Hypnoottiset nukensilmät?

Useampi on kysellyt minulta kommentteja Lancomen uusimmasta mascarasta Hypnose Doll Eyesista ja kun minulla nyt kerran ei enää ole ripsienpidennyksiä ja kokeilen muutenkin työnkin puolesta uutuusmascarat läpi, olisi varmasti aika kommentoida tuota mascaraa täälläkin kuvien kera.

Doll Eyesin harja on siisti ja selkeä, kärkeä kohti hieman kapeneva harja, joka ei nappaa itseensä lähtökohtaisestikaan liikaa massaa. Harjakset ovat sopivan erillään, jolloin paakkujakaan ei pääse liiemmin syntymään.

Mascara lupaa ripsille nukkemasta katsetta niin pituuden kuin tuuhennuksenkin avulla. Nukkemainen katse tarkoittaa myös sitä, että mascara taiuttaisi ripsiä hieman ja sitä kautta avaisi katsetta tuoden sen nukkemaisen ”räps räps” -efektin.

Omat ripseni näyttävät tällä hetkellä ilman mascaraa tältä. Ne ovat pitkät, mutta kärjistään värittömät ja muutenkin hennot, joten niiden pituutta ei pahemmin huomaa.

Tältä ne näyttävät Doll Eyesin jälkeen.

Doll Eyes tosiankin avaa katsettani ja taivuttaa ripsiä nyt, kun ripseni nykyään ovat siihen suostuvaisetkin. Mascara myös tuo hieman pituutta ja tuuheutta ripsiin, mutta tekee sen hyvin siistillä tavalla poimien ripset yksi kerrallaan. Ripset myös asettuvat siistin tasaisesti menemättä suttuun.

Harja on myös sopivan kokoinen alaripsiin eikä tuo niihinkään liikaa massaa kerralla tai paakuta niitä.

Tykkään itse Doll Eyesista arkiripsivärinä, sillä se antaa ripsilleni sopivasti näyttävyyttä vetämättä hommaa överiksi. Suosikkimascarani on yhä tällä hetkellä IsaDoran Big Bold Mascara, mutta sen kanssa saa olla tarkempi siistiä jälkeä hakiessa, vaikka se toki tekeekin huomattavasti vielä Doll Eyesia näyttävemmät ripset.

Tykkään ja käytän mielelläni.

Jos Doll Eyesia vertaa tavalliseen Hypnoseen, on Doll Eyes ehkä hieman enemmän pituutta ja erottelua tuova siinä missä tavallinen Hypnose puolestaan kykenee rakentamaan enemmän tuuheutta ja runsautta. Hypnose Precious Cells mascara puolestaan antaa lähinnä hieman pituutta ja erottelevuutta, muttei senkään vertaa tuuheutta kuin Doll Eyes. Hypnose Drama puolestaan tuo kerralla kaikkein eniten massaa ja näyttävyyttä, muttei ole erottelevuudeltaan kovin loistava ja saattaa helposti tuoda paakkuja ripsiin. Drama tuo myös minusta eniten tuuheutta ja vain hieman pituutta.

Oletteko kokeilleet Hypnose Doll Eyesia?

17 kommenttia artikkeliin ”Hypnoottiset nukensilmät?”

 1. sinä melkein tarvitsisit ns tavis ripset viereen verrokiksi, kun ei tuo nyt kerro totuutta siitä mitä tuo tekisi tavallisille tynkäripsille, sinun ripsissä kaikki näyttää aivan mahtavalle 🙂

 2. Mua harmittaa opiskelijana tuo hinta :/ Cosmos tuli joskus syksyllä(?) kuponki jolla sai sellasen pienen näyte koon tätä ilmaseks. Oiskohan se ollu jotai 3 ml, mutta se määrä todellakin vakuutti ja oisin niin halunnut ostaa sitä jatkossakin, mutta kun ei ole oikeen rahaa ostaa kun ihan halvimpia ripsareita niin tämä ihanus jää mulla valitettavasti hyllyy :/

 3. Mä kävin kans hakemassa ton näytteen ku sai Cosmon mukana tulleella kupongilla ilmaseks, toi on aivan ihana! Sit kun toi loppuu nii pitää kai vähä satsata ja ostaa ittelleen toi iso koko. I love it <3

 4. Hmm, koitettu on mutta ei mulla oikeen toiminu. Näytti niin jotenkin pliisulta, etenkin ku olin käyttäny aikasemmin Lorealin Lash Architect 4D:tä, joka sit toimii mulla kuin unelma.

  -aino

 5. oon kans kokeillut jonkun ilmaisnäytteen tätä kyseistä ripsaria, muttei mielestäni parasta lancomea 🙂 pitääpä kyllä joskus kokeilla tuota isadoraa, mitä kehuit..

  -Anu

 6. OIh.. rakastan Lancomen ripsareita. Ne ei kirvele eikä kutise silmissä eivätkä myöskään varise.
  Harmi vaan, että omat ripset ovat piikkisuorat ja joudun sen vuoksi käyttämään vedenkestäviä ripsareita pitääkseni taivutukset.
  Doll Eyesissä ei muistaakseni vedenkestävää ole tarjolla 🙁

 7. Olis kiva jos ottaisit näissä ripsikuvissa myös sellaisen kuvan, jossa näkyy koko kasvot. 🙂 Siinä näkisi paremmin sen miltä ripset näyttää kokonaisuudessa. 🙂

 8. Tuo ripsiväri tekee kyllä ripsistäni todella kauniit, mutta se myös varisee helposti pois. Minulla ei ole koskaan ollut tuollaista ongelmaa ripsareiden kanssa, täytyy varmaan testata jos Urban Decayn Eyelash Primer Potionista olisi apua tähän ongelmaan…

 9. Mulla oli kans tuo näyte ja tykkäsin kyllä. Miinusta siinä oli sen tuoksu, huh huh. Mä kun kaikessa suosin hajustamattomia niin tuo oli aika hurjan tuoksuvainen..
  Muuten käytän mielummin vedenkestäviä ripsareita ja ehdottomasti mulle paras on ollut Maybellinen Colossal volym express.
  Aikalailla samanlaiset ripset noilla saa aikaiseksi, Maybellinella jopa paremmat, joten siinä pysyn =)

 10. Käytin Doll Eyesia ja olin myös todella tyytyväinen silminnähtämään erotteluun ja pienimpienkin ripsien värjäytymiseen, mutta valitettavasti pysyvyys ei minulla ollut kovin hyvä. Väri ei niinkään varissut, vaan levisi päivän mittaan silmieni alle, vaikka käytänkin ripsaria vain yläripsiin.
  Niinpä tällä hetkellä, pienen Doll Eyes -kokeilun keskeyttämänä, on menossa kolmas tuubi Oscillationia, jossa pysyvyys ei myöskään ole, harmi kyllä, aikoinaan monivuotisen uskollisen kumppanini Definicilsin luokkaa, mutta pidän sen volyymista ja taivutuksesta.

  Olisikin mielenkiintoista kuulla suosituksia silmille, jotka valuvat nauraessa ja omaavat pitkät, mutta suorat ja harvahkot ripset (alaripset näyttävät värin kanssa lähinnä Kellopeli Appelsiinin psykopaatilta). Kokeilemani halvemmat ripsarit yleensä varisevat järjestään, sitten taas esim. pari vuotta sitten kokeilemani Diorshow oli pysyvyydeltään aivan onneton.
  Hirveän montaa kallista ripsaria ei viitsisi kokeilla ja huonoksi havaita, tosin Lancomen kanssa yleensä ainakin saa jonkinlaista laatua.

 11. Sullon kyl aivan upeet ripset!! Kuinka pitkään laitoit NeuLashia säännöllisesti ja miten olet nyt sitä käyttänyt? Paljonko aina laitat ainetta ripsiisi? Kastatko siveltimen aina yhden silmän jälkeen vai vedätkö yhdellä kerralla kummatkin silmät tai pyyhitkö liiat aineet siveltimestä purkin reunaan? Kun laita NeuLashia jääkö ripsirajasi märäksi ja huomaat sen? Kuinka pitkään yksi pienempi NeuLAsh sinulla kestää?

  Olen nyt itse käyttänyt NeuLashia kuukauden, mutta en huomaa huikeaa kasvua. Mietin vain, laitanko ainetta kerralla liian vähän ripsiini.

 12. nyt kun kerran ripsarin mainitsit, mitä mieltä sä oot oriflamen ripsareista tai meikeistä ylipäätään?

  -anna

 13. Mä sain joululahjaks tän kyseisen mascaran paketissa, jossa oli myös minikokoinen silmämeikinpoistoaine ja kajal-kynä. Oon tykänny todella paljon, etenkin alussa olin ihan äimistynyt kuin hyvä tää on:). Harmittaa, etten ostanu alennusmyynneistä toista tämmöstä pakettia, kun hintaki oli vaan 27e;(.

  Mut jatkossa varmaan sit taas maybelline colossalia.

 14. Kokeilin sitä minikokoista eikä tökötti kyllä sopinut tähän päähän alkuunkaan! Ihan ristiin sun rastiin menivät eikä hommasta tullut mitään. Pysyttelen halpisripsareissani siis ainakin vielä toistaiseksi.. 🙂

Kommentointi on suljettu.