Täydellinen puuteri silmänalusille: Kat Von D Lock-It Brightening Powder

Tummat silmänaluseni ovat olleet ikuinen kiroukseni. Olen vuosia yrittänyt peittää niitä epätoivoisesti ja vasta kypsässä 31 vuoden iässä tajusin Thaimaahan muuton ja sen salliman omaehtoisen vuorokausirytmin määrittelyn myötä, että olin jo vuosia saanut liian vähän unta, mikä näkyi varsinkin väsyneillä silmänalusillani.

Lisääntyneet yöunet toivat kasvoilleni virkistystä, mutta tummien silmänalusten ongelmaa ne eivät silti kuitenkaan poistaneet. Silmänaluseni on nykyään helpompaa peittää peiteaineilla, mutta niiden käyttö on silti välttämätöntä. Peiteaineiden käyttö tarkoittaa myös sitä, että minun tulee kiinnittää ne silmänalusilleni puuterilla, jotta ne pysyvät paikoillaan eivätkä karkaile päivänaikana silmänympärysjuonteisiin, saa ripsiväriäni levähtämään rasvaisuutensa vuoksi tai muutu muuten vaan suttuisen näköiseksi.

Kat Von D Lock-It Brightening Powder Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Puuterin levittäminen silmänalusille nimetään tavallisesti ehttomaksi EI-jutuksi, jota ei vain saa kuulemma tehdä, sillä tekee silmänalusista kuivan ja raskaan näköiset ja korostaa niiden ryppyjä. Tämä voi pitää paikkansa, mutta kun käytössä on oikea tuote, voi vaikutus olla jopa täysin päinvastainen.

Minä sain alkuvuodesta käsiini juurikin sen oikean tuotteen, josta tuli kertaheitolla tummien silmänalusieni sankari.

Kat Von D Lock-It Brightening Powder Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Olin saanut jo viime kesänä ammattilaiselta vinkin, että  oli lanseerannut silmänalusille tarkoitettun puuterin ja odotin siitä lähtien kieli pitkällä, koska pääsisin näkemään sen livenä. Ilokseni Kat Von D Lock-It Brightening Powder hyppäsi Bangkokin Sephorassa eteeni, joten kotiutin sen välittömästi.

Kat Von D Lock-It Brightening Powder Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Silmänalusien kirkastukseen tarkoitetussa puuterissa on kolme sävyä, joista vaalein Petal oli tietysti oma valintani. Se näytti minusta aavistuksen tummalta, mutta ajattelin silti antaa sille mahdollisuuden enkä voi jälkikäteen kuin olla tyytyväinen, etten antanut tuotteen sävyn häiritä. Tämä irtopuuteri on nimittäin aivan TAIVAALLINEN!

Kat Von D Lock-It Brightening Powder Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Irtopuuterissa on ohuehko, mutta silti pigmenttien ansiosta peittävä ja sinisyyttä neutralisoiva koostumus. Levitän puuterin silmänalusilleni suurella rakkaudellani eli LH Cosmetics The Powder Puff -puuterivipalla. Vippa poimii puuteria itseesnä reippaasti, mutta siitä huolimatta lopputulos on aina luonnollinen eikä koskaan kuivan puuterisen näköinen. Katsokaa vaikka:

Kat Von D Lock-It Brightening Powder Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Itseasiassa tämä puuteri saa silmänaluseni jopa näyttämään sileämmiltä kuin mitä ne ilman tätä näyttävät, mikä on suorastaan uskomatonta. Vannon, etten ole editoinut näiden kuvien silmänympäryksiltä kadoksiin yhtäkään ryppyä!

Kat Von D Lock-It Brightening Powder Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Puuteri pysyy silmänalusillani kauniina aamusta iltaan ja varmistaa, että peiteaine on illalla myöhään meikkejä poistaessa juuri samalla tavalla kuin mitä se oli aamulla. Koska puuteri ilmee silmänalusilta liiallisen rasvaisuuden, ei ripsiväri pääse myöskään levähtämään alaluomelle. Kaikesta tästä huolimatta helposti kuivuva silmänympärysihoni tuntuu aamusta iltaan ihanan sileältä, mutta ei ollenkaan kuivan kiristelevältä.

(Toki käytän silmänalusillani tämän alla ravitsevaa kosteusvoidetta ja varsinkin yöllä hellin niitä huolella.)

Kat Von D Lock-It Brightening Powder Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tämä Kat Von D:n silmänaluspuuteri on ollut yksi tämän vuoden parhaita kosmetiikkalöytöjäni ellei ehkä jopa se paras, sillä en olisi ikinä uskonut, että voisin löytää silmänalusilleni näin täydellisesti sopivan puuterin.

Olen kokeillut myös kehuttua Laura Mercier Secret Brightening Under Eye Powder -silmänaluspuuteria ja minulla onkin täällä Bangkokissa mukanani sen minikoko, joten pääsin hyvin vertaamaan puutereita keskenään.

Kat Von D Lock-It Brightening Powder Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Vaikka Laura Mercierin puuteri onkin ihanan hienojakoista ja selkeästi Kat Von D:n puuteria kevyempää, ei se haasta minun käytössäni Kat Von D:n puuteria millään tavalla, sillä se on täysin erilainen. Secret Brightening Under Eye Powder on väritön ja henkäyksen kevyt, minkä ansiosta se kyllä kiinnittää peiteaineen, mutta omilla silmänalusillani kaipaan puuteria, joka auttaa tehostamaan peiteaineen tuomaa peittävyyttä.

Laura Mercier Secret Brightening Under Eye Powder -silmänaluspuuteri Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Laura Mercierin puuteri asettuu nimensä mukaisesti silmänalusilleni kirkastavana, mutta sen luoma vaalea huntu saa sinertävien silmänalusten päälle laskettuna lähinnä aikaan sen, että silmänalusteni sinisyys vain korostuu entisestään. Tämä tuote toimiikin parhaiten niillä, jotka saavat jo peiteaineella täydellisen lopputuloksen ja haluavat lähinnä vain kiinnittää sen iholle.

Kat Von D Lock-It Brightening Powder Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kat Von D Lock-It Brightening Powder nousi välittömästi suosikkituotteisiini ja suosittelen sitä kaikille, jotka kaipaavat silmänalusilleen peiteaineen hyvin kiinnittävää, ihon sävyä tasoittavaa ja jopa juonteita häivyttävää puuteria.

Kat Von D -meikkejä ei myydä Suomessa, mutta niitä voi tilata itselleen Kat Von D:n omasta verkkokaupasta Yhdysvalloista. EU:n ulkopuolelta tilatessa kannattaa kuitenkin muistaa, että yli 22 euron tilauksista tulee toimituskulujen lisäksi maksaa mahdolliset tullit ja ALV. Livenä Kat Von D -meikkejä pääsee räpläämään esimerkiksi Tukholman  Sephorassa, mutta en ole varma, onko tämä puuteri tullut jo sinne myyntiin.

Kat Von D Lock-It Brightening Powder Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko joku muu ihastunut tähän puuteriin?

PS. Kurkkaa myös vinkkini kuudesta loistavasta peiteaineesta tummille silmänalusille!

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

11 kommenttia artikkeliin ”Täydellinen puuteri silmänalusille: Kat Von D Lock-It Brightening Powder”

 1. Mahtaisikohan tuo ihanuus toimia yksinään kosteusvoiteen päälle laitettuna niinä päivinä, kun silmänaluset ei ole kovin tummat?

 2. Moikka! En tiedä osaatko auttaa, mutta silmänaluseni ovat järkyttävän kuivan näköiset aina kun peitevoidetta silmieni alla käytän. Olen kokeillut montaa eri peitevoidetta ja eri koostumuksia, mutta tulos on aina samanlainen: Kuivan ja kakkuisen näköinen. Voi olla, että johtuu puuterista (joita olen testannut miljoonia) mutta minun on pakko kiinnittää silmänaluset, muuten ne rasvoittuvat pahasti. Eli lopputulos on aina kuiva ja kakkuinen tai rasvainen kuin mikäkin. Silmieni alla ei kauheasti juonteita ole (olen 16v) joten ei varmasti siitä johdu, vaikkakin peitevoide päätykin lopulta pieniin juonteisiin. Kiitos paljon ja ihanaa pääsiäistä! <3

  • Olisiko sinulla jotain esimerkkejä tuotteista, joita olet käyttänyt? 🙂 Yksi omia suosikkejani on ollut viimeaikoina Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Concealer + Treatment -peiteaine, jossa on kosteuttava koostumus. Kun sen alla vielä on ravitseva silmänympärysvoide ja kiinnityksessä tämä puuteri, niin lopputulos on jo ollut varsin loistava. 🙂

   • Olen käyttänyt kyseistä tuotetta ja se oli erittäin hyvä, ainoa miinus oli sen sävy… Voi olla, että ongelma on puuterissa(?) Olisko sulla muita suositeltavia ton Kat Von D:n lisäksi? ☺️

    • Tähän samaan tarkoitukseen en ole törmännyt yhtä hyviin. Kolmas silmänaluspuuteri jonka tiedän on Beccan silmänaluspuuteri, mutta se vaikuttaa vastaavalta kuin Laura Mercierin. :/

 3. Ah, näyttää ihan täydelliseltä! Harmi kun noi postikulut on niin hervottomat :/ No, jospa joskus eksyisin Sephoraan, jos tätä olisi vaikka siellä myynnissä 🙂

 4. Näyttää kyllä niin hyvältä! Mitä meikkivoidetta sinulla muuten on ao. kuvassa kun se näyttää niin luonnolliselta eikä lainkaan ”pakkelilta”?

 5. Siis tämä kuulostaa juuri siltä mitä olen etsinyt! Miksei tätä saa Suomesta 🙁 Onko ehdottaa mitään muuta edes lähelle vastaavaa lopputulosta antavaa? Tarvitsisin juuri sellaisen, joka antaisi hieman lisäpeittoa mustimmista mustimmille silmänalusilleni.

  • Minulle ei ainakaan tule mieleen mitään tähän verrattavaa, sillä tämä on niin ainutlaatuinen. Tuleekohan jollekin muulle?

Kommentointi on suljettu.