Ihan mieletön seerumi abaut kaikkeen: Akademikliniken Pure Active Serum

*Sis. mainoslinkin

Kerroin vähän aikaa sitten päässeeni töiden kautta pienelle tutkimusmatkalle minulle entuudestaan tuntemattoman Akademiklinikenin kauneussairaalaan ja kuulemaan varsin vakuuttavaa infoa merkin tuotteista.

Akademikliniken Pure Active Serum

Sain käynniltäni kotiinviemisiksi muutamia tuotteita, joiden joukossa oli merkin Pure Active Serum. Tämä seerumi on ollut aivan mieletön löytö ja vakuutti minut jo parissa päivässä tehokkuudestaan.

Yökäyttöön suunniteltu seerumi sisältää AHA- ja BHA-happoja (glykolihappoa, maitohappoa ja salisyylihappoa), jotka kuorivat ihoa hellästi ja auttavat tehostamaan ihon uudistumista. Lisäksi seerumi sisältää mm. kosteutta sitovaa hyaluronihappoa, ihoa kosteuttavaa betaiinia sekä muita ihoa rauhoittavia ja hoitavia ainesosia.

Akademikliniken Pure Active Serum

Seerumi sopii monipuolisen koostumuksensa puolesta oikeastaan kuulemma koko perheelle: se hoitaa äidin ryppyjä ja pigmenttimuutoksia, teinin epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa ja isän ikääntyvää, sisäänkasvaineiden partakarvojen kanssa taistelevaa ihoa. Se auttaa ehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista, mutta samalla se on loistava tuote myös kuivalle tai kosteusköyhälle iholle. Lisäksi se sopii täydellisesti myös mummolle ja papalle, joiden iho on päässyt vaurioitumaan vuosien aikana auringon UV-säteilyn vaikutuksesta.

Epäilen, että tämä seerumi kykenisi myös tuomaan ratkaisun nälänhätään, sotiin sekä poliittisiin että uskonnollisiin kiistoihin, jos sille vain annettaisiin siihen mahdollisuus. Sen verran monipuolinen ja tehokkaasti vaikuttava se nimittäin koostumukseltaan on.

Akademikliniken Pure Active Serum

Yökäyttöön suunniteltua seerumia on tarkoitus käyttää kasvoilla joka toinen ilta ennen yövoiteen levitystä. Koska tuote kuorii ihoa happojen avulla on tärkeää, että iho suojataan tuotetta käytettäessä päivisin auringolta.

Seerumissa on ohut ja kirkas koostumus, joka tuntuu iholla kevyeltä ja ehkä hitusen nahkealta. Yökäytössä pieni kähmäisyys ei kuitenkaan haittaa, sillä tämän päälle levitetään joka tapauksessa vielä yövoide.

Itse huomasin tämän tehotuotteen vaikutukset yllätyksekseni jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen, sillä varsinkin otsani iho tuntui happojen vaikutuksesta jo heti aamulla sileämmältä ja tasaisemmalta. Tunne oli niin miellyttävä, että oli suorastaan haastavaa yrittää malttaa mielensä ja hillitä itseään, etten levittäisi tätä uudelleen iholleni jo heti seuraavana yönä lisää vaikutuksia toivoen, vaan malttaisin käyttää tuotetta joka toinen yö.

Akademikliniken Pure Active Serum

Ensimmäisen käyttöviikon jälkeen ihoni oli selkeästi kirkkaampi ja varsinkin otsani iho tuntui sileämmältä pienien näppyjen kadottua lähes täysin. Harmikseni olin ollut hieman itsepäinen ja käyttänyt samaan aikaan suosituksista huolimatta myös AHA-happoa sisältävää Pixin kuorivaa Glow Tonic -kasvovettä ajatellen, että ihoni kyllä kestäisi näiden yhdistelmän, mitä ei olisi kannattanut tehdä, sillä ihoni alkoi hieman hilseillä ja jouduin pitämään taukoa molemmista tuotteista. Tätä käyttäessä ei siis kannata käyttää muita AHA- tai BHA-happoja sisältäviä tuotteita, sillä tämä on hyvin tehokas.

Kun palasin jälleen seerumin käyttöön (yrittäen nyt malttaa pysytellä hetken erossa Pixin kuorivasta Glow Tonic -kasvovedestä, johon olin niin rakastunut), huomasin taas todella nopeasti sen positiiviset vaikutukset ihollani. Olen itse taipuvainen malttamattomuuteen ja hätähousumaisuuteen, joten pitkäjänteisyyteni saman ihonhoitotuotteen käytössä on usein olematonta, mutta uskon, että tämä seerumi kyllä todellakin voi tehdä ihmeitä lähes jokaiselle iholle kunhan sille vain antaa mahdollisuuden ja malttaa käyttää sitä pidempään.

(Ainoa asia, joka seerumin kanssa tulee pitää mielessä on, ettei sitä käytä iholla mikroneulauksen yhteydessä, sillä mikroneulaus tehostaa tuotteiden imeytymistä eikä AHA- ja BHA-happoja suositella siksi käytettäväksi sen yhteydessä, jotta ne eivät ärsytä ihoa liikaa.)

Akademikliniken Pure Active Serum

Koska seerumi sisältää herkästi reagoivia ainesosia, on se pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon, joka suojaa sitä myös valolta. Seerumin kylkeen on kuitenkin tehty asiakkaiden toiveesta pieni kurkistusikkuna, josta näkee, kuinka paljon tuotetta on vielä jäljellä.

Riittoisa seerumi myydään seerumeille tyypillisen 30 ml pakkauksen sijaan 50 ml pakkaukseen, minkä ansiosta yksi pullo kestää käytössä todella pitkään. Seerumilla on hintaa yli 80 euroa, mikä saattaa kuulostaa arvokkaalta, mutta kokoonsa ja riittoisuuteensa (sekä ennenkaikkea tehokkuuteensa) nähden se ei lopulta ole kovin kallis.

Jos joku on siis kaipaillut tehoseerumia, joka kykenee tuoman ratkaisun lähestulkoon mihin tahansa rypyistä epäpuhtauksiin tai kuivuudesta pigmenttimuutoksiin, niin tämä Akademiklinikenin ihmeseerumi on aivan ehdoton tuote kokeilla!

*Akademikliniken Pure Active Serum -kasvoseerumi löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Akademikliniken Pure Active Serum

Onko joku sattunut kokeilemaan Akademikliniken Pure Active Serum -kasvoseerumia?

Yksi kommentti artikkeliin ”Ihan mieletön seerumi abaut kaikkeen: Akademikliniken Pure Active Serum”

  1. Mulla on vähän vastaavanlainen seerumi Bakel-merkiltä, seerumin nimi on Malic. Sen kanssa saa kyllä tosi siloisen ihon, mäkin huomasin erityisesti otsan siloittuneen tosi radikaalisti! Mäkin huomasin myös, että maltti on valttia 😀 Baklein jälkeen pidän tän mielessä, koska hinta on edullisempi.

Kommentointi on suljettu.