Tarte Rainforest of The Sea Radiance Drops -kasvoöljy saa ihon hehkumaan

Jos minun tulee nimetä lempparimerkkejäni, mitä meikkeihin tulee, keikkuu yhdysvaltalainen Tarte ehdottomasti listan kärjessä. Tartella on kiinnostavia ja todella toimivia tuotteita, joista monet ovat aivan omaa luokkaansa.

Yksi viimeaikojen suurimpia tuoteihastuksiani on Tarte Rainforest of The Sea Radiance Drops -hohdeöljy, jota rakastan käyttää meikin alla helposti kuivuvalla ihollani. Ostin öljyn viime keväänä Malesiasta, mutta öljy ei ollut paras tuote Aasian hiostavassa ilmastossa, joten laitoin sen sivuun ja unohdin sen jopa hetkeksi. Kun sitten helmikuussa otin tuotteen taas kokeiluun olin aivan myyty, sillä se oli juuri sitä, mitä helposti kuivuva ihoni kaipasi.

Tarte Rainforest of The Sea Radiance Drops

Pipettipulloon pakattu tuote on sekoitus useampaa öljyä ja ihoa heleyttävää micaa, joka tuo iholle hohdetta. Ihonhoitotuotteiden päällä käytettävä öljy tuntuu iholle levittäessä öljyiseltä, mutta ei ole varsinaisesti paksun rasvainen vaan enemmän kuivaöljymäinen. Se jättää iholle ravitun tunteen ja heleän hohteen samalla kun se myös varmistaa, että hoitotuotteiden tuoma kosteus säilyy iholla.

Tarte Rainforest of The Sea Radiance Drops

Kasvoöljyn kirkkaassa pohjassa oleva hohde on hienojakoista, mutta mukana on silti hieman isompiakin hohteita. Vaikka kimalteet periaatteessa näkyvät iholla öljyn levityksen jälkeen, eivät ne silti pistä silmään mitenkään erityisesti. Itseasiassa kun levitin tuotetta kasvoille oli minun jopa hankalaa saada luonnolliselta näyttävää hohdetta vangittua kuviin, joten jouduin kikkailemaan käden kanssa, jotta hehkun saisi paremmin vangittua kameraan.

Tarte Rainforest of The Sea Radiance Drops

Heleyttävää öljyä voi käyttää iholla yksinään päivällä hoitotuotteiden päällä, mutta itse tykkään käyttää tätä meikkivoiteen päällä. Öljy nimittäin auttaa paitsi tuomaan iholle kosteuden haihtumista ehkäisevän sekä ihoa hoitavan ja pehmentävän hunnun, mutta myös sulauttamaan meikkivoiteen ja puuterin kasvoille kauniisti. Meikkipohjasta tulee sen kanssa siis kuulaamman ja heleämmän näköinen. Kun öljyn seassa olevat hohteet myös sekoittuvat meikkivoiteeseen, tulee lopputuloksesta entistäkin luonnollisempi.

Tarte Rainforest of The Sea Radiance Drops

Tahdon aina kiinnittää meikkipohjani puuterilla hyvin, jotta se kestää läpi päivän eikä minun tarvitse olla korjailemassa meikkiä. Koska ihoni kuitenkin kuivuu helposti, voi puuteroitu iho alkaa päivän aikana näyttää hieman kuivalta. Tämän pohjustusöljyn kanssa ihon kosteustasapaino kuitenkin säilyy läpi päivän ja meikki sulautuu iholle.

Paitsi että öljyä voi käyttää meikkivoiteen alla, voi sitä myös sekoittaa suoraan meikkivoiteeseen lisäämään meikkivoiteen hehkua. Ohutta öljyä voi myös tipauttaa sen pipetillä pisaran tai pari meikkisienen pinnalle ennen kuin meikkiä alkaa töpötellä iholle. Monipuolinen öljy sopii käytettäväksi myös huulilla ja erityisesti mattapunan päällä vähentämässä punan kuivuutta. Vaikka koenkin itse tämän öljyn olevan parhaimmillaan silloin, kun ulkona ei ole hiostavan kuuma sää, sopii öljy täydellisesti myös kesään, sillä sen avulla voi saada myös dekolteen iholle upean hehkun.

Käytän itse öljyä oikeastaan vain päivisin meikkivoiteen alla ja suurimman eron huomaan ihollani illalla pestessäni meikin pois. Kun öljy on auttanut lukitsemaan kosteuden kasvolle täydellisesti koko päivän eikä kosteus ole päässyt haihtumaan iholta päivän aikana pikkuhiljaa, tuntuu iho iltaisin selvästi aiempaa pehmeämmältä ja näyttää myös heleämmältä. Samalla tuntuu myös hyvältä tietää, että mm. jojobaöljyä, kookosöljyä, skvalaania ja maracuja-öljyä sisältävä kasvoöljy on ravinnut ja hoitanut ihoani päivän ajan. Kasvoöljyn antioksidanttinen koostumus tuo iholle myös suojaa ulkoisilta rasitteilta.

Tarten meikit ovat kuulemma tulossa Eurooppaan, mutta käsittääkseni kuitenkin Sephoran kautta, joten Suomessa niitä tuskin tullaan vielä hetkeen myymään. Tarten meikkejä voi kuitenkin tilata Suomeen Tarten omilta verkkosivuilta. Tarte on järjestänyt homman niin, ettei tuotteille tule maksettavaksi lisäkustannuksia, eli tilauksen loppusumman kaikkine kuluineen näkee ja maksaa Tarten verkkosivun kassalla.

Tarte Rainforest of The Sea Radiance Drops

Onko teillä kokemuksia Tarten tuotteista?


Lue myös:
Superihastus: Tarte Cosmetics
Tartelette In Bloom on täydellinen luomiväripaletti ranskalaiseen eleganssiin

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!