Jälleen loistava ja halpa peiteainelöytö

Minulta kysellään aina välillä vinkkejä hyvistä peiteaineista silmänalusille. Tähän mennessä olen maininnut kolme omasta mielestäni ylitse muiden olevaa tuotetta: Dior Nude Concealer, Oriflame The One Illuskin Concealer sekä Lumene Beauty Base Under Eye Concealer. (OT, saako liikkispisteitä noista Dior-linkin takaa löytyvistä kuvista…)
Tänään olisi esittelyssä uusin suosikkini, jota ei ole hinnalla pilattu ja jota tekin olette tainneet useasti jo suositella.
Kyseessä on Maybellinen Super Stay 24H -peiteaine, jonka vuosien takainen Non-Stop -edeltäjä oli minulle aikoinaan varsin tuttu ja yksi lemppareistani. En tiedä, minkä verran tuotteen koostumusta on sen jälkeen päivitetty, mutta siinä missä teini-ikäinen Virve nosti tuon puikon ikävvuosina 12-16 suosikkituotteekseen voisi aikuisempi Virve nostaa tämän tuotteen suosikikseen nyt ja tulevina ikävuosinaan.
Vaahtomuoviapplikaattorilla varustettu peiteaine on nestemäistä, mutta erittäin pigmenttistä ja tehokkaasti peittävää. Siitä huolimatta tuote levittyy iholle yllättävän kevyenä ja kuitenkin iholla hyvin pysyvänä.
Minulle päätyi töiden kautta kokeiluun sävy 2 Light, joka on ilmeisesti vaalein (ainakin meillä päin) saatavilla oleva sävy.
Tarvitsen itse satunnaista erityispeittoa yksittäisille näpyille, mutta yleensä käytän peiteainetta pelkillä silmänalusillani. Tämän vuoksi tarvitsen siis yhtä tehokkaasti peittävää tuotetta, joka ei tunnu iholla liian kuivalta, mutta kestää silti hyvin ja joka soveltuu tarvittaessa hieman kaikenlaiseen peittämiseen. 
Hyvästä ylhäältä tulevasta valaistuksesta huolimatta silmänalusten sinertävyys näkyy kuvassa ja vaikka Blogger aina hieman kaunisteleekin kuvia ovat silmänaluseni yleensä melko tummat -varsinkin työpäivinä, jolloin yöunet jäävät usein vähäisiksi.
Jos laitan kasvoilleni hyvän meikkivoiteen (tässä kuvassa Sothys Teint Satiné) saan häivytettyä muut ihovirheet, mutta silmänalusille ja silmien sisänurkkaan jää edelleen sinertävyyttä, joka näkyy varsin hyvin ja yleensä normaalioloissa tietysti tätä kuvaa paremmin kun en seiso hyvässä valaistuksessa.
Minä siis toivon peiteaineeltani todella hyvää peittokykyä ja sitä minä tällä tuotteella myös saan. Tässä kuvassa silmien alla on käytetty meikkivoiteen päällä vielä Maybellinen peiteainetta ja lopputulos on varsin loistava. Tuote peittää hyvin ja tekee tarpeeksi kevyen pinnan sopiakseen silmänalusilleni.
Moni sanoo usein, että heidän ripsivärinsä suttaantuvat päivän aikana alaluomille ja niin tekevät minunkin jos en laita alaluomilleni puuteria. Se on vaan ihan must juttu jos tahdon silmämeikkini pysyvän siistinä koko päivän ja toivon, että peiteaineenikin pysyy siistinä aloillaan aamusta iltaan. Puuterin käyttö ei tietenkään ole paras mahdollinen valinta kuivalla silmänympärysiholla, mutta hei, jos täytyy valita niin pari sen esiintuomaa hienoa juonnetta ovat todellakin pienempi paha kuin peiteaineen alta päivänmittaa esiinkuultamaan alkavat siniset rinkulat, joiden päällä on levähtänyttä ripsiväriä.
Tältä lopputulos siis näyttää kevyesti puuteroituna ja tällaisena se pysyy minulla aina aamusta iltaan, sillä tämä peiteaine todellakin lunastaa lupauksensa kestävyydestään. Ja niin tulipahan kerran testattua se 24 h kestävyyskin ja voin kertoa, että ällöttävien 40 tunnin jälkeen silmänaluseni näyttivät edelleen suht siisteiltä, joten vaikka en kellekään samaa suosittelisikaan niin ainakin tuli ihan teitä varten todettua, että tämä tuote todellakin kestää sen mitä lupaa -ainakin kevyen puuteroinnin avustamana.

Onko joku muu ihastunut Maybellinen Super Stay 24 H Concealer -peiteaineeseen?

4 kommenttia artikkeliin ”Jälleen loistava ja halpa peiteainelöytö”

  1. Osaatko arvioida, miten paljon käytät peiteainetta kerrallaan silmänalusille? Youtubessa monet (etenkin jotkut ulkomaalaiset) kauneusvloggaajat laittavat ainakin omaan silmääni ihan valtavasti peiteainetta, ja vaikka se kiinnitetäänkin puuterilla, en voi ymmärtää, miten niin suuri määrä pysyy kellään siistinä puuterinkaan kanssa :O

Kommentointi on suljettu.