Testissä kehuttu Vichy Antiperspirant Deodorant 48H -antiperspirantti

Kerroin loppukesästä, kuinka olin kesän aikana testaillut punakorkkista Vichy Stress Resist 72Hr Anti-Perspirant Treatment -antiperspiranttia, mutta en kuitenkaan ollut pitänyt siitä erityisemmin. Sen tuoksu ei ollut ihan minun makuuni, sillä pidän pehmeistä ja puhtaista tuoksuista, se tahrasi eikä se ollut oikeastaan edes pitänytkään minulla.

Minun oli jo alunperin ollut tarkoitus ostaa monien suosittelema turkoosikorkkinen Vichy Antiperspirant Deodorant 48H -antiperspirantin, mutta harhautunut nappaamaan kaupasta punaisen, sillä se vaikutti vieläkin tehokkaammalta. Vaikka päätös osoittautui virheeksi, halusin silti vielä kovasti antaa mahdollisuuden sille kaikkien kehumalle turkoosikorkkiselle antiperspirantille.

Vichy Antiperspirant Deodorant 48H antiperspirantti deodorantti kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kuten punakorkkinenkin, oli tämäkin alkoholiton antiperspirantti tehty sopimaan myös herkille kainaloille. Molemmissa antiperspiranteissa on hypoallergeeninen koostumus ja vaikka punakorkkinen lupasikin vielä vahvempaa pitoa, ei tämänkään antiperspirantin lupaus 48 tunnin pidosta ollut vaatimaton.

Antiperspirantissa oli melko puhdas ja raikas tuoksu, joka oli suoraan dödöstä haistettuna jopa hieman pistävä, mutta kainaloissa kuitenkin vain puhdas. Antiperspirantti tuoksui kainaloissa hieman, mutta ei mitenkään häiritsevästi vaan oikeastaan aika sopivasti.

Vichy Antiperspirant Deodorant 48H antiperspirantti deodorantti kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tykkään antiperspiranteista, joissa on reippaan kokoinen kuula, jolla saa kunnolla rullailtua tuotetta kainaloon. Siitä tämä antiperspirantti saakin tuoksunsa lisäksi pisteitä. Valitettavasti pisteiden jako rajoittui kuitenkin omalta osaltani aika pitkälti siihen, sillä vaikka tämä olikin luokkaa ihan kiva antiperspirantti, ei tämä silti ollut omassa käytössäni kummoinen enkä enää toiste ostaisi tätä.

Ottaessani tämän käyttöön käytin antiperspiranttia aina aamuisin. Pesin kainalot, kuivasin ne ja rullailin niihin dödä antaen sen kuivua ihonhoidon ja meikkauksen ajan, kunnes sitten vedin päälleni mustan mekkoni. Tämän antiperspirantin kanssa ongelmaksi muodostui kuitenkin se, että se tahrasi mekkoani, joten sain olla hyvin, hyvin varovainen vaatteita päälleni pukiessani, jotten saisi mekkooni dödötahroja.

Vichy Antiperspirant Deodorant 48H antiperspirantti deodorantti kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Toinen ongelma oli sitten se pito. Tämä ei nimittäin jostain syystä vain pitänyt minulla eivätkä kainaloni olleet illalla enää raikkaalta dödöltä tuoksuvat. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että jouduin myös pestä vaatteitani useammin, mikä ei ollut kiva juttu sekään. En hikoile kovasti ja käyn suihkussa joka ilta, mutta haluan dödön, jonka voin luottaa pitävän koko päivän ja jota käyttäessäni minun ei tarvitse laittaa mekkojani pesuun jo yhden käyttökerran jälkeen.

Tämä antiperspirantti oli itseasiassa lopulta se tuote, joka muutti käyttötottumukseni dödöjen suhteen täysin. Aloin käyttää tätä kainaloissani iltasuihkun jälkeen, sillä yöllä hikirauhaset eivät toimi yhtä aktiivisesti kuin päivällä ja antiperspirantti pääsi paremmin asettumaan kainaloihini. Näin käytettynä antiperspirantista tuli lähestulkoon toimiva, mutta se ei silti kyennyt pitämään kainaloitani niin hyvin raikkaina kuin olisin toivonut.

Vichy Antiperspirant Deodorant 48H antiperspirantti deodorantti kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Sinnittelin tämän alkusyksystä hankkimani antiperspirantin kanssa kuitenkin ihan hyvällä menestyksellä, kunnes sitten syystalvella aloin käyttää Löwengripin antiperspirantteja ja ihastuin niihin totaalisesti. Niitä kokeiltuani halusin vain äkkiä päästä eroon tästä, sillä niinkin arkisen puuhan kuin dödön käytön ei pitäisi olla mitään muuta kuin helppoa ja tuotteen pitoon tulisi aina voida luottaa täysin. Tämän kehutun antiperspirantin kanssa näin ei kuitenkaan minun kohdallani käynyt, joten en innostunut siitä.

Liputan siis vahvasti jo aiemmin kehumieni Löwengripin antiperspiranttien nimeen ja ne ovat olleet minulla huomattavasti Vichyn antiperspirantteja paremman pidon antavia. Minusta ja tästä Vichyn turkoosikorkkisesta dödöstä ei tullut hyviä kavereita ja olin vain onnellinen, kun tämä syystalvesta loppui ja saatoin luopua tästä.

Löwengripin antiperspiranteista voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Vichy Antiperspirant Deodorant 48H antiperspirantti deodorantti kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Mikä antiperspirantti on teidän luottotuotteenne?


Lue myös:
Parhaat antiperspirantit ovat löytyneet
Aiheuttaako antiperspirantti rintasyöpää?
Tämän vuoksi antiperspiranttia kannattaa laittaa illalla

Virve Fredman Täydellinen Iho Opas korealaiseen ihonhoitoon Osta Kirja

Osta nyt: Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon

13 kommenttia artikkeliin ”Testissä kehuttu Vichy Antiperspirant Deodorant 48H -antiperspirantti”

 1. Rexona Maximum Protection- voidemaiset dödöt on niin hyviä, että en voi edes käsittää miten ne voi toimia niin hyvin 😀 Muutaman kerran tullut käytyä Norjassa kalareissulla ja oltua se 4-5 päivää ilman minkäänlaista pesumahdollisuutta, hiki ei tuntunut eikä haissut ollenkaan koko aikana. En enää edes muista miltä hikiset kainalot tuntuvat, ja hyvä niin 🙂 Kannattaa joskus kokeilla, jos oikeasti pitävää haluaa! Itse olin vähän nihkeällä asenteella aluksi koska Rexonoista ja kaikista muistakin markettidödöistä oli ollut vain huonoja kokemuksia, mutta onneksi sitten kuitenkin kaverin suosituksesta päädyin testaamaan. Minäkin käytän tuota niin että illalla suihkun jälkeen laitan, näin ei tarvitse varoa vaatteiden värjäytymistäkään ja musta tuntuu että tuo tapa tehostaa vielä dödön vaikutusta. Noista Maximum Protectioneista on myös roll on- versioita, ne ei toimi ihan niin hyvin kun voidemaiset versiot, mutta silti paremmin kun mikään muu aiemmin käyttämäni roll on. Ne pitää kaksi vuorokautta täysin kuivana ja hajuttomana, kolmantena alkaa tehot heiketä (tämäkin testattu kalastusreissulla). 😀

  • Mulla on myös käytössä tää, on loistava antiperspirantti! Vichyt ei kumpikaan toimineet mulla.

   • Minullakin on käytössä tämä ja voittaa heittäen kaikki aiemmin (ja myöhemmi ) kokeilemani! Ostin kokeiluun myös molemmat Löwengripin deodorantit ja ne pääsivät kyllä lähelle, mutta Rexona kuivuu niin nopsaan ja tuoksuu mielestäni paremmalle, joten vielä ei löytynyt voittajaa. Myöskään minulla ei tuo tässä postauksessa esitelty Vichy toiminut lainkaan.

 2. Laitoin nyt tuon Löwengripin tilaukseen eleveniltä. (Samalla koriin lensi *vihdoin* yksi kirja joka on ollut jo hetken himotus- ja hankintalistalla) Tein pikkuisen hintavertailua ja huomasin että tuo dödö oli elevenillä noin 1,50 hlvempi kuin Nordicfeelillä, samaten yksi toinen tuote oli noin euron halvempi elevenillä Hassu juttu kun olen kumminkin käsittänyt että nämä kaksi ovat samaa huonetta ja sukua nykyään… Harmillista että tuossa Löwengriepissä on kumminkin alumiinia, kun ajattelin sitä myös puberteettihien kanssa kamppailevalla teinille. Lapsen kainaloon haluaisi mahdollisimman hellänvaraisen aineen kumminkin. Tosin, lapsi haisee juuri nyt niin kuolemalta että pakko ottaa käyttöön kovat aseet ettei koko perhe pökerry. Miten pieni nätti tyttö voikin… Voi teini-ikä

  • No sepä se ero, että nuo ei ole dödöjä vaan antiperspirantteja ja siksi sisältävät sitä alumiinia. Dödö aka deodorantti ei estä hikoilua kuten antiperspirantti, ainoastaan peittää hajua.

   • Korjaus / lisäys, eivät ole siis_pelkkiä_ dödöjä, vaan nimenomaan antiperspirantteja.

 3. Ootko kokeillut ikinä Misshan Original Tension Pact -puutereita? Luin jostain kehuja noista, ja tilasin itselleni testiin Perfect Coverin. Laitoin aamulla naamaan ja nyt töissä rupesin katsomaan peiliin että huhhuh 😀 Näytän ihan kuolleelta ja naama kiiltelee!

 4. Clarinsin klassikko-dödö / antiperspirantti toimii edelleen! Hommasin kokeiluun myös kehumasi Löwengripin, ja hyvä on sekin 🙂 Huomaan tosin selviäväni usein ilman mitään tököttiä, talvisää on kuivattanut ihoa nin, että selkäkin on ollut kuiva ja kutiseva, eikä siihen enää tarvita lisäkemikaaleja.

 5. Kymmenien kokeilujen jälkeen (kalliita merkkituotteita ja apteekin dödöjä kokeilleena) palaan aina Rexonaan. Nyt pari viimeisintä ovat olleet sellaisia, jotka eivät jätä vaaleita jälkiä vaatteisiin. Mutta mikä tahansa tuoksu Rexonan roll on:sta toimii.

 6. Mä käytän just tätä vihreäkorkkista Vichyä. Käytän myös itse tehtyä kookosöljydödöä, melkeinpä vuorotellen. Aamuisin on aina pakko pestä kainalot, joten illalla jos olen suihkun jälkeen laittanut Vichyä niin aamulla kookosta. Ja jos ei illalla mitään ja tiedossa stressaava päivä, niin aamulla Vichyä. Leppoisiin päiviin riittää kookosöljydödö. Saan lähes kaikista hajusteista kosketusallergiaihottumaa, mutta tätä Vichyä iho kestää kunhan ei käytä aamuin illoin. 🙂 Toinen ok on Rexona, mutta tää Vichy on raikkaampi ja iho kestää tätä paremmin.

 7. Tilasin sun suosituksesta tuon Löwengripin ja just samat versio, mitä tekstissäsi esittelet. Käytän 90% Madaran Herbal Deodoranttia, joka ei kylläkään ole antiperspirantti. Madara toimii huipusti eikä estä hikoilua, joka mulla on minimaalista, mutta blokkaa ei-toivotut tuoksut.

  Ostin Löwengripin sellaisia matka- ja työpäiviä varten, joilla on pituuttaa paaaaljon ja mikään ei saa pettää. Suurin osa antiperspiranteista kuivattaa ja kirvelee ja kiristelee kainaloissa sekä tahraa vaatteet. Iso iso plussa Löwengripille, joka ei tee mitään noista vaan pitää, pitää ja vielä kerran pitää. Nyt käytössä Healthy Glow -versio. Myös tuoksu on miellyttävä, eikä tuoksu oikeastaan kuivuttuaan miltään.

  Iso kiitos suosituksesta! #virvemademetodoitagain

 8. Huomasin, että Löwengripin valikoimaan on ilmaantunut myös tummatuubinen Sensitive-versio 🙂 Ainakin KICKSin sivuilla myynnissä. Tuoksua on näemmä siinäkin, pitänee kokeilla joskus!

Kommentointi on suljettu.