Volyymia tukkaan – Testissä suosittu hiuspuuteri Design.ME Puff.ME

*Sis. mainoslinkin

Yksi viime vuonna ihan erityisesti huomiota saanut hiustuote oli Design.ME Puff.ME Volumizing Cloud Mist -hiuspuuteri, joka mullisti hiuspuuteriskenen niinkin yksinkertaisella tavalla kuin hyöyntämällä pakkauksessaan pumppumekanismia. Sain hispuuterin blogin kautta testiin ja tein sen kanssa mielenkiinnolla tuttavuutta.

Lue myös: Tämän vuoksi tukkasi ei kasva pitkäksi

Puff Me hiuspuuteri Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Hiuspuuterit ovat varmasti monille tuttuja tuotteita. Tavallisesti niiden höyhenen kevyt ja puuterimaisen hienojakoinen koostumus sirotellaan hiusten tyveen sirotinmaisen pakkauksen rei’istä. Tyypillisesti pelin henki on, että ensin purkista ei meinaa tulla ulos yhtään mitään ja sitten yhtäkkiä hups, hiuspohjassa onkin valtava määrä hiuspuuteria.

Lue myös: Löwengripin hopeashampoo on todellinen löytö

Puff Me hiuspuuteri Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Koska Design.ME Puff.ME -hiuspuuterissa on kuitenkin pumppusuihke, saa sillä ammuttua hiuspohjaa kohti aina sopivan määrän hiuspuuteria. Kun suihkeen vielä malttaa kohdentaa hiuspohjaan noin 10 cm etäisyyden päästä, pääsee puuteri pöllähtämään sinne tasaisesti.

Lue myös: Kumpi on parempi – Cloud Nine vai ghd?

Puff Me hiuspuuteri Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Hienojakoinen hiuspuuteri muuttuu hiuspohjaa vasten sulaessaan hieman hiusvahan rakennetta tuovaa koostumusta jäljitteleväksi, jolloin se antaa tukalle ryhtiä ja kohotusta. Hajutonta hiuspuuteria voi suihkuttaa halutessaan myös hiusten pituuksiin (tai levittää sitä niihin kämmenten kautta), jolloin liukkaat hiukset saavat hieman tekstuuria ja esimerkiksi lettikampausten teko helpottuu.

Lue myös: Näin hoidan hiuksiani – 10 vinkkiä

Puff Me hiuspuuteri Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Hiuspuuteri jättää hiuksiin rakennetta, joka auttaa tekemään tukasta runsaamman oloisen. Jos tukkaa vielä tupeeraa hieman, saa siitä vieläkin runsaammalla volyymilla varustetun pehkon. Suihkutan itse hiuspuuteri hiusten tyveen vähintään 10 cm päästä osio kerrallaan, nakkaan pään alaspäin ja pöyhin hiusten tyveä kunnolla vanhalla kunnon viisipiikkisellä saadakseni tuotteen puuterimaisen koostumuksen aktivoitumaan.

Siinä missä kuivashampoo jättää hiuksiin kuivan ja rasvattoman tunteen, jättää hiuspuuteri pienen hankauksen jälkeen lähinnä tuntumaan siltä, kuin hiuksissa olisi vahaa ja kevyttä tupeerausta. Koska hiuspuuteri on niin hienojakoista ja sitä pölläytetään tukkaan vain pieni määrä, sopii se paitsi vaaleille myös tummillekin hiuksille. Erityistä plussaa tuote saa siitä, että siinä on napakasti kiinni pysyvä korkki, jonka ansiosta hyvin kevyttä tuotetta on kätevää kantaa mukana jopa käsilaukussa, jossa se on aina valmis pelastamaan lättätukan aikaansaamilta hiuskriiseiltä.

Lue myös: 7 kysymystä ja vastausta Olaplex-tuotteista

Puff Me hiuspuuteri Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Oma tukkani kaipaa pesua hiuspuuterin jälkeisenä päivänä, sillä muuten se vain tuntuu helposti likaiselta ja lattealta. Koska en pese hiuksiani päivittäin, on hiuspuuteri minulle enemmän sellainen tuote, jolla saan tukkaani volyymia erityisissä hetkissä. Tykkään myös pestä hiukseni syväpuhdistavalla shampoolla (ja käyttää jopa hiuspohjan kuorintaa, postaus täällä) hiuspuuteripäivien jälkeen.

*Design.ME Puff.ME -hiuspuuteri löytyy myynnistä Lykon verkkokaupasta täältä. 

Puff Me hiuspuuteri Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Käytättekö hiuspuuteria?

2 kommenttia artikkeliin ”Volyymia tukkaan – Testissä suosittu hiuspuuteri Design.ME Puff.ME”

Jätä kommentti