho mitenkään tykännyt huonoa vaikka herkkä onkin.

  Vastaa

Jätä kommentti