Testissä kulttisuosikki NARS Radiant Creamy Concealer -peiteaine

*Sis. mainoslinkin

Jos otetaan joukko kauneudenhoitoalan ammattilaisia ja pyydetään heitä nimeämään paras peiteaine, on hyvin todennäköistä, että heistä useat nimeävät yhden nimenomaisen tuotteen, josta on vuosien kuluessa tullut varsinainen klassikko.

Tämä suosittu peiteaine on NARS Radiant Creamy Concealer, joka on niin suosittu, ettei kosmetiikka-alalla keikkaa tekevä tuttuni voinut millään uskoa viime kesänä kuullessaan, etten ollut koskaan kokeillut sitä. Jopa minusta itsestäni tuntui hieman uskomattomalta, etten ollut koskaan kokeillut sitä, joten tilanne oli tietysti korjattava.

Onneksi satuimme keskustelun aikaan seisomaan Sephorassa ja bongasin minikokojen hyllystä NARS Radiant Creamy Concealer -peiteaineen minikoon. Nappasin tuotteen vihdoin ostoskoriini erittäin uteliaana selvittämään, pitävätkö huhut sen ylivertaisuudesta paikkansa.

(Jos ette  muuten ole vielä kuulleet rakkaudestani Sephoran kassojen edessä olevaa minikokoisten tuotteiden hyllyä kohtaan, niin siitä voi lukea tästä aiemmasta postauksestani.)

NARS Radiant Creamy Concealer peitaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Valitsin minulle sävyn Vanilla, joka on toisiksi vaalein saatavilla oleva sävy. Jos olisin ostanut täysikokoisen tuotteen, olisin varmasti automaattisesti tarttunut vaaleimpaan saatavilla olevaan sävyyn, mutta koska sitä ei ollut saatavilla minikokoisena, tyydyin kohtalooni.

Sävy Vanilla näytti kuitenkin varsin vaalealta ja sopisi varmasti iholleni ihan tarpeeksi hyvin.

NARS Radiant Creamy Concealer peitaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Peiteaineessa on todella erinomainen koostumus kaikella tapaa. Se on voidemainen ja melko ohuen tuntuinen, mutta silti melko peittävä ja sitä on mahdollista kerrostaa täysin peittävän lopputuloksen saamiseksi. Nimensä mukaisesti peiteaine jättää iholle heleän lopputuloksen, mutta ei silti ole mikään valokynämäisenkään lopputuloksen luova.

Peiteaine ei ole iholla tippaakaan kuiva, mutta silti se pysyy iholla loistavasti. Siinä on siis kaikin puolin juuri niin loistava koostumus, kuin mitä ihmiset ovat vihjailleetkin siinä olevan.

NARS Radiant Creamy Concealer peitaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minun silmänalusilleni hyvä peiteaine on välttämättömyys. Vaikka olenkin kertonut unen kirkastavan silmänalusiani kummasti, ei se silti tuo ratkaisua kaikkeen varsinkaan nyt, kun se uni kuitenkin aina välillä on aikaisten työaamujen vuoksi kortilla yökukkujan luonteeni vuoksi. Avuksi on siis syytä ottaa hyvä peiteaine.

Silmänaluseni ovat kuitenkin aina olleet ongelmakohtani, sillä niiden iho ei ole tasainen vaan kuivuu helposti. Suureksi riemukseni olen saanut niille viimeisten kuukausien aikana myös pari itsepäistä miiliumia (varovasti syyttelevä sormeni osoittelee hieman epäröiden Kat Von D Lock-It Brightening Powder -puuteria) ja onhan se vain fakta, että näin kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen ikä alkaa paistaa silmänalusilta, joita edes hyvä peiteaine ei enää taio tasaisen sileksi, mutta auttaa sentään tilannetta.

NARS Radiant Creamy Concealer peitaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minulle on tärkeää, että peiteaine peittää hyvin ja pysyy iholla loistavasti, mutta se ei silti saa olla niin kuiva, että se näyttää silmänalusilla raskaalta ja tekee niistä kuivan ja väsyneen näköiset.

Peiteaineessa saakin siis mielellään olla hieman valoa heijastava ja kosteuttava koostumus jos se ei kuitenkaan niiden ominaisuuksien myötä muutu liian läpikuultavaksi tai rasvaiseksi.

Toisin sanoen hyvän peitaineen löytäminen näille silmänalusille ei koskaan ole helppoa ja asetan melko paljon vaatimuksia ja varsin korkeat kriteerit hyvää tuotetta metsästäessäni.

Täytyy silti sanoa, että tämä NARS-peiteaine on täyttänyt ne melko pitkälti ja nyt käyttelen peiteaineesta irtoavia viimeisiä rippeitä, joihin käsiksi päästäkseni irrotin jopa pakkauksen suuaukolla olevan annostelijan. Tätä peiteainetta en nimittäin halua heittää pisaraakaan hukkaan!

NARS Radiant Creamy Concealer peitaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Peiteaine peittää hyvin ja näyttää iholla luonnolliselta. Lopputulos on tarpeeksi heleä ja voidemainen, mutta silti kestävä. Yllä olevassa kuvassa silmänalusilla ei ole muuta kuin peiteainetta, mutta tavallisesti kiinnitän sen kyllä puuterilla. Vaikka tämä peiteaine onkin pysyvä, ei tämäkään pysy silmänalusillani täydellisesti ilman kevyttä puuterointia.

Jos vertaisin tätä peiteainetta esimerkiksi aiemmin kehumaani Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye -peitevoiteeseen, kuvailisin tätä samalla tavalla heleän lopputuloksen jättäväksi, mutta tässä on hieman peittävämpi ja täyteläisempi koostumus.

Muistelisin kuitenkin esimerkiksi Helena Rubinstein Magic Concealer -peiteaineessa ja Lancôme  Effacernes Longue Tenue -peiteaineessa molemmissa olevan tätä hitusen kuivempi ja silmänalusillani hieman raskaammalta näyttävä koostumus.

Käytän itse tätä peiteainetta erittäin tyytyväisenä nimenomaan silmänalusilla, mutta sen koostumus sopii oikeastaan mihin tahansa muuhunkin peittämiseen punoittavista poskista ja nenänpielistä näppyjen peittämiseen asti, sillä vaikka sen jättämä lopputulos on heleä, ei se ole niin valoa heijastava kuitenkaan, että se saisi näpytkin huutamaan huomiota.

Minusta tällä peiteaineella on siis ehdottomasti ansaittu paikka sillä usein kaivatulla ”Mitä ostaa Sephorasta” -listalla.

Jos tiedossa ei ole Sephoran reissua, voi *NARS Radiant Creamy Concealer -peiteaineen tilata Suomen LookFantastic.fi-verkkokaupasta täältä.

NARS Radiant Creamy Concealer peitaine kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä kokemuksia NARS Radiant Creamy Concealer -peiteaineesta?


Lue myös:

6 parasta peiteainetta tummille silmänalusille

Loistava valoa tuova peiteaine kasvoja kirkastamaan

Voiko punaisella huulipunalla peittää tummat silmänaluset?

10 tuotemerkkiä, jotka Sephorassa kannattaa katsastaa

6 kommenttia artikkeliin ”Testissä kulttisuosikki NARS Radiant Creamy Concealer -peiteaine”

  1. Hei, millä levität peiteaineen?
    Tämä voisi olla kokeilemisen arvoinen, omaan kuivat, tummat ja ryppyiset silmänaluset.

    • Levitän ensin pakkauksen applikaattorilla iholle, sen jälkeen taputtelen tasaiseksi sormella tai usein beautyblenderin kaltaisella meikkisienellä, jotta tulee kaikkein tasaisin lopputulos. 🙂

  2. Oon aiemmin ollut vannoutunut juuri tuon Maybellinen käyttäjä, mutta nyt ostin pari viikkoa sitten Catrice (halpis)merkin waterproof peiteaineen nimeltä Liquid camouflage sävyssä 010/poecelaine ja voi että oon tykännyt! Ootko tätä kokeillut?

  3. Tämä on mun lempparipeiteaine silmänalusille! On omassa käytössä ja myös meikkipakissa omat kappaleet asiakasmeikkeihin. Ihan loistava! Tilaan Selfridgesilta.

  4. Kommentoin vielä tähän vanhaan postaukseen. 🙂 Musta tämä NARS oli kaikin puolin ok, käytin normikokoisen putkilon sävyä Vanilla, ja nimenomaan silmänalusilla (puuteroin päälle) ja tarpeen mukaan muuallakin kasvoilla näpyillä, mutta korkkasin seuraavaksi Maybellinen Fit Me -peiteaineen sävyssä 15 ja huomasin heti pitäväni siitä enemmän. Se peittää mulla paremmin ja koostumus on sopivan juokseva ja helposti levittyvä – täydelllinen. Tää on hyvä juttu koska Fit Me on edullisempi ja helpommin saatavilla, en usko että tuun siitä enää luopumaan koska se peittoaa mulla tän NARSin kulttituotteen. 🙂

Kommentointi on suljettu.