Tanicure?

Koko kroppan sävyttely tai aurinkopuutereilla pelaaminen on jo ihan vanha ja nähty juttu. Uusin trendi on sanoa talven keskellä käsipäivää rusketukselle käymällä tanicuressa.

Kun itseruskettavien expertti ja kynsiguru tiimitytyvät yhteen syntyy nimittäin täysin uusi konsepti. Tanicure yhdistää sanaleikissään rusketuksen ja manikyyrin ja siinä on kyse juuri siitä, miltä se kuulostaakin. Jos muu kroppa pysyy visusti piilossa kylmältä läpi talven, ovat kädet ainakin näkyvissä ja siitähän on otettava ilo irti.

Tanicure-asiakas voi valita, tahtooko hän sormenpäistä ranteiden yläpuolelle ulottuvan rusketuksen tehtävän perinteisellä, pikkuhiljaa lopputuloksensa paljastavalla vai välittömästi kevyttä sävyä tuovalla suihkurusketustuotteella. Hoito viimeistellään liimaamalla kynsille kuudesta valmiista tekokynsimallista asiakkaan haluama vaihtoehto.

Parikymmenminuuttiseen kauneushetkeen voi piipahtaa ainakin Lontoon Harvey Nichols –tavaratalossa. Jos visiitti Lontoossa ei mahdu aikatauluun, voi hoidossa käytettävät tuotteet myös ostaa itselleen ja toteuttaa tanicuren DIY-versiona. Tai sitten vaan rehellisesti kaivaa ne omat kynsilakat ja itseruskettavat esiin ja yrittää välttyä oransseilta kämmeniltä uskotellen itselleen, että on lopputuloksensa kanssa vahvasti trendiaallon harjalla.


Miltäs kuulostaa? Joko tanicure lähtee kokeiluun?

Konseptissa mukana olevan James Reedin itseruskettavan löydät täältä ja Sophy Robsonin tekokynnet puolestaan täältä.

4 kommenttia artikkeliin ”Tanicure?”

  1. Tuota… ei 😀 Mua hairitsisi jo ihan alkuun se, että kasvot olisivat sitten ihan valkoiset käsiin verrattuna. Muuten voin kuvitella itseni käyttävän itseruskettavia aina välillä kesäisin (kuten olen joskus kokeillutkin), ja tosiaan vaikka korallinoranssi tai pinkki kynsilakka näyttää upealta ruskettunutta ihoa vasten 🙂

  2. Mitä ihmettä… 😀 Piti eka tarkistaa onko aprillipäivä. Kaikella sitä ihmiset kokeilevatkin rahaa tehdä. Ei jatkoon.

Kommentointi on suljettu.