Testissä FOREO LUNA Go – ladattava kompakti ihonpuhdistuslaite

*Sis. mainoslinkin

Kellekään blogiani seuranneelle ei varmasti ole voinut jäädä epäselväksi, että olen aivan valtava FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteiden fani. Nämä värähtelyteknologiaa hyödyntävät, silikonipäällysteiset ihonpuhdistuslaitteet ovat jo pari vuotta olleet minulle rakkaita ja olenkin ehtinyt kokeilemaan lähes jokaista mallia – lukuunottamatta yhtä.

foreo-luna-go-ostolakossa-kokemuksia-virve-vee

Koska minulla oli käyttökokemuksia niin tavallisesta FOREO LUNA 2 -laitteesta, sitä hieman pienemmästä FOREO LUNA Mini 2 -laitteesta, n. 100 käyttökertaa toimivasta pienestä LUNA Play -kokeilumallista että viimeisimmästä uutuudesta, paristokäyttöisestä LUNA Play Plus -mallistakin, oli selvää, että minun tulisi kokeilla vielä tämä viideskin FOREO LUNA -malli, eli FOREO LUNA Go. Sainkin laitteen ilokseni blogikokeiluun ja pääsin selvittämään, kuinka se eroaa muista FOREO LUNA -laitteista käytössä.

foreo-luna-go-ostolakossa-kokemuksia-virve-vee

FOREO LUNA Go on nimensä mukaisesti kehitetty nimenomaan isomman FOREO LUNA -laitteen matkakokoiseksi korvaajaksi ja se on pienen kokonsa ansiosta helppoa sekä kätevää pakata reissulaukkuun mukaan.  Se on kuitenkin monilta ominaisuuksiltaan  melko samanlainen kuin isompi LUNA, mutta silti ihan hitusen erilainen.

foreo-luna-go-ostolakossa-kokemuksia-virve-vee

LUNA Go on ensinnäkin yhtä pieni kuin suloinen LUNA Play. Kokonsa ansiosta sitä todellakin on helppoa kuljettaa mukana reissussa, sillä laitteen halkaisija vastaa kooltaan vanulappua. Pieni ero LUNA Play -malliin verrattuna on kuitenkin laitteen paksuudessa, sillä LUNA Go on hieman pulleampi.

foreo-luna-go-ostolakossa-kokemuksia-virve-vee

Aivan kuin isommassa LUNA-mallissa, on myös LUNA Go -mallissa anti-age-hoitopinta, joka on kehitetty käytettäväksi yhdessä laitteen anti-age-toiminnon kanssa hoitamaan niitä kasvojen alueita, joille ilmestyy helposti erityisesti ilmeilyn aikaansaamia juonteita. Toiminnon voi kytkeä päälle ihonpuhdistustoiminnon käytön jälkeen ja siinä kasvojen ongelma-alueita käsitellään minuutin ajan n. 12 sekunnin jaksoissa.

Erityistä LUNA Go -mallissa on myös se, että aivan kuten isompaakin LUNA-laitetta, tehdään tätäkin erilaisille ihotyypeille kehitettyinä versioina, joiden ero on niiden harjaksissa. Koska isompi LUNA-laitteeni oli vaaleanpunainen normaalin ihon versio, halusin kokeilla, miltä syväpuhdistavampi malli tuntuu ja päädyin kokeilemaan sekaiholle tarkoitettua versiota.

foreo-luna-go-ostolakossa-kokemuksia-virve-vee

Kuten muutkin LUNA-laitteet, yhdistää tämänkin etupinta kaksia erilaisia harjaksia. Kuvasta näkyy kuitenkin, että LUNA Go -mallin harjakset hieman paksumpia ja siten myös hieman jämäkämpiä, mikä tehostaa sen puhdistavaa vaikutusta. Laite tuntuikin melko tehokkaasti puhdistavalta muihin LUNA-laitteisiini verrattuna siitäkin huolimatta, ettei sen värähtelyvoimakkuutta voinut säätää kuten LUNA ja LUNA Mini -laitteissa voi. Eri ihotyypeille tarkoitettujen laitteiden harjaksissa siis tosiaankin on selkeä ero!

foreo-luna-go-ostolakossa-kokemuksia-virve-vee

Koin FOREO LUNA Go -mallin kompaktin koon täydellisesti matkalle sopivaksi, mutta jatkuvassa käytössä se tuntuisi hieman liian pieneltä. Pienen käsittelypinnan vuoksi ihonpuhdistus tuntui hieman hitaalta, sillä kasvot piti käsitellä melko pienissä alueissa. Sen sijaan laitteen kääntöpuolen anti-age-pinta tuntui tässä mallissa paljon paremmalta kuin isommassa LUNA-laitteessa, sillä laitteen pienen koon ja pyöristetymmän muotoilun ansiosta sen sai kohdennettua juonteisiin paremmin.

LUNA Go -mallissa on mukavaa myös se, että aivan kuten kaiki muutkin ladattavat LUNA-mallit, ilmaisee sekin värähtelyllään, koska käsiteltävää ihoaluetta on aika vaihtaa. Minulle tämä ominaisuus on todella tärkeä, sillä se auttaa rytmittämään ihonpuhdistusta paremmin.

foreo-luna-go-ostolakossa-kokemuksia-virve-vee

Suurin miinus jatkuvaan käyttöön hitusen liian pienen koon lisäksi on laitteen muita LUNA-malleja huonompi akkukesto. LUNA Go on tosiaan tehty matkamalliksi, minkä vuoksi sen akku kestää vain noin 30 käyttökertaa. Laite latautuu toki USB-kaapelin avulla nopeasti (noin tunnissa), mutta minun ongelmanani on, että unohdan aina ladata loppuneen akun.

Isommissa LUNA-laitteissa akku kestää 300-450 käyttökertaa yhdellä latauksella (tai Play Plussan tapauksessa yhdellä paristolla), joten tämän akkukesto tuntuu siksi melko huonolta. Toisaalta 30 käyttökertaa tarkoittaa kuukautta omalla kerran päivässä tapahtuvalla käytölläni, eli eipä tätäkään silti tarvitse kokoajan olla latailemassa ja onhan tämä edelleen parempi kuin sen kilpailija Clarisonic Mia Fit, joka ei todellakaan kulje yhtä kompaktisti mukana ja jonka akkua pitää ladata n. 28 käyttökerran jälkeen ja vieläpä paljon pidempään.

foreo-luna-go-ostolakossa-kokemuksia-virve-vee

Minulla LUNA Go tulee jatkossa olemaan nimenomaan matkalle mukaan pakattava laite, jota saatan käyttää myös kotona silloin, kun ihollani on menossa ongelmapäiviä ja se tarvitsee erityistä syväpuhdistusta. Olikin hyvä, että valitsin LUNA Go -laitteesta nimenomaan tämän sekaihon mallin!

*FOREO LUNA Go -kasvoharja löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Aiemmat FOREO LUNA -postaukseni löytyvät täältä:

FOREO LUNA 2

FOREO LUNA Mini 2

FOREO LUNA Play

 FOREO LUNA Play Plus

foreo-luna-go-ostolakossa-kokemuksia-virve-vee

Mikä FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaite teillä on käytössä?

6 kommenttia artikkeliin ”Testissä FOREO LUNA Go – ladattava kompakti ihonpuhdistuslaite”

  1. Minkälaista putsaria suosittelet käytettäväksi tämän kanssa? Käykö puhdistusmaito tai veden kanssa emulgoituva puhdistusöljy? Mun iho on pintakuivuuteen taipuvainen, ja kaikki vaahtomaiset tai geelimäiset putsarit yleensä kuivattaa.

    • Parhaiten tämä toimii minusta puhdistusvaahtojen yms. kanssa, mutta voi toki käyttää maitojen ja öljyjenkin kanssa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että laite on tarkoitettu nimenomaan ihonpuhdistukseen, eli iholta kannattaa poistaa meikki ennen sen käyttöä. Kun meikki on poissa, pääsee puhdistustuote yhdessä värähtelyn kanssa nimenomaan syväpuhdistamaan ihohuokosia. Itse käyttäisin ensin öljyä/maitoa meikin puhdistukseen ja sen jälkeen jotain hellävaraista, valmiiksi pullosta vaahtona pumppautuvaa putsaria vielä ihonpuhdistukseen tämän kanssa, sillä noissa vaahdoissa on usein todella mietoja koostumuksia. 🙂

  2. Hei tiedätkö mikä FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaite kävisi mulle kun ihoni on pintakuiva /sekaiho? Kun mä en löydä oikea laitetta

    • Minä ottaisin LUNA 2 -mallista sen vaaleanpunaisen normaalille iholle tarkoitetun version, joka puhdistaa kyllä hyvin, mutta on silti hellävarainen. LUNA Play Plus sopii varmasti myös. 🙂

  3. Hei, mitä mieltä olet sopiiko Foreo Luna myös herkälle, couperosaan taipuvaiselle iholle? Vai ärsyttäisikö liikaa? Kiinnostaisi hankkia, mutta helposti ärtyvä iho (en esimerkiksi juurikaan pysty käyttämään rakeisia kuorintoja tms.) vähän huolettaa 🙂 Ja toisaalta se herkän ihon versio löytyy – ainakin jos elevenin sivuja oikein tulkitsin, niistä kalleimman hintaluokan Foreoista. Eli jos iho ei sitä sietäisikään harmittaisi ns.koko rahan edestä 🙂

    • Jos iho reagoi kaikkeen mekaaniseen käsittelyyn herkästi sanoisin, ettei FOREO silloin välttämättä sovi sille, vaikka hellävarainen muuten onkin. Mikrovärähtely voi aina ärsyttää herkästi reagoivaa ihoa. :/

Kommentointi on suljettu.