Jälleen uusia John Frieda -suosikkeja

On olemassa eräs hiustuotemerkki, joka kerta toisensa jälkeen yllättää minut positiivisesti loistavilla tuotteillaan. Merkki on John Frieda ja jokainen siltä kokeilemani hiustuote on hurmannut minut.

John Frieda Miraculour Recovery

Varsinkin pörröisyyttä vähentävä Frizz Ease -tuoteperhe on ollut ihan erityisen lähellä sydäntäni. Olen kokeillut nykyisestä linjasta jo aiemmin mm. Smooth Start ja Forever Smooth -shampoot ja hoitoaineet, jotka ovat molemmat valloittaneet sydämeni. Näiden lisäksi hiukseni ovat ehtineet myös ihastua mm. merkin Full Repair -tuotteisiin sekä 3 Day Straight -suihkeeseen, joten odotukset näidenkin tuotteiden suhteen olivat korkealla.

John Frieda Miraculour Recovery
Nopeasti vilkaistuna Frizz Ease -tuotekokonaisuus voi näyttää sekavalta, mutta tosiasiassa sen tuotteet on eroteltu selkeästi. Kaikki hiukset eivät ole samasta syystä ja samalla lailla pörröiset, joten erilaisille tuotteille on ollut tarvetta. Miraculour Recovery -linjan tuotteet ovat nimenomaan kuivia ja vaurioituneita hiuksia hoitavia pörröisyyden kesyttäjiä, eli aivan omiaan käsitellyille latvoilleni.

John Frieda Miraculour Recovery

Kihartelen ja taivuttelen hiuksiani mielelläni ja lisäilen niihin erilaisia muotoilutuotteita, minkä vuoksi ne ovat pesupäivänä myös hyvän selvityksen tarpeessa. Kuten muutkin kokeilemani Frizz Ease -shampoot, toi tämäkin shampoo välittömän selvityksen hiuksilleni jo pesun (!) aikana. Liian silottava shampoo ei sovi omille hiuksilleni jatkuvaan käyttöön, mutta jos pesen hiukset joka kolmas pesukerta jollain hieman pesevämmällä, on kaikki sileys muulloin ja vaan plussaa.

John Frieda Miraculour Recovery

Hemmottelen hiuksiani mielelläni hiusnaamioilla, mutta myönnän, etten jaksa käyttää versioita, joissa on liian pitkä vaikutusaika. Pidän eniten hiuksille nopeasti taikoja tekevistä hoitoaineista, joita voin sitten toisinaan täydentää tehokkaasti ravitsevilla hiusnaamioilla. Tavallisen hoitoaineeni on kuitenkin tehtävä mielellään jo todella lyhyessä ajassa hiuksiin pehmeyttä ja sileyttä sekä avattava takut ja selvitettävä latvapörröt välittömästi.

John Frieda Miraculour Recovery

Miraculous Recovery -hoitoaine suoriutui kaikista tehtävistään todella esimerkillisesti ja toi hiuksiini hurmaavaa sileyttä ilman, että niistä olisi kuitenkaan tullut liian raskaan tuntuisia. En tiedä, kuinka John Friedan tuotteet sen aina onnistuvat tekemään, mutta kerta toisensa jälkeen ne saavat minut rakastumaan vakuuttamalla minut loistavalla lopputuloksellaan.

Sanoisinkin, että jos minun tulisi valita yksi hiustuotemerkki, jonka tuotteita käyttäisin lopun elämääni, olisi se näiden kaikkien kokemusten pohjalta ihan ehdottomasti John Frieda, joka ei ole koskaan pettänyt minua.


John Frieda Miraculour Recovery

Muita John Friedalle sydämensä yhtä totaalisesti menettäneitä?

Postaukset tuotteet saatu blogin kautta kokeiluun.

13 kommenttia artikkeliin ”Jälleen uusia John Frieda -suosikkeja”

 1. Hei, kommenttini ei liity juuri tähän postaukseen, mutta hiuksiin kylläkin. Esittelit aiemmin ghd V Professional Styler -muotoilurautaa. Käsi sydämmellä, miksi minun kannattaisi valita ghd V eikä IV? Olen ihan pulassa, kun arvon kumman valitsisin, kumpaakaan kun en ole kokeillut koskaan. Hiukseni ovat melko paksut ja olen lukenut, ettei V lämpenisi tarpeeksi kuumaksi. Itsekin mainitsit siitä, ettei raudan lämpöä voi asettaa itse. Olisin todella kiitollinen avustasi! <3

  • Minulla oli ennen ghd IV, joka oli ihan hyvä, mutta jonka sitten lopulta myin pois, sillä Remingtonin Sleek & Curl -rauta toimi omissa hiuksissani paremmin. Tämän vuoksi en ollut mitenkään erityisen varma, ihastuisinko V-malliin. Ihastuin kuitenkin V-malliin ihan täysin, sillä se liukui hiuksissa kuin unelma ja teki välittömästi upeaa jälkeä. Olen nyt vertailun vuoksi käyttänyt Remingtoniani viimeaikoina usein ja täytyy todeta, että ei siitäkään ole haastamaan kyllä tuota ghd V -rautaa missään tapauksessa. (http://blogit.terve.fi/ostolakossa/videopostaus-ghdn-voittanut-rauta/)

   Omat hiukseni ovat myös keskivertoa paksummat (tai itse hiukset eivät ole paksuja, mutta niitä on todella paljon) ja tuolla vitosella sai vaivatta kaunista jälkeä eli uskon, että potkua riittää.

   Jos aiot ostaa nelosen, niin harkitse edullisempaa vaihtoehtoa Remingtonilta, mutta jos haluat todella sijoittaa laaturautaan niin osta vitonen. 🙂

   (Pakko muuten antaa vinkkinä, että ghd:n raudat ovat elevenillä tämän kuun ajan -20%, eli melkoisen hyvä säästö tulee, jos ghd:n raudan päädyt hankkimaan.)

   • Kiitos paljon supernopeasta vastauksestasi! Haluan nimenomaan ghd:n ja mahdollisimman laadukkaan raudan, joten vitonen lähtee siis tilaukseen. Olinkin jo päättänyt hankkia sen Eleveniltä, pienen hintavertailun suoritettuani. 🙂

   • Moikka, pakko vielä palata aiheeseen, kun en vieläkään osannut tehdä tilausta. :’D Ovatko ghd Gold Classic Styler ja ghd V Artic Gold Professional Styler sama vitosrauta, mutta jälkimmäinen (esittelemäsi) on vain limited edition -kuosissa ja lämpömatolla varustettu? elevenin sivuilla ei missään mainita, että ensimmäinen olisi juuri vitonen, ainoastaan ”Gold Classic”. Anteeksi näin urpo kysymys, mutta olen todella ihan ymmälläni näiden eri nimien ja mallien keskellä! Kiitos jo etukäteen!

 2. Itsekin käyttäisin mielelläni John Friedan tuotteita mutta hankaluus on siinä, ettei niitä saa Suomesta. Joitakin harvoja Kicksistä eikä sitten kai oikein muualta. Mistä sinä hankit tuotteesi. Vaikkapa nyt nämä uusimmat jotka esittelit?

   • Omani olen tosiaan saanut pr-toimistolta, mutta postauksessa on linkki elevenin verkkokaupan John Frieda -valikoimaan (josta ei tosin juuri näitä kahta tuotetta vielä ainakaan ikävä kyllä löydy). 🙂

    • Stocca myy myös. Sieltä ostin kehumasi Forever Smoothin kun oli tarjouksessa ja on erinomainen silottaja ilman latistavaa oheisvaikutusta, ihan niinkuin sanoitkin. Mulla on myös runsaasti hentoa hiusta, joka vääränlaisella hoitiksella muuttuu latteaksi.

 3. Suosittelisin minäkin GHD:n V-mallia mieluummin kuin IV-mallia. Tykästyin vitoseen heti ensimmäisellä kokeilulla vaikkei nelosessakaan mitään vikaa ollut. Omassa pitkässä, paksussa, liukkaassa tukassa tuo on mahtava. Jostain syystä minä puolestani en tykännyt Sleek & curlista. Tai oli se ”ihan ok”, muttei yhtään niin hyvä kuin GHD:n nelonenkaan. Eri raudat sopivat erilaisiin hiuksiin.

 4. Huomasin että tuossa hoitoaineessa on methylisothiazolinonea, olen lukenut ainakin Kuluttaja-lehdestä ja Aamulehdessä olleesta jutusta että se on erittäin allergisoiva aine ja aiheuttaa pahoja allergiareaktioita.Itselläni ei ole ollut mitään allergiaa koskaan kosmetiikasta mutta en kyllä halua saadakaan ja olen yrittänyt välttää kyseistä ainetta jos vain muistan sen tarkistaa.Ostin kampaajalta kampaajan suositteleman Joicon hopeashampoon ja huomasin vasta kotona että se sisältää ko. ainetta.Nyt en tiedä uskallanko käyttää koko shampoota.En tiedä olenko vähän tyhmä, mitä mieltä olet Virve, tiedätkö jotain enemmän näistä aineista?

  • En ole Virve, mutta omasta puolestani voin vahvistaa, että tuo aine voi aiheuttaa allergisen reaktion. Mun lyhyt kokeilun oppimäärä varsin allergisena ihmisenä on tuonut seuraavat tulokset:

   – Aussien Miracle Moisture piti palauttaa kauppaan, koska se aiheutti hurjan kutinan niska-kaula-hartia -alueella. Päänahkaan en hoitista laita, joten se säästyi kutinalta.

   – Joicon hopeahoitis ei aiheuttanut kutinaa.

   – John Friedan Forever Smooth ei ole aiheuttanut reaktioita.

   Ilmeisesti on kiinni säilöntäaineen määrästä miten siihen reagoi. Huomaan nykyään tarkistavani aina jos purkissa lukee ’parabeeniton’ että millä se on korvattu. Parabeenit on niin vanha juttu, että se tunnetaan hyvin, mutta nämä korvaavat säilöntäaineet ovat vielä aika tuntematonta vyöhykettä. Jollain bakteerit on saatava pysymään kurissa, koska vesi on erinomainen elatusalusta niille. Jos tuotteessa on vähänkin enemmän vettä, siinä on oltava joku säilöntäaine hyllyiän pidentämiseksi.

Kommentointi on suljettu.