Nämä erikoiset kosmetiikkatuotteet ostin Koreasta

*Sis. mainoslinkkejä

Moni on ollut kiinnostunut kuulemaan, millaisia hankintoja tein kosmetiikan täyttämältä parin viikon tutkimusmatkaltani Etelä-Koreasta. Siinä missä aiemmin olen tavallisesti keskittynyt vain ostamaan nimenomaan tuotteita, joita on helppoa tilata Suomeen myös eBaysta päätin tällä kertaa antaa itseni ottaa hieman erilaisen lähestymiskulman ja napsia kokeiluun myös niitä kohuttuja kulttituotteita ja innovatiivisia uutuuksia, joita ei välttämättä olisi ihan helppoa saada Suomeen käsiin. Lasken ne erityiseksi itseni hemmotteluksi, mutta oikeutan niiden hankinnan myös työn puolesta.

Tällaisia nerokkaita tuotteita matkalaukkuuni mm. päätyi:

Ostolakossa Etelä Korea ostokset

Puuteroituja aktiiviaineita sisältävät vanulaput

Kerroin jo aiemmassa postauksessani, että erilaiset aktiivianeilla kyllästetyt hoitolaput ovat korealaisessa kosmetiikassa tällä hetkellä suosittuja. Laput voivat sisältää hoitonestettä tai jopa seerumimaisen täyteläistä hoitotuotetta, joka voi paitsi kuoria ihoa happojen avulla, mutta myös korvata kaikki ihonhoitorutiinin hoitotuotteet hoitonesteestä seerumiin ja kosteusvoiteeseen.

Bongasin myynnistä kuitenkin vieläkin kiinnostavampia lappuja, sillä nämä sisäisen kosmetiikkanörttini melkoisen kiihkon valtaan saaneet tuotteet eivät olleet märkiä hoitolappuja vaan kuivia vanulappuja, joista toiset sisälsivät kosteuttavaa hyaluronihappoa ja toiset puolestaan ihoa hellävaraisesti kuorivia PHA-happoja, jotka molemmat ovat varsin trendikkäitä ainesosia. Nämä Aritaum-ketjun myymälästä ostetut, ketjun omaa nimeä kantavan tuotemerkin tuotteisiin kuuluvat laput olivat niin kiinnostavia, että näitä shoppailin tuliaisiksi muillekin.

Ostolakossa Etelä Korea ostokset

Näytepussin sulkevat klipsit

Olen suorastaan ihmeissäni, etten ole nähnyt tällaisia nerokkaita klipsejä aiemmin. (Jos joku muu on ja tietää, mistä näitä saa niin vinkatkaa!) Tähän asti olen käyttänyt näytepussien sulkemiseen tarvittaessa hiuspinnejä, klemmareita, pyykkipoikia ja muita vastaavia virityksiä, mutta nämä kätevät kulmaklipsit on tehty nimenomaan sekä sulkemaan pussi erittäin tiiviisi että pysymään paikoillaan tiukasti.

Olisin mielelläni tuonut näitäkin tuliaisiksi läheisilleni, mutta harmikseni nappasin erään myymälän hyllyssä olleen tuotteen viimeisen pakkauksen lomani lopulla enkä enää sen jälkeen nähnyt näitä missään. Muistaakseni ostin omani LOHB’s-myymälästä.

Ostolakossa Etelä Korea ostokset

LED-valoja, ioneja ja ultraääntä hyödyntävä ihonhoitolaite

Korealaiset rakastavat erilaisia ihonhoitolaitteita ja mieleni tekikin reissun aikana hankkia jos jonkinlaisia apuvälineitä. Onnekseni pidättäysyin niiden hankinnasta ihan viimeisiin päiviin asti, sillä bongasin messuilta superkätevän ja ennen kaikkea hyvin kompaktin ihonhoitolaitteen, joka yhdistää neljä eri ominaisuutta.

Laitteen mikrovärähtelyn avulla ihon voi ensinnäkin syväpuhdistaa kuin kauneushoitolassa. Sen lisäksi laite hyödyntää ioniteknologiaa, jonka avulla ihonhoitotuotteet voi saada imeytymään iholle tehokkaammin ja ihoa voidaan myös puhdistaa. Kun laitteeseen on vielä lisätty epäpuhtauksia hoitava sininen LED-valo ja anti-age-vaikutteinen punainen LED-valo onkin jo aika selvää, että kuvailin teille juuri yhden uusista parhaista kavereistani.

Kerros tästä vekottimesta myöhemmin lisää kun pääsen tekemään sen kanssa kunnolla tuttavuutta ja toivottavasti myös huomaamaan hoitovaikutuksia ihollani!

Ostolakossa Etelä Korea ostokset

Kasvoteipit

Erilaiset ihoteipit ovat jo pitkään olleet Hollywood-näyttelijöiden käytössä ja kuulemma niitä käytetään erityisesti kuvauksissa muotoilemassa kasvoja. Olen aina halunnut kokeilla sellaisia ja kun kohdalle nyt sitten sattui hyllyssä paljon huomiota saaneet ihoteipit päätin itsekin kokeilla niitä. 

Suhtaudun näihin teippeihin hyvin epäillen enkä usko, että näitä voisi oikeasti käyttää muuten kuin kotona blogikuvia ottaessa, mutta uteliaisuuteni voitti ja aion selvittää, mitä näillä voi saada aikaan.

Ostolakossa Etelä Korea ostokset

Suihkussa käytettävä sheet mask

Kangasnaamioiden tarjonta kehittyy jatkuvasti yhä innovatiivisempaan suuntaan ja nämä kangasnaamiot ovat sellaisia, joita olen himoinnut siitä lähtien, kun kuulin niiden olemassaolosta. Mamonden kangasnaamiot on nimittäin tarkoitettu käytettäviksi suihkussa!

Suihkunaamioiden ideana on, että ne hyödyntävät suihkun tuomaa ihon kosteutta ja lämpöä, joiden ansiosta aktiiviaineet pääsevät imeytymään iholle paremmin. Ihan tavallinen kangasnaamio ei suihkussa käytettäväksi tietenkään käy, sillä kangasnaamion tulee kyetä pidettämään hoitavat ainesosat iholla kosteassa suihkussa. 

Mamonde In Shower Mask -kangasnaamion myyjiä löytyy eBaysta täältä*, mutta jos omaa suihkussa käytettävää kangasnaamiota ei halua tilata eBaysta, voi suihkussa kokeilla käyttää myös tavallista hydrogeelistä tai bioselluloosasta valmistettua, kalvomaisen liukasta sheet maskia. (Kuten olen jo aiemmin todennut, on suomen kielen sana ”kangasnaamio” jo melko vanhanaikainen käännös, sillä nykyaikaiset sheet maskit eivät ole valmistettu aina kankaasta.) 

Ostolakossa Etelä Korea ostokset

Magneettilaput lihaskipuun

Nämä monsterilaput on ilmeisesti kehitetty selättämään lihaskipuja. Iholle kiinnitetyssä lapussa on magneetti, joka auttaa ilmeisesti vaikuttamaan kehon energiavirtoihin enkä todellakaan tiedä, kuinka se voi kyetä hoitamaan lihaskipuja, mutta aion ehdottomasti ottaa asiasta selvää.

Tällainen 45 kappaleen lappupakkaus kustansi Koreassa viitisen euroa ja uskon, että saan näistä enemmän viihdettä kuin saman verran lompakkoa rokottavasta viinilasillisesta, joten pakkohan nämä oli hankkia testiin. 

Ostolakossa Etelä Korea ostokset

Yrteillä varustetut kuukausissiteet

Nämä kuukautissiteet vaikuttivat olevan erityisen suosittuja ja niitä myytiin useissa paikoissa. Kerrankin voin sano, että onneksi menkat osuivat kohdalle kesken reissun, joten hankin paketillisen näitä kokeiluun.

Siteet hyödyntävät jollakin mystisellä tavalla luonnon yrttejä enkä ole vielä ihan varma, pyritäänkö niillä vain maskeeraamaan mahdolliset hajut alleen vai uskotaanko niillä olevan myös hotain hyvinvointia tukevia vaikutuksia, mutta aion tutustua näihin vielä lisää. Muutaman siteen käyttäneenä voin todeta imukyvyn ainakin olevan hyvän ja siteiden tuoksuvan todella yrittisille.  

Ostolakossa Etelä Korea ostokset

Kuivashampoopaperit

Kasvojen iholta rasvaisuutta poistavat laput ja niiden puuterilla pinnoitetut versiot ovat jo vuosia vanha juttu, mutta nyt bongasin vastaavia öljyisyyttä imeviä lappuja, jotka ovat tarkoitettu hiuksille. Kompaktisti mukana kulkevat kevyet laput on tehty korvaamaan kuivashampoo ja ne vaikuttavat teoriassa varsin käteviltä.

Omat lappuni ovat Etude Houselta, mutta joku mainitsikin minulle jo, että viimeisimmät trendit ja tuoteinnovaatiot erittäin hyvin tunteva Essence on myös myynyt vastaavia. Etude House Dry Shampoo Sheets -kuivashampoopapereita löytyy myynnistä eBaysta täältä.*

Ostolakossa Etelä Korea ostokset

Kiharrusrullat

Nämä käteviltä vaikuttaneet kiharrusrullat eivät ole korealainen tuote vaan peräisin Ranskasta, mutta törmäsin niihin kuitenkin nyt ensimmäistä kertaa. Rullien idea on simppeli, eli mielellään hieman kosteat hiukset kieputetaan niiden ympäri ja hiukset föönataan kuiviksi tai niiden annetaan kuivua, jotta saadaan aikaan kiharat.

Näiden rullien hyödyntämä menetelmä itsessään ei ole millään tavalla uusi ja vastaavaa tekniikkaa voi toteuttaa esimerkiksi vessapaperilla, sukilla tai foliopatukoilla. Näissä rullissa kiinnostukseni herätti kuitenkin niiden keveys, kätevä klikkauskiinnitys sekä ennen kaikkea se, että niiden onton sisuksen ansiosta ne päästävät ilman kulkemaan lävitseen vaivatta, mikä puolestaan helpottaa hiusten kuivumista. Minulla on tavallisesti ongelmana juuri se, että paksut hiukseni eivät meinaa millään kuivua kiharrusviritelmien kanssa, mutta nämä vaikuttivat sellaisilta, että ne voisivat sallia hiuksieni kuivuvan tavallista helpommin.  

Ostolakossa Etelä Korea ostokset

8-vaiheinen matkasetti

Tämä tuote on niin yksinkertainen, että se on minusta suorastaan nerokas. I’m Sorry for My Skin -merkki valmistaa ihania kangasnaamioita ja merkin uusimpien tuotteiden joukkoon lukeutuu tämä kätevä matkasetti, joka sisältää samassa pussissa kaiken tarvittavan yhden yön reissua varten. 

Jos on menevämpää sorttia, on tällainen setti aivan älyttömän kätevä pitää laukussa valmiina yllättäviä yökyläilyjä varten!

I’m Sorry For My Skin -merkin ihania tuotteita löytyy myynnistä eBaysta täältä.*

Ostolakossa Etelä Korea ostokset

Evie Blender

Tämä silikoninen, Beautyblenderin haastava meikkisieni puhutti meikkimaailmaa noin vuosi sitten kovasti ja himoitsin sitä itselleni. Valitettavasti sitä ei ollut helppoa saada käsiinsä ja lopulta unohdin koko homman, kunnes sieni nyt vihdoin keikkui edessäni korealaisen kosmetiikkaosaston meikkaustarvikkeiden telineessä. Sanomattakin selvää, että sieni lähti välittömästi kassan kautta mukaani. Vielä en ole ehtinyt sitä kokeilla, sillä olen reissannut Suomeen I Love Me -messujen vuoksi, mutta toivottavasti pääsen siihen käsiksi pian.  

Ostolakossa Etelä Korea ostokset

Pureskeltavat hammasharjat

Nämä pienet, suussa jauhettavat hammasharjat vaikuttavat vähintäänkin mielenkiintoisilta. Oikeasti Briteissä tehdyt pikkuruiset harjaspäät eivät tarvitse kaverikseen vettä tai hammastahnaa ja niiden pitäisi raikastaa hengitys sekä puhdistaa hampaat vaivatta. Teoriassa pienet harjat vaikuttavat kätevältä hätäavulta ja näitä myytiin myös yksittäin. Pienet pakkaukset sujahtaisivat taatusti kätevästi käsilaukkuun valmiina pelastamaan tilanteen jos toisenkin sekä tuomaan avun yllättäviin yökyläreissuihin.

Fuzzy Brush -hammasharjoja löytyy myynnistä eBaysta täältä.*

Muutamia muita löytöjäni kuten mm. suihkuun asennettavan vitamiinifiltterin, kasvosaippuapaperit ja kiillonpoistopaperin korvaavan kasvorullan voi kurkata tästä aiemmasta postauksestani, jossa esittelen K-Beauty Expo -kauneusmessuilla tekemiäni bongauksia.

Ostolakossa Etelä Korea ostokset

Haluatteko jostakin näistä tuotteista tarkempaa blogipostausta?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

8 kommenttia artikkeliin ”Nämä erikoiset kosmetiikkatuotteet ostin Koreasta”

 1. Noista kaikista olisi kiinnostavaa kuulla lisää kun ovat ihan uutta täällä, joten minkä niistä voisi jättää pois? No ehkä yrttisen hajuiset siteet, ellei niillä ole jotain aivan maagisia ja ilon kiljahduksia aiheuttavia sivuvaikutuksia 🙂

  Vastaa
 2. Wow! Kuinka nuo puuterimaiset vanulappuset toimivat, kuinka paljon niihin täytyy lisätä vettä vai onko sillä merkitystä?

  Yrttituoksulla lienee kuukautisvaivoihin ainakin aromaterapeuttinen vaikutus, mutta kuinka terveellistä jokin todellinen kasviuute on intiimialueita vasten, epäilyttää… Itse jättäisin ehkä väliin – ja muut hajustetut..

  Sensijaan matkapakkaukset, sulkuklipsit ja muut kätevät pikkukeksinnöt ilman muuta kiinnostavat! Juhuu, Suomeen vastaavia arkielämän ilahduttajia!

  Vastaa
 3. Haluan kuulla lisää noista kasvoteipeistä! Tuskin tosiaan toimivat arkikäytössä, mutta kiinnostaa silti 😀

  Vastaa
 4. Kuivashampoopaperi kuulostaa niin kätevältä, että haluaisin ehdottomasti kuulla siitä lisää! Onko siitä tosissaan perinteisen kuivashampoon haastajaksi? Vähän polttelisi pistää heti tilaukseen, tuollaisia kantaisi mukana paljon mieluummin kuin tympeää suihkepulloa.

  Vastaa
 5. Hei,

  mielenkiintoinen postaus! Hauskaa kuinka osaat bongata kaikenlaisia tuotteita markkinoilta, hyödyllisiä ja maailmaa mullistavia sekä myös joidenkin mielestä tarpeettomia tai outoja 😀

  Btw, se on vain ihan selluloosaa, ei bioselluloosaa 🙂 Ja ei tässä postauksessa, mutta aiempiin liittyen; powder on puuterin lisäksi myös jauhe englanniksi. Pisti silmään jossain aiemmssa ripsiväripostauksessa..

  Vastaa
 6. Kyllä nuo kaikki kiinnostavat eli tykkäisin lukea jokaisesta lisää juttua. Tai no, ehkä ne yrttiset siteet voisin skipata, elleivät ne ole aivan maata ja kyseisen ajankohdan mielialaa mullistavia 🙂

  Vastaa
 7. Moikka,

  ehdottomasti haluaisin kuulla lisää kuivashampoopapereista! Lisäksi myös nuo aiemmin mainitut kasvosaippuapaperit kiinnostelevat, lentomatkaillessa nesteettömät vaihtoehdot kun ovat aina pop. Mielelläni kuulisin, saako tuollaisella kasvosaippualla meikin puhdistettua, vaikka en tiedä onko tuote ikään kuin enemmän ihonpuhdistusta varten…

  Vastaa
 8. Lihakipuun ”auttavat” ? magneetit. Toimivatko? Kasvoteipit. Vedetäänkö niiden avulla leukaperät kireimmiksi? 🙂 Jossain You Tube- videolla nainen meikkasi äitinsä ja käytti hiusrjaan teippiä,joka kinnittyi muistaakseni pienellä kammalla hiuksiin. Välitön Facelifting! Suihkussa käytettävä naamio. Kuinka kauan sen annetaan vaikuttaa? En ota pitkiä suihkuja, koska vesi maksaa.

  Vastaa

Jätä kommentti