Holika Holika tekee ihonhoidosta hauskaa

*Sis. mainoslinkkejä

Kuten olen maininnut, olen käyttänyt viime kevään töissä ahkerasti sisäänostotiimiämme painostaen ja sen myötä myös muiden kollegoiden kanssa elevenin K-Beauty-tulevaisuutta suunnitellen. Lopputuloksena on ollut kirjava joukko erilaisia korealaisia kosmetiikkamerkkejä, jotka tipahtelevat valikoimaamme vähitellen.

Holika Holika kokemuksia

Yksi tällainen merkki on virtuaalihyllymme juuri vallannut eteläkorealainen Holika Holika, joka on varmasti monille tuttu ainakin nimenä. Voin kertoa, että meikäläinen oli varsin innoissaan, kun sain sisäänostotiimin kelkkaani merkin suhteen esitettyäni meille sopivan maahantuojan  ja siinä vaiheessa, kun pääsin vielä itse suunnittelemaan tuotevalikoimammekin niin tämä tyttö oli yhä hymyä varmasti pari viikkoa putkeen.

Holika Holika kokemuksia

Minuun Holika Holikassa iskee merkin leikkisyys. Tuotemerkki on tunnettu erityisesti nuoremmille ja trenditietoisille kuluttajille suunnatuista veikeistä tuotteistaan, jotka tekevät varsinkin ihonhoidosta ihan mielettömän hauskaa. Minuun merkissä vetoaa tietysti myös se, ettei sen tuotteista tarvitse maksaa omaisuuksia ja että ihanuuksia saa käsiinsä ihan pikkurahalla.

Minulle on useaan otteeseen vinkattu, että uusia tuotemerkkejä käsittelevien postausten yhteydessä olisi mukavaa kuulla niitä omia hyviä tuotetärppejäni, joiden kautta merkkiin tutustuminen voisi olla helppoa aloittaa. Aloitankin oman Holika Holika -hehkutukseni esittelemällä muutamia hyviä tuotteita, joiden kautta merkkiin voi tutustua.

Holika holika kangasnaamiot

Edulliset kangasnaamiot

Holika Holika -merkin valikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia Holika Holika Pure Essence Mask Sheet -kangasnaamioita todella edullisesti. Nämä ovat loistavia perusnaamioita, joiden avulla voi rakentaa itselleen monipuolisen kangasnaamiokokoelman – ideanahan on, että kotoa löytyisi aina useita erilaisia kangasnaamioita, jotka tuovat avun ihon juuri sen hetkisiin tarpeisiin.

*Holika Holika Pure Essence Mask Sheet -kangasnaamiot löytyvät myynnistä täältä.

Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet

Hauskat kangasnaamiot

Paitsi että Holika Holikalta löytyy edullisia perusnaamioita, löytyy siltä myös ihan hulvatonta selfie-materiaalia tuovia kangasnaamioita. Merkin ihanat Baby Pet Magic Mask Sheet -eläinnaamiot ovat aivan mielettömän hellyyttäviä! Miten olisi vaikka kangasnaamio, johon printatut ruttuisen koiran kasvot muuttuvat naamion vaikuttaessa rypyttömiksi koiranpennun kasvoiksi? Saatavilla on myös mm. kissan ja pandan kasvoilla varustetut versiot.

*Baby Pet Magic Mask Sheet -eläinnaamiot löytyvät myynnistä täältä.

Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead Perfect Sticker

Mustapäälaastarit

Aasialaiset kosmetiikkamerkit ovat tunnettuja loistavista mustapäälaastareistaan ja Holika Holikan valikoimasta löytyy niitä halvalla. Merkki myy eurolla *yksittäisiä laastareita* ja lisäksi niitä voi ostaa hieman edullisemmin *10 kpl pakkauksissa.

Saatavilla on myös kätevä kolmivaiheinen *Holika Holika Pig Nose Clear Blackhead 3-Step Kit, joka vastaa idealtaan tätä aiemmin esittelemääni toisen merkin mustapäänaamiopakkausta.

Holika Holika Golden Monkey Glamour Lip 3-Step Kit

Veikeät huulinaamiot

Koska abaut jokainen kehon osa tarvitsee oman naamionsa, niin tietysti huulillekin täytyy olla sellainen. Huulinaamio on mitä loistavin juttu niin arjessa kuin esimerkiksi ennen juhliakin, sillä se kuorii, kosteuttaa ja ravitsee huulia auttaen hankkiutumaan eroon huulten kuivuudesta ja repaleisuudesta. Holika Holika Golden Monkey Glamour Lip 3Step Kit sisältää kolme vaihetta, jotka tekevät huulista ihanan pehmeät ja sileät, minkä ansiosta mattaisimmatkin punat näyttävät niillä hyvältä.

*Holika Holika Golden Monkey Glamour Lip 3-Step Kit löytyy myynnistä täältä.

Holika Holika Baby Silky Hand Mask Sheet

Ainutlaatuiset käsinaamiot

Todella harvalta tuotemerkiltä löytyy käsien ihoa hemmottelevia naamioita edulliseen hintaan, mutta Holika Holikaltapa löytyy. Holika Holika Baby Silky Hand Mask Sheet -naamion kertakäyttöhansikkaiden sisään imeytetyt tehoaineet auttavat palauttamaan käsille niiden pehmeyden ja käsinaamio onkin aivan must esimerkiksi ennen häitä tai muuten vain kesäisten mökkipuuhien ja muiden pihatöiden jälkeen palauttamaan kädet edustavaan kuntoon.

*Holika Holika Baby Silky Hand Mask Sheet -käsinaamio löytyy myynnistä täältä.

Holika Holika Bubble Net

Vaahdotusverkko puhdistusvoiteelle

Olen maininnut useaan otteeseen, että aasialaiset rakastavat puhdistusvaahtoja ja ovat mestareita niiden vaahdottamisessa. Puhdistusvaahto itsessään voi olla varsin tujua tavaraa iholle sellaisenaan hierottaessa, mutta kun sen vaahdottaa veden kanssa kuohkeaksi kinokseksi, tulee siitä hetkessä hellävaraisempaa.

Olen esitellyt blogissani aiemmin putsarinvaahdotuskupin ja kompaktin putsarinvaahdotusverkon, joista jälkimmäisen tyyppinen tuote löytyy edullisesti myös Holika Holikan valikoimasta. Uskokaa pois, tämän tuotteen te tarvitsette ettekä voi enää kuin ihmetellä perästä, kuinka olettekaan ennen pärjänneet ilman sitä! 

*Holika Holika Bubble Net -vaahdotusverkko löytyy myynnistä täältä.

Holika Holika Wonder Drawing Dot Liner 01 Black

Kätevä eyeliner

Eyeliner on loistava tapa korostaa silmiä ja tehdä ripsirivistä tuuheamman näköinen, mutta minulle tulee itselleni usein hieman liian meikattu olo, kun laitan silmiini rajaukset – plus että harjaantumaton rakauskäteni vapisee yllättävän paljon, kun käteeni isketään nestemäinen rajaustussi.

Holika Holika Wonder Drawing Dot Liner onkin täydellinen rajaustuote kaltaisilleni tyypeille, sillä kolmikärkisen tussin ideana on töpötellä rajaus ripsien väliin, jolloin silmät eivät varsinaisesti näytä rajatuilta, mutta katse korostuu ja ripsistä tulee hetkessä tuuheamman näköiset. Samanlainen tuote löytyy myös Clarinsilta ja siitä voi lukea tästä aiemmasta postauksestani, mutta tämä Holika Holikan versio on tietysti edullisempi. 

*Holika Holika Wonder Drawing Dot Liner löytyy myynnistä täältä.

Holika Holika Magic Pole Mascara 2X Volume & Curl

Mielenkiintoinen ripsiväri

Rakastan kokeilla uusia ja erilaisia ripsivärejä, joten halusin poimia Holika Holikan valikoimaan tuotteen, joka näyttäisi heti kiinnostavalta. Holika Holika Magic Pole Mascara 2X Volume & Curl -ripsiväri kiinnitti huomioni välittömästi, sillä se lupaa tehdä hieman kaikkea.

Ripsiväri yhdistää suoremman ripsiväriharjan ja ainutlaatuisen pallokärjen, joiden avulla ripset saavat sekä volyymia että niistä pidemmän näköiset tekevää ja katsetta avaavaa, pitkäkestoista kaarevuutta. En ole vielä ehtinyt itse kokeilla tätä ripsiväriä, mutta sen harja on niin kiinnostava, että poimin sen varmasti pian itselleni testiin. 

*Holika Holika Magic Pole Mascara 2X Volume & Curl -ripsiväri löytyy myynnistä täältä.

*Koko Elevenin laaja Holika Holika -tuotteiden valikoima löytyy täältä.

Holika holika naamiot

Onko teillä kokemuksia Holika Holika -tuotteista?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

6 kommenttia artikkeliin ”Holika Holika tekee ihonhoidosta hauskaa”

 1. Pallokärkinen mascaraharja! Joskus oli, en nyt saa päähäni millä merkillä, pallokärkinen harja, ja pitlhän se testata. Ripsivärin levittäminen oli hitaampaa ja alku innostuksen jälkeen mascaran loppuun käyttäminen oli jo pitkästyttävää.
  Testasin After Working Overtime-kangasnaamion, se kuivui yllättävän nopeasti. Yleensä kangasnaamiot ovat todella märkiä ja pussiin jää nestettä, mutta tämä teki poikkeuksen.
  Tämä oli huippuhyvä: BABY SILKY FOOT ONE SHOT PEELING, todella toimiva!! Muutamana päivänä jalat tuntuivat liukkailta, kunnes nahka alkoi irrota. Tämä irrotti myös kantapään ihoa, ja vieläkin yli kuukausi käytöstä kantapäät ovat pehmoiset. Nestettä jäi sukkiin, joten jemmasin ne toista käyttöä varten. Sukat olivat paremmat ja käytänöllismmät kuin päivittäistavarataloissa myytävän version sukat. Niin ja tehokkaammat!
  SMOOTH EGG SKIN PEELING GEL-kuorinta-aine on huippu. Ei hankaavia murusia ja ihosta tulee ihanan pehmoinen. Sain näytepussukan testattavaksi ja hankintalistalle meni.

  • Joo, Givenchyltä taisi tulla ensimmäinen pallokärkinen ja myöhemmin Lorealin Telescopic-linjassa oli siitä halpisversio. 🙂

   Noita kuorintasukkia on kehuttu todella paljon! Ovat meiltä tällä hetkellä loppu, mutta odotan kovasti, että saadaan täydennystä. 🙂 Tuosta kuorinnastakin olen kuullut paljon kehuja! 🙂

 2. Hei, alkupään neljä linkkiä ei toiminut. Kiva löytää uusi verkkokauppa joka näitä myy 🙂

  • Kiitos paljon, että kerroit! Korjasin linkkejä! 🙂 Ihan huippua, että saatiin nämä elevenille myyntiin. Muutakin kivaa tulossa lähiaikoina! 😉

 3. Mulla on ollut tuo mascara (kuten paaaaljon monia muitakin merkin meikkejä). Kerralla tilasin 2kpl joista ensimmäisen käytin. Hyvin toimi ja ei mitään huonoa mainittavaa mutta ei kyllä mitään suurempaa kehuttavaa. Ihan fine +.
  Sen toisen samanlaisen ripsien myin eteenpäin kun halusin kokeilla muitakin ripsareita.

 4. Tuo ruttukoiranaamio näyttää ennen-kuvassa ihan yhden tutun koiralta, hehheh. Aasialainen ihonhoito kiinnostaa, se kun vaikuttaa oikeasti toimivalta kombolta.

  Pakko muuten kertoa tuon mun nimimerkin tarina näin kun Ruotsi on vielä asuinmaasi. Kerran olin Tukholmassa käymässä ja siellä sattui olemaan valuutanvaihtotiskillä suomalaissyntyinen asiakaspalvelija. Hän käänsi puheen heti suomeksi, vaikka puhuin hänelle englantia. Kun ihmettelin, mistä hän tunnisti minut suomalaiseksi, hän sanoi, että pallonenästä, ja että melkein kaikilla suomalaisilla on pyöreä nenänpää eli pallonenä 😀 Mua huvitti ja juttu jäi niin mieleen, että kun muutit Ruotsiin, vaihdoin nikkiä.

Kommentointi on suljettu.