Veli hopea

Joululahjojen aika lähdestyy ja kaikkihan me tiedämme, että timantit ovat naisten parhaita ystäviä. Vaan entäpäs jos ei ole sellaista läheistä, jolta viitsisi toivoa timantteja tai joutuu muutenkin kustantamaan itse omat timanttinsa omalla pienellä budjetillaan? Kuinka saada timantit tavallisten kuolevaisten sormien ulottuville budjettihintaan?
No, ei ehkä ihan aitojen timanttien tasolla toteutettuna kovinkaan helposti, mutta ainakin tahdon näyttää, kuinka jokainen voi itse tehdä parhaansa ja saada parilla eurolla silmiensä eteen timanttien lailla joulun lahjatunnelmahengessä välkkyvät kynnet.
Muistatteko sen ihanan Lumenen kultaisen Hiekkaa Purossa -nimellä kulkeneen blingbling-lakan? Se on saanut pikkuveljen, joka välkehtii hieman eri sävyssä heti kultasijan jälkeisellä hopeasijalla:
Lumene Gel Effect Arctic Sand Sparkle 38 Silver Sand – Hopeahiekkaa.
Jessus, miten kaunis tämä veli hopea onkaan!
  
Olen ollut koko syksyn ajan vuoden tylsin kynsienlakkailija, sillä minun kynsissäni on ollut tasan muutama värivaihtoehto: lakkaamattomat kynnet, nudekynnet, kirkkaanpunaiset kynnet tai erittäin kuluneet kirkkaanpunaiset kynnet.
Noiden vaihtoehtojen jälkeen tällaisten hopeaunelmien näkeminen piristää omaa mieltä aivan suunnattoman paljon tuoden huulille sen jouluisen hymyn.

Minusta näin joulun alla voisi jokaisen jouluostoksille lähtijän pikkurillin kynnen lakata tällä lakalla, sillä itse kullekin tekisi hyvää kurkistaa sitä hymyilyä aikaansaavaa ja mieltä piristävää kynttä ennen kuin meinaa kyynärpäätaklata sen kanssaostelijan tai huutaa kiukkuaan ulos viattomalle myymälähenkilökunnalle.
Kenen muun sydämen tämä säihkyvä tekstuurilakka on sulattanut?

14 kommenttia artikkeliin ”Veli hopea”

  1. Eilen ostin ja samantien lakkasin kynsille. Ihan mahtava sävy, tuntuma vaatii vähän totuttelua kun on mun eka hiekkalakka. Pakko vilkuilla kynsiä vähän väliä 🙂

  2. Toi on ihana ja se pysyy tajuttoman hyvin kynsillä. Just poistin sen puolentoista viikon jälkeen ja silti se oli kulunut sillä tavalla nätisti, ei lohkeillut. Ihan karmeaa, mutta tekisi mieli lakata sillä uudestaan. 😀

  3. Tämä on niin ihana että oli pakko käydä ostamassa toinenkin kun nää pikkupullot loppuu niin nopeasti. Kamalan julmaa kyllä silti laittaa ensimmäiseksi kuva tosta hiekkapuurosta, kun sitä ei enää saa mistään… ;p

  4. Oi ihana ja just sopivasti mun hopea blingbling lakka on loppumassa! (;

    ps. Pyysit kertomaan miten tuo uusi Neulash toimii. No olen sitä ny kuukauden käyttänyt ja on huomattavia muutoksia tapahtunut. Ennen suoraa töpöttävät ripseni taipuvat ja pysyvät taivutettuna, jopa ilman ripsentaivutinta! Lisäksi pituuttakin on hiukan tullut 🙂

  5. Noniin, se on nyt sitten niin että tänään jouluostoksien lomassa nappaan tämän koriin itseäni varten 😀 Toivottavasti löytyy jostain!

Kommentointi on suljettu.