Mikä FOREO LUNA -kasvoharja kannattaa valita?

*Sis. mainoslinkin

Julistan toistuvasti rakkauttani FOREO LUNA -kasvoharjoja kohtaan ja omistankin niitä useassa eri mallissa. Minulta kysytäänkin usein vinkkejä ja suosituksia siihen, mikä malli niistä kannattaisi ostaa. Olen tehnyt aiemmin postauksen, joka summaa eri mallien hyvät ja huonot puolet, mutta silti oikean kasvoharjan valinta on monista vaikeaa ja olen useammin kuin kerran saanut hyvin selkeän pyynnön:

”Etkö voisi nyt vain suoraan sanoa, että mikä niistä FOREO-kasvoharjoista minun kannattaisi hankkia?”

Ympäripyöreä vastaukseni on tavallisesti, että kaikki riippuu ihon tarpeista ja omasta mausta, mutta tiedän, ettei tuosta vastauksesta nyt ole hyötyä kellekään asiaa kysyvälle. Aivan kuten minä kaipaan rautakaupassa, että joku homman osaava kertoo minulle suoraan, minkä ruuvin tai porakoneen itse ottaisi, kaipaa moni FOREO-kasvoharjan hankkijakin sitä samaa.

Tässä siis yksinkertaistettuna, minkä FOREO-kasvoharjan suosittelen hankkimaan jos asiasta innostuu.

Varovasti kiinnostunut: FOREO LUNA PLAY Plus

Tämä kasvoharja on minusta paras niille, joita FOREO kiinnostaa, mutta jotka haluavat silti säästellä pennejään. Tätä pienempi LUNA PLAY on minusta LUNA GO -laitteen tavoin ärsyttävän pieni ihan jatkuvaan käyttöön. Koska pientä PLAY-mallia ei voi myöskään ladata eikä siinä ole paristoja, suosittelen paljon mielummin kokeilemaan PLAY Plus -laitetta.

PLAY Plus -laite toimii paristoilla, jotka antavat sille virtaa jopa 400 käyttökertaan. Paristot voi vaihtaa, joten laite on myös pitkäikäinen. Minusta se on riittävän iso jatkuvaan käyttöön ja itseasiassa myös mieheni on nyt vuoden verran käyttänyt omaa, suloisen vaaleanpunaista PLAY Plus -kasvoharjaansa ja kokenut sen riittävän kokoiseksi.

Hinta n. 49 euroa.

FOREO LUNA Play Plus -kasvoharjasta löytyy aiempi postaus täältä.

Foreo luna fofo

Ihonhoidon intoilija: FOREO LUNA fofo

Myös FOREO LUNA fofo toimii noin 400 käyttökertaan riittävillä vaihdettavilla paristoilla ja on vain iiiihan vähän PLAY Plus -laitetta isompi. Tämä laite on niille, jotka haluavat oikeasti syventyä ihonhoitoonsa, sillä laite on varustettu ihoa mittaavilla sensoreilla, jotka yhdessä kännykkäsovelluksen kanssa luovat oman ihon tarpeisiin personoidun ihonpuhdistusohjelman.

Minä olen innoissani tästä ominaisuudesta, mutta kaikkia tällainen hifistely ei tietenkään kiinnosta. Toisaalta laite kuitenkin laatii iholle optimaalisen puhdistusohjelman käyttäjänsä puolesta, joten jos ihonhoitoon ei kiinnosta syventyä, syventyy tämä laite siihen puolestasi.

Hinta n. 89 euroa.

FOREO LUNA fofo -ihonpuhdistuslaitteesta löytyy aiempi postaus täältä. 

Heti täysillä mukana: FOREO LUNA 2

FOREO LUNA fofo on kyllä siitä fiksu laite, että se analysoi ihon kuntoa eri ihoalueiden mukaan ja sopeuttaa värähtelynsä niiden tarpeisiin. FOREO LUNA 2 -kasvoharjan voi kuitenkin jo valmiiksi valita oman ihotyypin mukaisilla harjaksilla, joiden jämäkkyys vaihtelee. Minulla on ollut alusta lähtien käytössä vaaleanpunainen, normaalille iholle suunniteltu kasvoharja ja sanoisin sen olevan täydellinen myös hieman kuivalle iholle tai sekaihollekin. Sen harjakset ovat miellyttävän pehmeät ja hyvin hellän tuntuiset, mutta puhdistavat ihon silti tehokkaasti.

Pidän tässä mallissa aivan erityisesti juuri sen koosta, sillä laite istuu hyvin käteen ja sillä saa isohkon ihoalueen käsiteltyä kerralla. Pienemmällä kasvoharjalla tuntuu, että ihonpuhdistukseen haluaisi käyttää enemmän aikaa kuin vain sen minuutin, sillä kasvoja putsataan niin pienissä osissa. Vanulapun kokoiset Play- ja Go-mallit ovat minusta käteviä matkalla, mutta jatkuvassa käytössä en niistä innostuisi. Itseasiassa pikkuruisen Play-mallin kautta FOREO-laitteen kokeilusta voi saada minusta jopa vähän väärän kuvan, sillä ihonpuhdistus ei tunnu minusta yhtä tehokkaalta.

FOREO LUNA 2 -kasvoharjassa on erityisen hyvää myös se, että laitteen värähtelytehoja voi säätää 12-portaisella asteikolla, mikä sekin tekee harjasta monille sopivan. Kasvoharjaa käyttäessä voi siis itse päättää, puhdistetaanko vain hyvin hellästi vai tehostetaanko värinää kunnolla. Laite muistaa aina edellisen käyttökerran asetuksen, mikä helpottaa sen käyttöä.

Erityistä tässä mallissa on myös sen kääntöpuolella oleva hoitopinta, joka tuo iholle anti-age-vaikutteista hoitoa matalan taajuuden värähtelyllä. Se auttaa rentouttamaan kasvojen mikrojännitystä ja siten häivyttämään juonteita sekä tietysti myös tehostamaan ihon ravinnon saantia. Sitä voi käyttää myös apuna hoitotuotteiden imeyttämisessä iholle.

LUNA 2 -malli latautuu kätevästi USB-johdolla noin tunnissa ja sen akku riittää jopa 450 käyttökertaan.

Hinta n. 178 euroa.

FOREO LUNA 2 -kasvoharjasta löytyy aiempi postaus täältä.

Ylärivi: LUNA PLAY, LUNA GO ja LUNA PLAY Plus. Alarivi: LUNA 2 ja LUNA Mini 2.

 

FOREO LUNA Go -laitteesta löytyy aiempi postaukseni täältä ja pidän sitä itse mukana matkoilla, mutta ainoaksi FOREO-kasvoharjaksi en sitä suosittelisi, sillä se on minusta ärsyttävän pieni jatkuvaan käyttöön ja sen ladattava akku riittää vain noin kuukaudeksi.

FOREO LUNA Mini 2 on kivan kokoinen kasvoharja, joka sopii loistavasti niille, jotka haluavat ladattavan,  PLAY Plus -harjaa isomman mallin ja haluavat säätää laitteensa värähtelytehoa. Kaikissa LUNA Mini 2 -karvoharjoissa on samanlaiset harjakset laitteen väristä riippumatta eikä siinäkään ole anti-age-hoitopintaa, joka löytyy vain LUNA 2 – ja sen matkakoisesta LUNA Go -versiosta.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua sopivan laitteen hankintaa miettineille!

*FOREO-tuotteista voi ostaa verkosta Elevenin verkkokaupasta täältä.

Mikä FOREO LUNA -kasvoharja teillä on käytössä ja mitä olette siitä tykänneet?


Lue myös:

Mitä eroa FOREO LUNA -kasvoharjoilla on?

Testissä uusi FOREO LUNA 3 -kasvoharja

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

14 kommenttia artikkeliin ”Mikä FOREO LUNA -kasvoharja kannattaa valita?”

 1. Mulla oli vuoden käytössä Play Plus ja nyt ostin Luna mini 2 ja tää on tosi ihana! Halusin isomman laitteen ja et saa säädettyä värähtelyä 🙂 Tosi jees! Unelmana olis Ufo mut viel ei budjetti anna periksi 😀

 2. Kysymys ihonhoidosta. on aikasemmin pessyt naamaa saippualla ja silloin tällöin laittanu rasvaa koska iho rasvainen. Myöhemmin ymmärtäny mitä saippua tekee iholle ja alkanu hoitaa sitä hyvin, käyttäen kuorintaa, seerumia, syväkosteuttavaa yörasvaa jne. Mistä johtuu että aamulla, kun on illalla hoitanu naaman hyvin, on täynnä pieniä valkoisia näppylöitä jotka melkein lähtee kun pesee naaman? Tekeekö silti jotain väärin?

 3. Voiko tota kakkosta ladata ihan kännykän laturin muuntajan avulla vai täytyykö USB laittaa tietokoneeseen latautumaan?

 4. Siis eikö tota Play mallia saa ladattua eikä siinä oo pattereita?! Hyi helkutti mikä kertakäyttönen turhake. Kestää siis varmasti pitkään, mutta toihan on ihan hirveetä haaskausta… Tuo fofo kuulosti tosi mielenkiintoselta! 🙂

 5. Se TonyMoly Pocket Bunny mitä haukuit täällä kerran on ihan loistava tuote. Sain sen nyt kokeiluun eikä ollut mitään ongelmaa pumpun kanssa. Ja kiitos myös verkkokauppa B kun myyt näitä tuotteita edullisesti! Ihan asiattomasti haukuit myös heidän kuvailuja tuotteesta. 🙂

  • Kiva kuulla, että sinulla on ollut tuotteessa toimiva pumppu! Toivottavasti jatkossakin tuotteissa on toimivat pumput, sillä muiltakin olen kuullut (ja tuotteen arvioista lukenut) tuotteen suihkeen kanssa olleen ongelmia ja on varmasti ymmärrettävää, ettei kukaan halua uudelleenkäyttää suihkepulloa, jossa ei ole hyvää ja hienojakoisen lopputuloksen antavaa suihketta. 🙂

   Tässä vielä varmuuden vuoksi linkki aiempaan postaukseeni ja sanomisiini, ettei kellekään nyt tule väärinkäsitystä kommentin pohjalta:
   https://blogit.terve.fi/ostolakossa/tony-moly-pocket-bunny-moist-mist/

 6. Hmm, mulla on toi (kyllä, inhottavan kertakäyttöinen:C) play-malli. Jäin miettimään, että onko sen värinä verrattavissa mihin värinätasoon tuossa 12-portaisessa mallissa? Eli väriseekö tuo Luna2 paljonkin kovempaa kun laittaa ”volat kaakkoon” 😀

  • Pikku-playn värähtely on aikalailla tuon 12-portaisen asteikon alapäässä. Kun volat laittaa kaakkoon, on värähtely intensiivisempää ja ”syvempää” kun laitekin on isompi, mutta ei siis tarkoita, että itse laite varsinaisesti tärisisi enemmän. 🙂

 7. Mä pitkän harkinnan ja laitteiden vertailun jälkeen päädyin Luna Mini 2- laitteeseen. Se on nyt ollut mulla käytössä about puoli vuotta ja nyt jos voisin valita uudestaan, niin olisi kyllä sittenkin pitänyt ottaa toi Luna 2. 😀 Tuo Mini 2 on mun naamalle jotenkin hankalan mallinen, niin iso ja pyöreä että ei oikeen meinaa istua joka paikkaan. Etenkin otsan ja nenän pielten putsaus on tuolla todella hankalaa ja muodon takia myös ne toisen puolen syväpuhdistavat harjakset ovat paikoin lähes mahdottomia käyttää. Luna 2 näyttäisi olevan soikeampi ja itse harjaosa jotenkin vähän sirompi, joten kaiken järjen mukaan se sopis paremmin, mutta eipä tuota voinut mitenkään tietää ennen kun oli kokeillut jompaa kumpaa. Uuttakaan ei raaski ostaa ennen kun vanha hajoaa, joten tuolla sit mennään toistaiseksi. 😀

 8. Kaikki playt ja play plussat näyttää olevan loppuunmyyty teiltä, millonkohan niitä on tulossa lisää? 😀

  • Ohhoh, niinpäs näyttävätkin olevan! Toivottavasti varasto täydentyy tämän viikon aikana. 🙂

 9. Pakko sanoa etten voi missään nimessä suositella foreo fofoa. Sain sen sen joululahjaksi ja iho analyysi ei toimi ollenkaan. Sovellus jolla analyysi pitäisi tehdä ei etene minnekkään ja yritin käyttää laitteen pesuominaisuutta ilman analyysia niin laite värisee 10sekunttia ja sammuu sitten. Ja foreo ei anna takuuta fofolle….

Kommentointi on suljettu.