Vuoden 2017 kosmetiikkakalenterit – 10 vinkkiä

Tämän bloggaajan jouluun tai tarkemmin sanottuna sen odotukseen tulee kuulumaan kaksi kosmetiikkakalenteria. Niistä toinen on Lookfantasticin aivan huikea kalenteri  ja toinen Elevenin huikea joulukalenteri. Mietin kuitenkin hieman, josko kuitenkin hankkisin vielä yhden kosmetiikkakalenterin niiden lisäksi…

Siltä varalta, että joku kaipaa vielä inspiraatiota joulukalenterin hankintaan, kokosin tähän yhteen otoksen saatavilla olevista kosmetiikkajoulukalentereista. Toivottavasti kalenteria himoitsevat saavat tästä hyviä vinkkejä!

Clarins Precious Holiday Advent Calendar

Clarins Precious Holiday Advent Calendar 2017

Clarinsin joulukalenteri näyttäisi sisältävän mukavan valikoiman Clarins-tuotteita. Joulukalenterista löytyy runsaasti tuotteita, joille varmasti tulisi käyttöä. Kalenterissa on mukana muutama ihan kivalta näyttävä koru ja loput tuotteet ovat sitten kuvan perusteella ainakin kosmetiikkaa.

Hinta 119 euroa.

Babor Christmas Calendar 2017

Babor Christmas Calendar 2017

Olen fiilistellyt teille jo aiemminkin Babor-tuotteta ja erityisesti merkin ampulleja, jotka ovat aivan ihania. Tästä kalenterista löytyisi nyt peräti 24 ampullia, jotka todellakin toisivat potkua ihonhoitoon. En todellakaan raaskisi käyttää ampulleita joka päivä joulua odottaessa, mutta ottaisin niitä mielelläni talteen erityisiä tilanteita varten.

Hinta 99 euroa.

Essie Advent Calendar 2017

Essie Advent Calendar 2017

Essien joulukalenteri oli viime vuonna super suosittu ja on sitä varmasti tänäkin vuonna. Essien lakat ovat minusta todella laadukkaita ja kalenterissa vaikuttaisi olevan tänä vuonna vain muutama muu tuote kynsilakkojen lisäksi. Tästä saisi kätevästi kynsilakat koko tulevalle vuodelle!

Hinta 69,30 euroa.

bareMinerals Box Of Wonders

bareMinerals Box Of Wonders

bareMinerals Box Of Wonders on varsin hulppean kuuloinen kalenteri, sillä sen sisällön arvo on kolminkertainen sen hintaan nähden. Lähes 300 euron arvosta tuotteita sisältävä mineraalimeikkikalenteri houkuttelee minua ainakin melko kovasti.

Hinta 98,70 euroa.

Ciaté 12 Days of Ciaté London

Ciaté 12 Days of Ciaté London

Meikkikalenteri, jota itse ihan kaikkein eniten näistä himoitsen on tämä Ciatén joulukalenteri. Tässä kalenterissa ei ole kuin 12 luukkua, mutta niistä löytyy Ciatén kynsilakkojen sijaan merkin meikkituotteita, jotka kiinnostavat itseäni todella paljon. Olen kokeillut muutamia ja pitänyt niistä todella paljon ja muutenkin merkki on jo pidemmän aikaa houkutellut minua todella kovasti, joten tämä kalenteri olisi loistava tapa päästä tutustumaan merkin meikkeihin paremmin.

Hinta 86,80 euroa.

gs195-mini-mani-month-arrangement-2

Ciaté Mini Mani Month Advent Calendar 2017

Ciaté on erityisen tunnettu minusta ainakin todella laadukkaista kynsilakoistaan, joten merkin tämän joulun varsinaisen 24 luukun joulukalenteri keskittyy kynsituotteisiin. Kalenterissa näyttäisi olevan hyvä sävy- ja tuotevalikoima, joten se on varmasti kynsien lakkailua rakastavalle mieleen.

Hinta 86,80 euroa.

Decléor Advent Calendar 2017

DECLÉOR Hello December, Surprise Me! Advent Calendar

Tämä on sellainen kalenteri, jonka edessä minun tuntuu olevan lähes mahdotonta hillitä itseni. Meinasin jo viime vuonna aloittaa perusteellisen Decléor-tuotteisiin tutustumisen hankkimalla merkin joulukalenterin, mutta hillitsin sitten kuitenkin itseni. Nyt en ole ihan varma, kykenenkö samaan tänä vuonna. Minun tekee nimittäin ihan HIRVEÄSTI mieli hankkia tämä joulukalenteri ja voi olla, että tulen vielä tekemään sen.

Hinta: 88,80 euroa.

24 Days of Beauty Advent Calendar The Body Shop

The Body Shop 24 Days of Beauty Advent Calendar

Olen tehnyt viimeaikoina The Body Shopin tuotevalikoimasta niin monia hyviä löytöjä, että mieleni tekisi hieman ehkä hankkia merkin joulukalenteri. Kalenteri on saatavilla ”tavallisena” versiona sekä huomattavasti kalliimpana ”lukuksusversiona”, joka kulkee nimellä 25 Days of Beauty Ultimate Advent Calendar. Molempien kalentereiden sisällön arvo on kuitenkin noin tuplasti niiden myyntihinnan verran, mikä tekee niistä jälleen hyvin houkuttelevia.

Hinnat: 69 euroa / 129 euroa.

The Bearded Man Company Beard Oil Calendar 2017

The Bearded Man Company Beard Oil Calendar 2017

Viimeinen kalenterivinkki lähtee niille, joiden taloudessa on parrakkaita. Minusta parta näyttää parhaalta hoidettuna ja tämä partakalenteri on hauska tuote miehille ja sen voi hankkia esimerkiksi isänpäivälahjaksi. Kalenteri sisältää siis 24 eri tuoksuista partaöljyä, jotka kosteuttavat, ravitsevat ja hoitavat partakarvoja. Jokaisesta öljystä riittää 4-8 käyttökertaan parran pituudesta ja paksuudesta riippuen ja kalenterin avulla voi sitten löytää ne omat suosikkituotteensa, jotka voi hankkia isommassa koossa. Toisaalta tästäkin kalenterista riittää iloa jo 96-192 käyttökertaan, eli näillä pötkitään varmasti pitkälle kesään…

Hinta 52,10 euroa. 

Tiedän, että meillä töissä myyntiin on tulossa vielä ainakin L’Occitanen joulukalenteri, joista ensimmäinen on joka vuosi erittäin suosittu.L'Occitane Advent Calendar 2017

Miten tästä joulun odotuksesta onkin tullut viimevuosina ihan poikkeuksellisen mukavaa, kun itseään on saanut lahjoa jo viikkoja ennen joulua ihanilla kosmetiikkatuotteilla!

Minkä joulukalenterin te hankitte tänä vuonna?

38 kommenttia artikkeliin ”Vuoden 2017 kosmetiikkakalenterit – 10 vinkkiä”

 1. LookFantasticin kalenterin hain postista eilen ja L’Occitanen tilasin heti 8.10. kun se heidän nettikauppaansa ilmestyi. Ja ihan just pari minuuttia sitten ostin Elevenin kalenterin!!! Ai että, tulkoon lunta ja räntää, eipä paljon haittaa 😀

  Vastaa
 2. Koko aamun sormi liipasimella (kerrankin lapsi sairastaa ”oikeana päivänä”) Elevenin kalenteri lähti tilaukseen heti kun se verkkokauppaan lävähti. Viime jouluna kalenterina oli Cliniquen, sitä edellisenä the Body Shop. Nyt on odotukset korkealla! Joulukalenterit on meidän perheessä ihan kaikilla oleellinen osa joulunodotusta, kaikille hankitaan joku ihan spessu, miehelle pitäisi löytää joku hyvä. Olisiko ideoita kun tuo kosmetiikkapuoli ei putoa. Mitä hankit itse ruotsalaiselle? Hankitko?

  Vastaa
 3. Oon ostanut kickskin ja look fantasticin kalenterit. Tää elevenin kyl houkuttais sekä bareminarels!! Mut ehkä ens jouluna nämä sitten… ei oikee anna rahapussukka tilaa ihan kaikille kerralla! 😀 huoh.

  Vastaa
 4. Koko aamun sormi liipasimella ja sain elevenin kalenterin! Jes! Oon niin innoissani et tekis jokaiselle vastaantulijalle hihkua tätä ilosanomaa! 😀 Viime vuonna oli tbs ultimate kalenteri, mikä oli kyllä pettymys.

  Vastaa
 5. Elevenin kalenteri pistetty tilaukseen, jee! Malttamattomuuttani olen kytännyt koska se ilmestyy joten olin kärppänä tilaamassa 🙂 Jos olisin luottanut sähköposti-ilmoitukseen niin olis voinut käydä kurjasti. Vaikka liityin odotuslistalle silloin kun luin aiemman postauksesi tästä kalenterista, ja vielä tuplavarmistin muutama päivä sitten asiakastilin kautta liittymällä jonotuslistalle niin gmailiin ei ole tullut vieläkään viestiä. Kaikki kansiot katsoin läpi. 😮

  Vastaa
 6. En carmaan hommaa tänäkään vuonna kosmetiikkakalenteria, mutta eniten vuoden tarjonnasta oon kiinnostunut Dermosilin kalenterista – se on nimittäin vain 40€ ja voisin ehkä jopa sijoittaa kalenteriin sen verran 😉

  Vastaa
 7. Haluaisin jonkun oman joulukalenterin, mutten ole löytänyt mitään. Kosmetiikan käyttöni on niin rajallista, ettei kannata sellaista hankkia. En juo alkoholia, en tykkää nordqvist tai English Tea shop teestä (joistain muista kyllä tykkään). En juo kahvia. Suklaakalenteri on tylsä. Muunlaisia joulukalentereita en ole nähnyt. Kellään ehdotuksia?

  Vastaa
 8. Nää ei mua kiinnosta mutta Elevenin kalenterin halusin! Sain siitä muutama tunti sitten viestin sähköpostiin että jonotuslistalaisille saatavilla nyt, ja heti kun pääsin töistä kotiin vartti sitten niin syöksyin tilaamaan, mutta kalenteri on jo loppu? 🙁
  Onko se siis kokonaan loppu eikä lisää ole tulossa?

  Vastaa
  • Joo, sen viimeisen klo 14:20 tulleen mailin jälkeen tuli melkoinen ryntäys ja meni n. 2,5 tuntia niin kalenterit olivatkin loppu, eli loputkin jonotuslistalla olleet todellakin ryntäsivät heti mailin saatuaan ostamaan kalenterin. Oltiin kyllä varauduttu ihan järkyttävän suurella määrällä kalentereita enkä olisi uskonut, että voivat loppua edes yhdessä päivässä, mutta siis tavalliset päivämyynnit kasvoivat Suomessa reippaasti yli tuhannella prosentilla, mitä en olisi ikimaailmassa uskonut. Mutta joo, valitettavasti on loppu nyt eikä tule lisää. :/

   Vastaa
   • Olen tosi utelias että kuinka paljon kalentereita oli siis yhteensä myynnissä? Ja kuinka paljon meni Suomeen ja kuinka paljon esim. ruotsalaisille tilaajille?

    Vastaa
    • En voi valitettavasti antaa julkisesti lukuja, mutta siis kyllä niitä ihan nelinumeroinen luku oli ja optimistisimman toiveeni mukaan alle kolmannes olisi myyty tämän ekan päivän jälkeen ja loput sitten sunnuntaihin mennessä. Mutta siis sen verran, että suuresta kysynnästä huolimatta en todellakaan uskonut, että kaikki menisivät ennakkoon tilanneille. Ei siis ehditty edes aloittaa markkinointia verkkosivullamme tai somessa, vaikka oltiin kaikki uskottu, että voidaan sitten huomenna alkaa mainostamaan kaikkialla kalenteria myös muille ja tuotettu materiaalit yms. valmiiksi. Ja suomalaiset ja ruotsalaiset ostivat siis samasta saldosta tuotetta, eli ei oltu jaettu X-määrää tietylle maalle. Voin kuitenkin sanoa, että suomalaiset ostivat reippaasti vielä ruotsalaisiakin enemmän tätä kalenteria, mistä olen aivan totaalisen shokissa enkä ikimaailmassa uskonut suomalaisten ryntäävän ostoksille tällaisissa määrin. 😀

     Vastaa
     • Kiitos kun valotit lisää taustoja, olen seurannut niin mielenkiinnolla tätä ja olen tykännyt kovasti työstäsi kertovista postauksista.:) Oman kalenterinkin ehdin onneksi tilata heti 11 jälkeen (olen lokakuussa joka päivä kurkistanut kalenterin tilanteen ja Kissiksen blogista sain eilen tietää niiden tulevan tänään, joten aamu meni päivitellessä kalenterin tilaussivua 😀 hyvä niin, koska kuuluin itsekin siihen sakkiin jolle tuli tilauksen jälkeen vasta 14:20 se sähköposti että kalentereita on saatavilla).

      Ihan mahtava idea tuo kalenteri ja upeaa että eleven ottaa reippaasti riskejä, arvelin itse että kalenterin hinta vähän jarruttelisi ostohalukkuutta (eli ettei n. 6-7 (?) tunnissa loppuisi kokonaan) mutta toisaalta kalenteria on hypetetty paljon etukäteen mikä tietysti on lisännyt kiinnostusta.

      Ps. Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta tänään, lämmitti mieltä 🙂

 9. Olen useana vuonna harkinnut Yves Rocherin kalenteria, ja jäljeenpäin lueksinut niiden hyvästä sisällöstä, mutta en koskaan sortunut.. Kun varastotilat ovat kuitenkin rajalliset säilyttämiseen. Meikit ja kynsilakat ovat jotain, mitä en halua saada ’sokkona’, vaan tahdon itse valita huolella. Se sulkee pois useimmat kalenterivaihtoehdot..

  Decleor on kylläkin niin ylihinnoiteltu, verrattuna siihen, että sisällöstä suuri osa näkyy olevan minikokoja.. Merkki on muutenkin todella ökykamaa, kalliilla hinnalla hajustettua vaseliinia ilman sen kummempia innovaatioita. Toki ne tuoksuelämykset antavat oman osansa, mikäs siinä, jos tykkää 🙂

  Mieluiten sijoitan roposet laadukkaisiin ja edistyksellisiin aasialaistuotteisiin, joista oikeasti on hyötyä.. Jokin Etude Housen tai Innisfreen kalenteri saattaisi olla kiva, lieköhän niitä Koreassa…?

  Vastaa
  • Joulu on melko uusi juttu Koreassa eikä sitä kauhesti juhlita, joten siksi merkeillä ei siellä ole joulukalentereita ainakaan ennen ollut. En tiedä, olisiko joku merkki länsimalaistunut, mutta en ole ainakaan kuullut että olisi – valitettavasti! :/

   Vastaa
   • Mä olen taas ollut siinä käsityksessä, että joulujuhlaa sinällään on vietetty Koreassa useita vuosikymmeniä, onhan se vahvasti kristillinen maa – verrattuna vaikkapa Japaniin, jossa jouluhullutus kuitenkin kaupallisena ilmiönä on myös hyvin näkyvä…

    Vastaa
    • Edit. Kyllä ainakin Etude Housen valikoimassa on näkynyt Christmas season Limited edition-tuotteita, joten se ei ole mikään outo juttu … Ehkä sikäläisissä kaupoissa onkin saatavilla kosmetiikkakalentereja 🙂

     Vastaa
 10. Elevenin lisäksi olen ehtinyt hankkia jo Essencen kosmetiikkakalenterin ja yhden suklaakalenterin sekä tilata olutkalenterin ja snackkalenterin. 😀 Tarviiko sanoa, että rakastan joulukalentereita?!

  Vastaa
   • Tilasin Kosmetik4less.de kun niitä oli vielä saatavana. Ainakin joissakin Tokmanneissa ja Citymarketeissa pitäisi olla, ja vahdi myös pretty.fi jos sinne tulee. 🙂

    Vastaa
 11. Kiitos Virvelle ja koko elevenin tiimille hyvästä asiakaspalvelusta ja ihanasta joulukalenterista! Olen aiemmin ostanut Kicksin joulukalenteria lahjaksi nuorelle aikuiselle. Se on ihan toimiva ja halpa kalenteri.

  Parasta elevenin kalenterissa on yllätyksellisyys! Minä en halua tietää ko. kalenterista mitään muuta mitä siitä on tähän asti kerrottu. Nuo valmiiksi esitellyt muut kalenterit sopivat hyvin lahjaksi mutta itse en halua niin tarkkaan tietää niiden sisältöä. Enkä myöskään halua kymmeniä minikokoisia näytteitä. Mieluimmin maksan enemmän kalenterista, jossa on menty laatu edellä. Tuskin maltan odottaa kalenterin saapumista!

  Vastaa
  • Kiitos ihanasta viestistä! <3 Toivottavasti tykkäät kalenterista ja sieltä löytyvistä jutuista! 🙂

   Vastaa
 12. Odottelin itsekin tietoa kalenterista ja aamuisin ennen töihin lähtöä kävin tilanteen aina katsastamassa ja nakitin mieheni samaan hommaan. Eilen tosin todettiin, ettei meillä olisi ollut mitään teoreettisiakaan mahdollisuuksia kalenteria saada, kun kaikki olivat menneet työpäivän aikana. Katsotaan ensi vuonna, jaksaako samaan ruljanssiin ryhtyä. Sisältöpostauksia kiinnostuneena ja kateellisena odotellessa 🙂

  Vastaa
 13. Essien joulukalenteri houkuttaisi ihan kamalasti 😀 Mutta mun piti säästää…

  Noi The Body Shopin linkit/nimet muuten jäänyt lisäämättä? 🙂

  Vastaa
 14. Kyllä tuo Ciaten kalenteri kiinnostaisi kovastikin.

  Millainen tuntuma Virve sinulla on Lookfantasticin ja Elevenin kalentereista, kumman ”nimeän” 18-vuotialle, toisen saaja on sitten +40v.

  Vai käyvätkö molemmille kummatkin yhtä hyvin.

  Vastaa
  • elevenin kalenteri käy minusta kaiken ikäisille ja Lookfantasticin kalenterin sisältöä olen tahallani välttänyt selvittämästä, jotta edes se on täysi yllätys, joten valitettavasti minusta ei ole antamaan yhtään apua tähän pähkäilyyn. :/

   Vastaa
   • Kiitokset!
    Taidan antaa nuo yhteiseksi ja avaavat sitten vuoronperään molempia.

    Vaihtelevat sitten sovussa tuotteita, jos toisen tuote käy paremmin toiselle.

    Vastaa
  • Moi, tilasin viime vuonna Saveur Bierestä, mutta kauppa ei enää toimita Suomeen. Mikä pettymysten pettymys! Oma kalenterini on Ritualsin.

   Vastaa
  • Foodist.de toimittaa Suomeen olutkalenterin, vaikka sivu onkin vain saksaksi. Helppo tilata silti. 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti