Tämä hylly kannattaa Sephorassa katsoa AINA

Erityisesti suomalaisen kosmetiikkafriikin unelmien täyttymys on päästä ulkomaille Sephoraan shoppailemaan. Ennen reissua monien sormet näppäilevät kovaa tahtia Googleen kysymyksiä siitä, mitä Sephorasta kannattaa hankkia tai mitä tuotemerkkejä matkakohteen Sephoran tarjontaan  kuuluu.

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1 (2)

Kysymykseen ei tietenkään ole täysin yksioikoista vastausta, sillä eri maiden Sephoroiden valikoima vaihtelee hieman, mutta yksi vastaus minulla on tuohon kysymykseen kuitenkin.

Katsokaa aina Sephoran kassojen edustalla olevat minituotteet!

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1 (15)

Monilla voi tietysti olla mielessä esimerkiksi joku tietty meikkivoide, luomiväri tai puuteri, joka Sephorasta on pakko kotiuttaa, mutta jos Sephora-visiitin tarkoitusta ei ole määritelty tarkkaan ja tavoitteena on vain päästä ostamaan kivalta ja kiinnostavilta vaikuttavia kosmetiikkatuotteita, joita on utelias kokeilemaan esimerkiksi niiden suuren suosion tai jopa kulttimaineen vuoksi, niin Sephoran minikoot ovat maailman paras juttu täyttämään tämän tarpeen.

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1 (11)

Jos nimittäin on kaltaiseni kosmetiikkafriikki, ei välttämättä tarvitse jokaista tuotetta kuukausia tai jopa vuosia käytössä kestävässä koossa. Monien kosmetiikkauteliaisuuden voi riittää täyttämään tuoteen minikoko, joka on useissa tapauksissa niin reilun kokoinen, että siitäkin jo riittää iloa kuukausitolkulla ja välillä jopa pidempäänkin.

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1 (10)

Näin on ainakin meikkituotteiden kohdalla ja ihonhoitotuotteiden tapauksessa on jopa oikeastaan mukavaa päästä ensin kokeilemaan tuotetta muutaman viikon ajan ja alkaa sitten kotona oltuaan siihen tyytyväinen miettiä, saisiko sen isompaa kokoa käsiinsä jostakin esimerkiksi netistä tilaamalla.

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1 (6)

Sephoran kassojen edustalta löytyvä minikokoisten tuotteiden valikoima vaihtelee maan, kaupungin, myymälän ja jopa päivän mukaan hieman. Jotkut minituotteet ovat lähes jatkuvasti Sephoran valikoimassa ja toisia tulee vain erä, joten oma paras neuvoni on, että jos näet jotain kiinnostavaa, niin iske kimppuun äläkä ajattele, että ostat sen sitten parin päivän päästä. Minulta meni Thaimaan Sephoroissa monta hyvää minituotetta sivuun kun en tajunnut, että niiden valikoima voi vaihdella melko nopeaakin tahtia eikä itkeskely jälkikäteen auta.

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1 (13)

Sephoroissa minikokojen kuningas on ehdottomasti Benefit, jolta löytyy jatkuvasti aivan valtava määrä erilaisia minituotteita.

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1

Erityisesti Benefitin tuotteet ovat juuri sellaisia, että kokeilen niistä mielelläni minikokoja, jotka maksavat toki usein suhteessa enemmän kuin isommat koot, mutta jotka tyydyttävät uteliaan mieleni tarpeet täydellisesti. Tarjolla on usein myös erilaisia settejä, jotka saavat minulla sukat pyörimään jaloissa, sillä ne ovat usein jopa varsin edullisia.

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1 (14)

Ostin jo viime kesänä kuvassa näkyvän Benefitin Boi-ing Erase Case -peiteainepakkauksen, joka sisältää minikoot kaikista neljästä erilaisesta Boi-ing-peiteaineesta ja joka on saatavilla jopa kahdessa eri sävyssä, eli myös meitä vaaleaihoisia on onnistanut. Olin pähkäillyt peiteaineiden välillä pitkään, mutta en osannut päättää, minkä niistä ostaisin ja setin avulla sain kokeiltua kaikkia versioita. Benefit Most-Wanted Mascara Line-Up pakkaus puolestaan sisältää kolme Benefitin ripsiväriä, ripsivärinpohjustajan ja rajauskynän, eli merkin suosikkiripsivärit pääsee vertailemaan keskenään samalla kertaa!

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1 (12)

Minikokojen hyllyssä on usein myös tarjolla uutuustuotteita, joihin on ihan täydellistä päästä tutustumaan noin kympillä sen sijaan, että niiden täysikokoiseen versioon joutuisi investoimaan ainakin tuplasti enemmän.

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1 (9)

Sephoran matkokojen hyllystä löytyy suosittujen merkkien meikkejä, ihonhoitotuotteita sekä hiustuotteita, joiden lisäksi tarjolla on myös paljon Sephoran omia tuotteita. Myös niiden joukosta voi tehdä löytöjä.

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1 (5)

Omia lempparijuttujani on tarkistaa, mitä miniripsivärejä on tullut tarjolle, sillä niissä on tavallisesti niin reilusti massaa, että ripsiväristä saa iloa ainakin kahdeksi kuukaudeksi ja noin 12 eurolla pääsee tavallisesti testaamaan kalliimpien merkkien ripsivärejä.

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1 (7)

Täytyy myöntää, että minulla on ollut tapana niin Tukholmassa kuin täällä Aasiassakin kurkistaa Sephoran minituotteet lähes aina Sephoran ohi kävellessäni ihan vain nähdäkseni, mitä ihanaa juuri nyt on tarjolla. Lähellämme on kolme Sephoraa, mutta alan varmasti olla jo varsin tuttu näky niiden kaikkien myyjille…

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1 (3)

Instagram Stories -klippieni seuraajat ovat kuulleet ja nähneet useita vilautuksia minihankinnoistani, joiden joukkoon on mahtunut niin Benefitin, Too Facedin, Hourglassin, Tarten, Urban Decayn kuin monien muidenkin merkkien minituotteita, joista olen joka kerta yhtä innoissani.

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1 (4)

Minikokojen kautta olen löytänyt paljon uusia suosikkeja, mutta samalla myös hutiostoksia tehtyäni ollut onnellinen, etten sijoittanut niihin kuin pienen summan.

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1 (16)

Jos tiedossa on siis reissu maahan, jossa on mahdollista päästä Sephoraan, suunnatkaa ehdottomasti ensimmäisenä kassan edustalla olevien minikokojen kimppuun. Ne ovat myös täydellisiä pieniä tuliaispyyntöjä, kun hommaan perehtymätön poikaystävä tai asian vain puoliksi handlaava äiti lähtee reissuun ja toivot jotain pientä yllätystä.

Sephora minikoot ostolakossa virve vee - 1 (1)

Kuka muu on hulluna Sephoran minikokoihin?

PS. Jos olette suuntaamassa Tukholman (tai lähes minkä tahansa muun maan) Sephoraan, kannattaa kurkistaa tästä postauksesta 10 tuotemerkkiä, jotka Sephorassa kannattaa tarkastaa.

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

10 kommenttia artikkeliin ”Tämä hylly kannattaa Sephorassa katsoa AINA”

 1. Jos olisi mahdollista, ostaisin varmaan kaikki tuotteet minikokoisina. Ne on näppäriä testata, pääsee heti taas uutuuksia kokeilemaan kun edellinen pieni loppuu ja hei, onhan ne myös niin söpöjä! <3

 2. Ihanaa että joku muukin on näin innostunut Sephoran minituotteista:D
  Vietän valehtelematta enemmän aikaa joka kerta kierrellen hyllyjä missä on minituotteita, yleensä pyörin näiden parissa siihen asti että puoliso on jo ajettu hulluuden partaalle 😀

  Paras löytö noista on ollut Kat von D:n lock-it setting powder mikä on pikkupurkiksi tosi riittoisa ja huokean hintainen 🙂

  • Joo, nuo hyllyt ovat Sephoran parasta antia! <3

   Minullakin on tuo puuteri minikokona, täydellinen tuote tutustua puuteriin ja todella riittoisa! 🙂

 3. Viimeksi etsin epätoivoisesti Kat Von D peiteainetta, mutta kaikki vaaleimmat sävyt oli loppu. Onneksi minipakkauksissa oli oikeaa sävyä, ja mukaan sai myös baking-puuterin <3

 4. Haluaisin tietää näin kevään lähestyessä, kun kiinnostuin tästä esittelemästäsi tuotteesta, että sopisiko tuote CANMAKE Mermaid Skin Gel UV SPF50+ myös käytettäväksi sellaisenaan aurinkovoiteena kasvoille kasvovoiteen päälle levitettynä eli soveltuuko ns. toimittamaan aurinkovoiteen virkaa vai onko enemmän vain meikinpohjustukseen tarkoitettu tuote? 🙂

  • Voi käyttää ”arkimeikkivoiteena”, eli tuo iholle ihan samanlaista suojaa kuin aurinkovoidekin. Ainoa ero on, että tuota saattaa helposti tulla leivttäneeksi melko kevyellä kädellä, minkä vuoksi suoja ei välttämättä ole ihan noin korkea. Varsinaiset aurinkotuotteet on myös tehty kestämään kasvoilla hikoilua paremmin. Mutta täydellinen tuote juuri sellaiseen perusarkeen tuomaan iholle suojaa. 🙂

 5. Täällä yksi mini-intoilija! Jenkkitubettajat ei suotta kutsu tuota isle of doomiksi, sen verran on itsellekin tullut napsittua tuottelta viime metreillä mukaan. Ripsareiden lisäksi tykkään ostaa huulipunia ja -kiiltoja minikoossa, kun tuntuu, etten saa koskaan käytettyä täysikokoisia loppuun.

  • Osuva nimitys tuolle alueelle… 😀 Ja joo, huulimeikkituotteet ovat kyllä toinen juttu, joita on kivempi hankkia mineinä, sillä ne eivät tunnu koskaan muuten loppuvan… Sanoin aurinkopuuterit, korostuspuuterit ja luomivärit… eli lähes kaikki muu paitsi meikkivoide ja puuteri. 😀

Kommentointi on suljettu.