Kunnia pysyi perheessä

Etsin pitkään korvaajaa Biothermin edesmenneelle Nutrisource-huulirasvalle. Kokeilin kaikenlaista ja löysin vihdoin kaksi erittäin hyvää haastajaa, jotka olen blogissanikin jo aiemmin esitellyt täällä ja täällä.

Kyseessä olivat Nutrizin jälkeläinen, Biothermin Beurre de Levres (13,50 euroa) sekä Nuxen Reve de Miel Lip Balm (13,90 euroa).

Molemmat saivat minulta kehuja, kumarruksia ja niiauksia, mutta vasta nyt Roaccutan-kuurin myötä sain kaksikon laitettua tosipaikan eteen. Kumpi sitten loppujen lopuksi kuitenkin on huulissani se parempi vaihtoehto?

Kerrattakoon, että Roaccutan on aknen hoitoon tarkoitettu lääkekuuri, joka saa ihon kuivumaan todella tehokkaasti. Varsinkin huulet ovat usein pahasti koetuksella ja ilman kunnollista hoitoa niistä saisikin nyppiä irti kuivia ja roikkuvia ihonkappaleita. Tehokas kosteutus on siis todellakin avainsana.

Itse käytän päivisin erilaisia huulirasvapuikkoja ja huulikiiltoja sekä -punia, jotka pitävät huuleni päivän ajan kunnossa. Etsinkin siis tehokkaasti kosteuttavaa huulirasvaa, jota voin voidella illalla huulilleni kunnollisen kerroksen ja joka tekee yön aikana niin suuria ihmeitä, että selviän taas seuraavan päivän ajan kevyemmillä huulirasvoilla ja huulimeikeillä.

Sekä Nuxen että Biothermin huulirasvat kykenivät molemmat mukautumaan vaatimuksiini, joten loppujen lopuksi vain käyttömukavuus ratkaisi ja tässä tapauksessa se teki paljon.

Biothermin huulirasva on tuubissa tulevaa tasaista ja paksua huulivoita, jota on helppo levittää huulille kunnon kerros niin sormilla kuin suoraan tuubistakin. Tuote sisältää perus huulirasva-aineidensa lisäksi mm. viittä erilaista öljyä (aprikoosi, jojoba, korianteri, macadamia ja passionkukka) ja sen akaasiasokeri poistaa huulilta kuolleet ihosolut kevyesti kuorien.

Aamulla olenkin voinut pyyhkäistä huulet vain paperilla huulirasvasta puhtaaksi ja huulirasvan alta ovat paljastuneet ihanan pehmeät ja kosteutetut huulet, joissa ei ole yhtää repaleista ihoa. Tämä onkin ollut aivan täydellinen tuote varsinkin laivalla, jonka ilmastointi kuivattaa ennestään kuivia huuliani vielä entisestäänkin!

Myös Nuxen Reve de Miel kykenee tekemään repaleisista huulistani aivan uskomattoman pehmeät ja tasaiset hävittäen niistä kaiken karheuden yön aikana. Ongelmaksi muodostuu vain tuotteen koostumus.

Reve de Miel on Beurre de Levresiä huomattavasti paksumpaa ja rakeisempaa, joten sitä on haastavampaa saada levitettyä huulille illalla reilumpaa kerrosta niin, että huulilla vielä tuntuisikin mukavalta. Toinen huulirasvan aikaansaama ongelma on vastassa aamulla, kun huulirasvakertymä täytyisi saada pois huulilta. Tuotteen koostumus on nimittäin niin rasvainen, ettei sitä voi pestä huulilta vedellä aamun kasvopesun yhteydessä sormilla pyyhkien, vaan se on ensin pyyhittävä kunnolla paperilla pois.

Reve de Mielin ongelmat ovat pieniä, mutta koska lopputulos on huulissani molemmilla tuotteilla yhtä hyvä ja koen Beurre de Levresin omassa käytössäni miellyttävemmäksi, saa se kunnian olla uusi HG-huulirasvani.

Kunnia siis pysyi perheessä.

Muita näistä jompaan kumpaan rakastuneita?

5 kommenttia artikkeliin ”Kunnia pysyi perheessä”

  1. Mua niin harmittaa, että Nuxe ei toiminut mulla toivotulla tavalla. Se kuivahtaa yön aikana huulille ja aamulla fiilis ei ole hyvä. Olisin kovasti halunnut sen toimivan!

  2. Mä tykkään Nuxesta yökäytössä kovasti. Purkki on kestänyt jo pari vuotta ja nyt pohja paistaa komeasti, aion ostaa kyllä uuden tilalle 🙂 Tykkään siitä että se on vähän vahamainen eikä häviä huulilta yön aikana vaan suojaa niitä kuivumiselta. Aiemmin aamulla huulet olivat kuivat ja huusivat Bepanthenia, nyt ne ovat pehmoiset ja ehjät 🙂 Päivällä harvemmin laitan tätä. Testeristä kokeiltuna toi Biothermin uutuus ei tehnyt suurempaa vaikutusta.

  3. Valitettavasti kumpikaan näistä ei pysty pitämään huuliani täysin pehmeinä ja kosteutettuina varsinkaan talvella. Molemmat ovat todella hyviä ja paljon parempia kuin suurin osa muista kokeilemistani huulirasvoista. Etsinnässä kuitenkin on vielä se täydellinen huulirasva. Siihen asti näiden kahden ja Bepanthenin sekä Body Shopin hamppu-huulirasva siis vuorottelevat huulillani.

  4. Itse löysin tässä pari päivää sitten yllättävän hyvän huulirasvan nimittäin Lidlin Cien Lip Balmin! Hyvä inci, alkuosa pelkkiä luonnon öljyjä, vahoja ja rasvoja ja tuntuu tosi kivalta huulilla, tarpeeksi vahamainen mutta silti pehmeä ja sulava 🙂 Pinkki Fresh Grapefruit on yhtä ihana, vähän sävyä ja namituoksu josta tulee mieleen Chupa Chups tikkari.. 🙂 ja ei paljoa kukkaroa kevennä! Olen löytänyt Lidlistä muitakin huippuja tuotteita kuten nykyään pumppupullossa oleva kynsilakanpoistoaine! Suosittelen 🙂

Kommentointi on suljettu.