Testissä mielenkiintoinen Essence Cushion Eyebrow Ink

*Sis. mainoslinkin

Sain vähän aikaa sitten blogitestiin aivan mielettömän kiinnostavan ja kivaksi osoittautuneen meikkituotteen, jonka halusin äkkiä saada jakaa teidänkin kanssanne ennen kuin se katoaa myynnistä.

 Essence Cubanita Cushion Eyebrow Ink

Tuote on nimittäin halpismeikkisarja Essencen Cubanita-kesäkokoelmaan kuuluva kausituote, joka kulkee nimellä Cushion Eyebrow Ink. Kyllä, tyynymuotoon tehty nestemäinen kulmaväri!

Tilasin jo keväällä eBaysta uteliaana kokeiluun yhden vastaavan tuotteen eräältä aasialaiselta kosmetiikkamerkiltä, mutta tuote hukkui matkalle ja sain siitä sitten vain rahat takaisin enkä muistanut koskaan tilata tuotetta uudelleen. Siksi olikin aivan huikeaa huomata, että Essence on jälleen ollut ei vain trendien harjalla, vaan vähän jopa edelläkävijänäkin ja lanseerannut kulmatyynyn.

 Essence Cubanita Cushion Eyebrow Ink

Yksi salainen ihastukseni, josta en ole muistanut blogissa puhua ovat olleet jo yli vuoden ajan kulmatussit. Tutustuin niihin alunperin paremmin Etude Housen kulmatussin kautta ja olen ollut aivan myyty. Nyt minulla oli hyppysissäni tuote, jonka koostumus oli oikeastaan kuin kulmatussissa, mutta joka oli vielä imeytetty hauskaan tyynyyn. Olin jälleen aivan innoissani.

 Essence Cubanita Cushion Eyebrow Ink

Tuotetta on saatavilla vain yhdessä, kylmän ruskeassa sävyssä, jonka kanssa voi kuitenkin onneksi lähteä melko kevyestä, mutta jota kerrostamalla lopputuloksesta tulee intensiivisempi.

 Essence Cubanita Cushion Eyebrow Ink

Sain kulmatyynyn mukana myös kätevän kaksipäisen kulmasiveltimen, joka sekin kuuluu samaiseen Cubanita-kesäkokoelmaan. Kaksipäisessä siveltimessä on aivan loistava harjaspää, sillä sen kärki on rikottu ja viistottu, minkä ansiosta lopputuloksesta tulee luonnollinen.

 Essence Cubanita Cushion Eyebrow Ink

Tykkään nestemäisen kulmatyynyn luomasta jäljestä todella paljon, sillä se on samaan aikaan sekä skarppi että luonnollisen pehmeä. Tämän avulla vois sekä piirtää luonnolliselta näyttäviä yksittäisiä karvoja, linjata kulmiinsa tarkkaa muotoa, täyttää kulmien aukkokohtia tai ihan vain antaa kulmille kauttaaltaan pehmeää sävyä.

Harmikseni tämä ainoa saatavilla oleva sävy on omaan makuuni hitusen liian tumma vaalealle hipiälleni, mutta olin silti niin innoissani tuotteen koostumuksesta ja viileänruskeasta vivahteesta, etten voinut olla jakamatta vinkkiä teillekin.

 Essence Cubanita Cushion Eyebrow Ink

Tähän tuotteeseen kannattaa ehdottomasti tutustua jos sen vielä saa käsiinsä. Kokoelman pitäisi olla myynnissä vielä tämän kuun ajan – jos tuotteita vain vielä on jäljellä (ainakin Prettyn verkkokaupasta niitä näyttäisi vielä löytyvän). Kulmatyynyllä ei ole hintaa kuin 3,50 euroa, joten se on varsin edullinen hankinta kaikille uteliaille. Kulmatuotteen mukaan kannattaa ehdottomasti hankkia myös tämä Cubanita Duo Eye Brow Styler -kulmasivellin, sillä se on täydellinen tällaisen nestemäisen kulmatuotteen levitykseen ja maksaa vain 3,10 euroa.

*Essencen meikkejä myy verkossa Lykon verkkokauppa täällä.

Essence Cubanita Cushion Eyebrow Ink

Onko joku muu kokeillut tussimaisia tai tyynymäisiä kulmatuotteita?

6 kommenttia artikkeliin ”Testissä mielenkiintoinen Essence Cushion Eyebrow Ink”

  1. Minä olen käyttänyt sitä Essencen tavallista puuterimaista kulmaväriä meikinkiinnityssuihkeella kostutettuna. Toimii ja pysyy kuin unelma, mutta pitää varmaan hankkia tuokin käyttöön. Kiitos mukavasta blogista!

  2. Hei hyvä tietää, oli itselläni jo ostokorissa kerran mutta koska purnukka näytti kuvassa melkein mustalta, en sitten uskaltanutkaan tilata, nyt uskallan! 🙂 Kiitos vinkistä!

  3. Vaikuttaiai aika ihanalta tuotteelta toi mutta vaemaan liian tumma mulle… Hei mietin voisitko joskus testata essencen kulmatussin (browmarker, uutuus tulee kai pian myyntiin) jajonkun ripsarin ja tehdä niistä postaukset? 😉

    Mulla oli joskus essencen kulmapuuterisetti, jossa oli surkea sivellin ja ne kulmaväritkin oli jotain varisevaa tomua lähinnä… Ja lisäksi se kulu tooodella nopeesti!

  4. Heippa, kiitos ihanasta blogistasi! Olen yrittänyt tutkailla sopivia ihonhoitotuotteita itselleni, mutta olen aivan hukassa kun tuotteita on niin paljon. Itselläni on kuiva iho, joka on tukkeutumia, musta- ja valkopäitä täynnä. Iho tuntuu puskevan talia aika paljon ulos. Ihoni on myös atopiaan taipuvainen, myös couperosaa on. Olen huomannut että Double Wear meikkivoide on pahentanut ihon kuivuutta. Mitä mieltä olisit tästä yhdistelmästä iholleni: Pixi Glow Tonic aamuin illoin, Absolution Anti soif seerumi aamuin illoin ja meikkivoiteeksi Gressa seerumimeikkivoide? Peitettävää on ihossa aika paljon, sillä ihoni punoittaa todella paljon. Vai mikä olisi hyvä combo?

Kommentointi on suljettu.