Kulmat, silmät, huulet ja varjostukset samalla tuotteella?


 

Lempparijuttujani kosmetiikassa on, kun joku jo olemassaoleva tuote keksitään uudelleen. Aivan täysin uusiin sfääreihin intoni kohoaa, jos joku yksittäinen kosmetiikan ainesosa keksitään valjastaa käyttöön aivan uudella tavalla.

Kenties nerokkain tätä edustava keksintö ovat olleet Aasiasta lähtöisin olevat peel-off-kulmasävytteet, joiden annetaan vaikuttaa kulmakarvoissa jonkin aikaa ja lopputuloksena syntyy useita päiviä kestävä lopputulos. Näissä nerokkaissa kulmatuotteissa aktiiviaineeksi on valjastettu alunperin itseruskettavissa käytetty DHA, joka tosin harmillisesti haalistuu tavallisesti oranssihtavaksi ja sopii siksi parhaiten tuuheille aasialaisille kulmakarvoille, joihin se sulautuu paremmin ja joissa ei muutenkaan haetan yhtä terävälinjaista lopputulosta kuin länsimaisen muodin mukaisissa kulmakarvoissa.

Ainakin Aasiassa myynnissä onkin nykyään myös erilaisia tussimaisia kulmakyniä, joiden nestemäinen koostumus antaa välittömästi väriä, mutta jotka sitten päivän aikana kulmissa ja iholla vaikuttaessaan luovat useita päiviä kestävän sävyn. Tämän tyyppisistä tuotteista voi lukea aiemmasta postauksestani täältä.

Thaimaassa erilaisia pitkäkestoisen kulmasävyn antavia tuotteita oli myynnissä paljon, mutta niiden ylivoimaisin voittaja oli minusta Browit by Nongchat Liquid Eyebrows Matte -sävyte.

Nestemäinen kulmatuote levitetään kulmakarvoihin pakkauksen mukana tulevalla viistopäisellä siveltimellä ja avuksi voi myös ottaa pakkauksesta lisäksi löytyvät kulmasabluunat, joiden avulla kulmiin on helpompi saada aikaan haluttu muoto. Nestemäinen kulmatuote antaa kulmille välittömästi sävyn ja kuivuu nopeasti mattapintaiseksi ja vedenkestäväksi. Tuotteessa onkin mitä täydellisin koostumus hikoiluttavan kuumaan Aasiaan.

Peel off kulmasävyte Ostolakossa Virve Vee

Aivan erityistä tuotteessa on kuitenkin se, ettei sillä tarvitse tyytyä luomaan vedenkestävää meikkiä vain kulmakarvoihin. Tämä näppärä tuote levittyy nimittäin sen omalla, peiteaineille ja huulikiilloille tyypillisellä pehmeällä applikaattorilla myös useaan muuhun paikkaan.

Ensinnäkin samalla tuotteella voi luoda tummanpuhuvan ja pitkäkestoisen huulimeikin. (Vaikka tuote on saatavilla viidessä sävyssä, eivät ne ehkä tosin ole suomalaisten ykkösvalintoja huulimeikkiin.)

Tämän lisäksi sävytettä voi käyttää hiusrajaa korjaavana meikkinä, jonka kaltaisista tuotteista olenkin jo aiemmin postannut. Tuote toimii myös pitkäkestoisena luomivärinä tai viistopäisellä siveltimellä käytettynä sillä voi luoda ohuen rajauksen ripsirajaan.

Eikä siinä vielä kaikki – sama moniottelija on kehitetty vielä luomaan pitkäkestoiset varjostukset esimerkiksi nenän sivuille ja poskipäiden alle!

(Kestäviä varjostuksia hakeva voi muuten kokeilla tontouringia, jossa varjostukset tehdään itseruskettajalla!)

Peel off kulmasävyte Ostolakossa Virve Vee

Tämä tuote oli jälleen niitä mahtavan kuuloisia, mutta silti hyvin oudon oloisia ja käytännössä varmasti aivan pirun huonosti toimivia tuotteita, joita minun teki älyttömästi mieli kokeilla.

Päädyin kuitenkin olemaan super tylsä ja vaikka pitelinkin tätä vajaan viiden euron tuotetta usein kaupassa käsissäni valmiina viemään sen kassalle ja kokeilemaan sitä blogin nimissä, jätin sen kuitenkin lopulta kauppaan.

Peel off kulmasävyte Ostolakossa Virve Vee

Tuotteen takana on tunnettu Thaimaalainen julkkismeikkaaja Nongchat, jolla on Instagramissa yli 700 000 seuraajaa. Herra on tunnettu ihan erityisesti myös suosittuna häämeikkaajana ja Thaimaassa näkyi myynnissä erityisesti herran kulmasabluunoita, jotka olivat ilmeisen suosittuja.

Jos Nongchatin kulmatuotteet kiinnostavat, voi niitä saada käsiinsä eBayn kautta.*

Peel off kulmasävyte Ostolakossa Virve Vee

Mitäs sanotte tällaisesta monitoimituotteesta?


Lue myös:

Löytö: parin euron pikkutarkka kulmakynä

NKD SKN Pre-Shower Tan – uudentyyppinen itseruskettaja

Linda Hallberg Infinitypalette – Monitoimipalettien kuningatar

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!