Kuivaihoisten ihmetuote: Dr.Jart+ Ceramidin Liquid

*Sis. mainoslinkkejä

Fiilisten paljon korealaisia kosmetiikkaihastuksiani, sillä teen harva se päivä hyviä löytöjä. Välillä sattuu kuitenkin niin, että ”hyvä löytö” on aivan liian vaisu ilmaisu kuvaamaan sitä mieletöntä tuotetta, jonka olen sattunut saamaan käsiini. Nyt olen nimittäin saanut hyppysiini niin uskomattoman tuotteen, että voisin laulaa tälle ylistyslauluja aamusta iltaan!

Dr.Jart+ Ceramidin Liquid

Tuote on korealainen Dr.Jart+ Ceramidin Liquid, joka on tehty erityisesti kuivuuden samentamalle ja jopa hilseilevälle iholle. Täyteläinen neste tuo iholle tehokasta kosteutusta ja ravitsee ihoa, minkä ansiosta ihosta tulee heleämmän ja täyteläisemmän näköinen.

Dr.Jart+ Ceramidin Liquid

Kosteuttava hoitoneste, joka on itseasiassa kuin kosteuttava seerumi sisältää keramideja ja muita kuivaa ihoa helliviä tehoaineita, jotka imeytyvät iholle ja auttavat tuomaan pitkävaikutteista apua ihon kuivuuteen ehkäisemällä kosteuden haihtumista iholta.

Olin lukenut ihmetuotteesta useita kehuvia juttuja netistä, joten odotukseni sen suhteen olivat todella suuret. En siis odottanut yhtään vähempää kuin totaalista ihmettä ja onnekseni tämä myös kykeni siihen.

Dr.Jart+ Ceramidin Liquid

Hoitoneste on kostumukseltaan täyteläisen nestemäistä ja lähes geelimäistä. Jo välittömästi aivan ensimmäisellä käyttökerralla ihan heti tuotteen levityksen jälkeen ihoni tuntui aivan ihastuttavan pehmeältä ja kosteutetulta eikä minun todellakaan tarvinnut hetkeäkään miettiä, että tekiköhän juuri tämä tuote iholleni jotain erityistä – tämän tuotteen kuivaa ihoa kosteuttavan vaikutuksen nimittäin tunsi niin selkeästi.

Dr.Jart+ Ceramidin Liquid

Usein ihon sameus ja elottomuus johtuu nimenomaan ihon kuivuudesta. Paras apu siihen on kuoria ihon pinnalta sen hehkua himmentämä kuollut ihosolukko ja antaa iholle tehokasta kosteutusta.

Tämä hoitoneste on ihana nimenomaan siksi, ettei se tuo iholle rasvaista tunnetta, vaan kosteuttaa ihoa ja lataa sille samalla siltä puuttuvia keramideja. Nimenomaan ihosolujen välisenä ”kiinnityslaastina” ja eristeenä toimivat keramidit ovat niitä, joita kuivalta iholta puuttuu, minkä vuoksi iho saattaa hilseillä kuivuuttaan ja päästää kosteuden haihtumaan lävitseen helposti.

Tuotteen pakkauksessa lukee mahtipontoisesti ”skin saver”, mikä ei ole minusta ollenkaan liioiteltua. Tämä ihmetuote on todellakin juuri sitä, mitä kuiva, hilseilevä ja samea ihoa kaipaa palauttaakseen hyvinvointinsa, pehmeytensä ja heleytensä sekä lopettaakseen hilseilynsä.

Tuote lanseerattiin nelisen vuotta sitten ja netistä voi lukea vaikka kuinka monta blogipostausta, kauneustoimittajien kirjoitusta ja keskustelupalstojen kommenttia, jossa sitä kutsutaan kuivan ihon pelastajaksi ja sitä se todellakin on.

Dr.Jart+ Ceramidin Liquid

Olen käyttänyt hoitonestettä itse hieman ihon kunnon mukaan vaihdelleen, mutta tavallisesti laitan sitä ainakin yöksi, jotta voin aamulla herätä täyteläisen kosteutetulla ja pehmeällä iholla. Koska tuote tuo iholle välittömästi niin ihanan tunteen, tartun siihen hyvin usein myös aamuisin.

Hoitonesteessä on hieman luonnonkosmetiikkamainen tuoksu, mutta se haihtuu nopeasti eikä jää ainakaan häiritsemään minua. Tuotteen päälle kuuluu muutenkin vielä sitten lisätä kosteusvoidetta, joka sekin kätkee tuotteen ominaistuoksun minulla tehokkaasti.

Tälle superseerumille lähtee aivan mielettömät suositukset ja kehotan jokaista kuivan ihon kanssa kamppailevaa antamaan tälle mahdollisuuden. Moni on kysellyt minulta TOP-listaa korealaisista kosmetiikkatuotteista ja tämä tuote kuuluu ehdottomasti sille listalle!

Oma tuotteeni on jälleen tilattu eBaysta ja sitä tarjoavat myyjät löytyvät täältä*.

Tuotetta shoppailessa kannattaa kiinnittää huomiota, että sitä löytyy melko laajalla hintahaitarilla ja periaatteessa yli 22 euron arvoisen ostoksen 24% alv-pitäisi maksaa ja on melkoista tuuripeliä, jääkö paketti tulliin vai ei. Itse ostin seerumin 24 eurolla, mutta myyjä oli tainnut laittaa pakkauksen päälle sisällön arvon hieman alakanttiin, joten paketti tuli ongelmitta postilaatikkooni. Jos tiedossa on reissu Ruotsiin, niin tätä taikatuotetta voi ostaa myös Sephorasta hieman arvokkaammalla hinnalla (muistaakseni vähän alle 40 euroa).

*Tuotteen voi ostaa myös Lookfantasticin verkkokaupan suomalaisilta sivuilta täältä.

Dr.Jart+ Ceramidin Liquid

Onko joku muu sattunut ihastumaan tähän kuivan ihon taikatuotteeseen?

5 kommenttia artikkeliin ”Kuivaihoisten ihmetuote: Dr.Jart+ Ceramidin Liquid”

  • Uskoisin, että sopii hyvin, sillä ei tosiaan ole rasvainen vaan nimenomaan ihoa kosteuttava. 🙂

 1. Hei! Olet saanut minutkin innostumaan korealaisesta kosmetiikasta, ja teinkin kuukausi sitten jättitilauksen eBayhyn korealaista kosmetiikkaa (pink water kokeilusetin, hydrogeelisilmänympärysnaamioita, kangasnaamioita yms…) En malta odottaa että pääsen testailemaan 🙂
  Olen alkanut sinun inspiroimana käyttämään päivittäin kosteusvoiteen lisäksi myös seerumia ja hoitonestettä. Ostin reilu kuukausi sitten Lumenen Hyaluronihappo Essencen, ja olen käyttänyt sitä päivittäin aamuin illoin seerumin alla. Mieheni kosmetologi-sisko kuitenkin oli sitä mieltä ettei tuota tuotetta saisi käyttää joka päivä vaan kuuriluontoisesti, jottei ihoa tule hoidetuksi ”liikaa”. Kysyin että mistä sen tietää mutta hän ei osannut vastata.
  Olenko ymmärtänyt Lumenen hyaluronihapotiivisteen tarkoituksen oikein – onhan se hoitovesi? Voiko sitä sinun mielestäsi käyttää päivittäin?
  Olen 29-vuotias ja varsinaisia ryppyjä ei ole, otsan kurtut ovat olleet paikallaan jo varmaan 10 vuotta 😀
  Etsin myös hyvää silmänympärysvoidetta. Kolusin blogisi läpi mutta en löytänyt oikein sopivaa suositusta… mahdollisimman kosteuttava mutta pitää imeytyä hyvin että menee meikin alle. Lisäksi liian paksut koostumukset turvottaa mulla silmänalusia.

  Kiitos huippublogista! Laitat siihen jo niin paljon vaivaa, mutta toivottavasti vielä riittää aikaa vastata kysymyksiini 🙂

  • Ihanaa kuulla, että korealainen kosmetiikka on saanut sinutkin koukuttumaan! 🙂

   Minä kyllä tyrmäisin ihan heti tuon väitteen tuotteen kuuriluontoisuudesta enkä näe sille mitään perustelua. Tuote on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön eikä se ole mikään ihan supertehotuote (kuten vaikkapa ihon pintaa tehokkaasti kuoriva hedelmähappokuorinta voisi olla), joten sen ideana on nimenomaan tuoda iholle jatkuvaa tehokasta kosteutusta ja muita ihoa helliviä aktiiviaineita, jotka auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä.

   ”Liikaa” hoitamisella tarkoitetaan usein sitä, että iholla käytetään tuotteita, jotka aktivoivat ihoa liian paljon ja iholla tulee näppyjä yms. Esimerkiksi silloin kun aloitin aikoinaan kosmetologin opinnot ja teimme koulussa päivittäin toisillemme kasvohoitoja sai monen iho pientä näppyä ja ryhelmää sen seurauksena. Iho kyllä näyttää, jos sillä on aihetta protestiin, eli käytä vain ihan rauhassa tuota Lumenen hoitonestettä. Itsekin käytin sitä päivittäin ihollani. 🙂

   Suomalaisilla on usein ajatus, että ”liiallinen” ihonhoito on pahasta (kukaan ei tosin kysyttäessä sitten usein osaa sanoa mitään perusteltua vastausta tälle), mutta jos samoja juttuja menisi laukomaan vaikkapa korealisille, niin monia varmasti naurattaisi. 🙂

   Silmänympärysvoiteista sanoisin, että voisit ehkä tykätä Mizon Snail Repair Eye Creamista, josta löytyy tietoa täältä. En ole itse kokeillut tuota, sillä minä tykkään enemmän todella paksuista koostumuksista, mutta tätä on todella moni kehunut ja voisi sopia sinulle. 🙂

 2. Kyllä vain tämä aasialainen kosmetiikka on saanut kouluttamaan – varsinkin nuo kangasnaamiot! Joten kiitoksia vain, että olet ”julkituonut” iholleni täydellisen sopivan tuotteen 🙂 🙂

Kommentointi on suljettu.