Pyyntö sinulle

Viimeinen vuosi on ollut minulle monella tapaa todella jännittävä, mutta myös todella antoisa.

Päätin vuosi sitten sekä irtisanoutua päivätyöstäni että myös siirtyä bloggaamaan omalle alustalle. Molemmat niistä tuntuivat isolta jutulta, sillä niiden tapahtuminen yhtäaikaisesti tarkoitti, ettei tiedossa olisi senttiäkään varmoja tuloja, kuten päivätyössä ollessa ja mediatalon sivustolla blogatessa oli ollut.

Silti ajatus houkutteli. Halusin uskoa, että asiat kyllä järjestyisivät jotenkin ja tuntui, että minun vain piti ottaa se askel. Ajattelin, että ehkä se olisi kuin benji-hyppy: Ensin kerätään rohkeutta, sitten astutaan ja mietitään hetki, että mitä hemmettiä tulikaan juuri tehneeksi ja kiljutaan kauhusta. Sitten tajutaan, että ei olekaan mitään hätää, köysi kannattelee ja vaikka välillä mennään ylös alas jojon lailla, on se silti huikea kokemus.

Tosiasiassa olen sen verran herkkis, että en kaipaa benji-hyppyä, mutta tämän askeleen halusin silti ottaa.

 Virve Fredman Finish Web Awards palkinto äänestä

Päivätyöltä vapautunut aika mahdollisti sen, että saatoin keskittyä asioihin, joista nautin ja myös blogiinkin tuntui mielekkäämmältä tuottaa sisältöä kun tiesi, ettei kukaan ole rajoittamassa mitään millään tavalla ja kaiken saa tehdä juuri niin kuin itse haluaa.

Kun käytettävissä on myös ollut aiempaa enemmän aikaa, on ollut ihanaa voida vapaasti valita, mihin haluaa syventyä. Nyt, vuotta myöhemmin koen, että nuo kaksi päätöstä ovat olleet parhaita valintojani.

Ensimmäiset kuukaudet bloggaajana omalla alustalla olivat erityisen haastavia, sillä halusin oppia itse tekemään kaiken. Verkkosivujen luominen ei nykytekniikalla ole rakettitiedettä, joten siihen pystyy lähes kuka tahansa. Se tieto antoi motivaatiota. Täytyy silti myöntää, että haasteetonta se ei kuitenkaan ole aina ollut.

Blogini on kuitenkin ollut minulle tärkeä paikka saada purkaa ajatuksiani ja pohtia erilaisia asioita. Sen pitäminen on tuonut motivaatiota uuden oppimiseen ja asioista selvää ottamiseen. Se on antanut uusia mahdollisuuksia ja tarjonnut kiinnostavia tilaisuuksia.

Se on myös antanut mahdollisuuden kuulla erilaisia näkökantoja sekä käydä hyviä keskusteluja ja muuttaa niiden kautta omia näkemyksiäkin.

Vuosien varrella blogi on myös muotoitunut sopimaan kaikkiin elämäntilanteisiini ja mahdollistanut erilaisten asioiden nostamisen esiin. Blogista onkin tullut minulle jatkuvasti yhä tärkeämpi.

 Virve Fredman Finish Web Awards palkinto äänestä

Ilokseni sain blogiin liittyen parisen kuukautta sitten huikeita uutisia. 

Blogini on päässyt ehdolle Finnish Web Awardseihin, joissa palkitaan Suomen parhaat verkkosivustot, blogit, YouTube-kanavat sekä niiden tekijät.

Blogini on ehdolla monien muiden huikeiden blogien rinnalla ja ehdokkuus tuntui aivan erityiseltä nyt, kun bloggaan omalla alustalla.

Blogien seuraajat voivat äänestää omaa suosikkiaan heinäkuun loppuun asti ja eniten ääniä saaneet sivustot palkitaan syksyllä.

Olisinkin siis todella kiitollinen, jos kävisitte antamassa äänenne blogilleni täällä. 

Edit 29.7. Blogi on kuulemma vain muutaman sadan äänen päässä ykköspaikasta, joten olisin todella kiitollinen, jos käyt antamassa äänesi! ❤️

 Virve Fredman Finish Web Awards palkinto äänestä

Kiitos kaikille, jotka luette blogia!

Yksi kommentti artikkeliin ”Pyyntö sinulle”

  1. Ihailen ja luen aina mielenkiinnolla ihmisistä ja heidän tarinoistaan.
    Usein myös mietin ja toivon, että jokainen voisi toteuttaa oman unelmiensa taiteen ….. hmmm …
    Mietin myös jos itse voisin, mutta aikaa suosii aina kutakin omalle aikakaudelleen tyypillistä. Mietin myös, että meistä useimmat unelmoivat siitä, onneksi ei kaikkien unelmat toteudu, silloin jäisi esim sairaat hoitamatta, useimmat elämälle tärkeät työt tekemättä. Silti jatkan unelmaa jospa kuitenkin voisin.

    Vastaa

Jätä kommentti