MUSt have Volume Mascara?

Sain tammikuussa Piece of Panda -blogin bloggaajan synttärimiitistä itselleni Make Up Storen mascaran kokeiltavakseni, mutta jostain syystä olin kokonaan unohtanut korkata tuotteen.
Minulla on melko vähän kokemuksia Make Up Storen meikeistä omassa käytössäni ja olen tehnyt niiden kanssa tuttavuutta lähinnä parin vuoden ajan Kicksissä työskennellessäni ja niillä asiakkaita meikkalleissani. Tämän vuoksi olikin mukavaa nyt vihdoin muistaa ottaa ihan omaan käyttöön merkiltä tuote, josta olin kuullut etukäteen paljon hyvää kanssabloggaajilta.
 Volume Mascara lupailee nimensä mukaisesti ripsille runsautta ja äärimmäistä tuuheutta sisältämiensä pehmeiden ja kovien vahojen avulla luvaten samalla jopa pitää ripset paakuttominakin. Suuria lupauksia, joten tottakai testasin mascaraa mielelläni.
Ripsivärin harja vaikutti omaan makuuni oikein lupaavalta, sillä se oli tarpeeksi kookas napatakseen itseensä tarpeeksi mascaramassaa muttei ollut silti harjaksiltaan liian tiivis. Monesti liian tiiviit ja suuret mascaraharjat kun eivät pelaa hentojen ripsieni kanssa yhteen, sillä ohuetripseni eivät edes pääse sujahtamaan napakoiden harjasten väleistä.
Mascaran koostumus oli sopivan vahamaista kyetäkseen tuomaan ripsiini tuuheutta kyeten yhä kuitenkin erottelemaan ripseni kauniisti.
Mascaraa oli helppo kerrostaa ripsiin lisärunsauden saavuttamiseksi ilman, että se lähti paakuttamaan ripsiä. Yllätyin suuresti, kuinka hyvin ripsiväri sekä tuuheutti, mutta kuitenkin  ripsiäni erotteli tekemättä varsinkaan niiden kärkiin hämähäkinjalka-efektiä.
Mitään ihan mieletöntä tuuheutusefektiä tämä mascara ei hentoihin ripsiini tehnyt, mutta pidin tästä ripset melko pehmeän tuntuisiksi jättävästä ripsiväristä paljon ja jätänkin sen pysyvästi arkikäyttööni.
Tässä vielä kuva ripsiväristä kauempaa otettuna kun näitäkin aina pyydellään:
Onko teillä kokemusta tästä tai muista Make Up Storen ripsiväreistä?

4 kommenttia artikkeliin ”MUSt have Volume Mascara?”

Jätä kommentti