Ihana meikkipaletti helppoon hehkuun: Too Faced Sweet Peach Glow

*Sis. mainoslinkin

Minulla on vaalea, hieman epätasaisen sävyinen iho, jonka sävyn haluan mielelläni tasoittaa meikkipohjalla. Ihon vaaleuden vuoksi lopputuloksesta tulee kuitenkin helposti lattea ja jopa hieman hassu, jos lopetan meikkipohjan meikkivoiteeseen, peiteaineeseen ja puuterin. Tarvitsen siis ehdottomasti kasvoille myös muita tuotteita antamaan sävyä ja muotoa, jotta lopputulos näyttää eloisammalta.

Too Faced Sweet Peach Glow

Yksi viimeaikaisia suurimpia tuoteihastuksiani on ollut Too Faced Sweet Peach Glow -paletti, jonka hankin itselleni jo kauan aikaa sitten, mutta joka silti odotti pitkään laatikossa lähes käyttämättömänä. Tavaroiden läpikäynnin ja kosmetiikan vähennyksen myötä löysin sen kuitenkin jälleen ja päädyin ottamaan sen aktiivikäyttöön. Hyvä niin, sillä paletista tuli välittömästi suosikkejani.

(Blogger problems: En haluaisi ottaa meikkituotetta käyttöön ennen kuin olen kuvannut sen, mutta koska en pidä kuvaamisesta, saattaa kuvien ottaminen lykkääntyvä lähes loputtomiin ja sen myötä myös tuotteen ottaminen käyttöön…)

Too Faced Sweet Peach Glow

Poskipunan, aurinkopuuterin ja korostuspuuterin samaan rasiaan pakkaava tuote paitsi näyttää ihanalta, myös tuoksuu herkulliselta. Nimensä mukaisesti siinä on nimittäin persikan tuoksu, jonka itse haistan paletista varsin vahvana tuotteita kasvoille levittäessäni, mutta joka ei kuitenkaan ole niin vahva, että tuoksu jäisi kasvoilleni leijailemaan. Persikkainen tuoksu muistuttaa minusta lähinnä persikkateen tuoksua ja pidän siitä itse.

Too Faced Sweet Peach Glow

Paletin kolme sävyä ovat kaikki lämpimiä ja sopivat minusta parhaiten nimenomaan keltapohjaiselle iholle tuomaan hehkua. Kuten aina sanon, en ole kummoinen meikkaaja, joten tykkään helpoista meikkituotteista. Nämä sävyt ovat minusta sellaisia, sillä niillä syntyy vaivatta hyvä lopputulos.

Sävyissä on pigmenttiä, mutta ei niin paljon, että aurinkopuuterin ja poskipunan kanssa saisi olla varovainen. Näiden sävyjen kanssa en ole koskaan saanut överiä lopputulosta, sillä sävyä tarttuu siveltimeen juuri sopivasti omalle vaalealle iholleni.

Too Faced Sweet Peach Glow

Sävyjä swatchatessa huomaa, että ne ovat tosiaan selkeästi lämpimiä ja erityisesti tämä korostuu aurinkopuuterissa, jonka voisi sanoa olevan jopa hieman oranssiin menevä. Koska aurinkopuuterista irtoaa kuitenkin siveltimeen niin vähän sävyä, en ole kokenut sitä liian lämpimäksi omilla kasvoillani. (Tätä kuvaa varten sain hangata tuotetta sormenpäähän ja kerrostaa reippaasti, jotta sävystä tuli noin vahva.)

Paletin ihanin sävy on minusta kuitenkin sen persikkainen poskipuna, joka on todella kaunis. Se ei ole liian oranssi, vaan siinä on mukana täydellinen häivähdys roosaa, jotta sillä syntyy lämmin, mutta luonnollisen raikas lopputulos.

Olen myös ollut todella ihastunut paletin korostuspuuteriin, joka luo iholle luonnollisen hohtavan ja jopa hieman kostealta näyttävän lopputuloksen. Se ei nimittäin tee iholle yhtä selvää hohdetta kuin esimeriksi toinen saman merkin suosikkini Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded By The Light -korostuspuuteri. Tykkäänkin käyttää tätä arjessa, sillä iho näyttää heleältä, mutta ei liian hohtavalta.

Too Faced Sweet Peach Glow

Tykkään paletin sävyissä siitä, että vaikka paletin nimessä luvataankin hehkua, eivät sävyt ole varsinaisesti kimaltavia korostuspuuterin ekstrahohtoa lukuunottamatta. Poskipunassa ja aurinkopuuterissa on luonnollisen heleä hohde, joka oikeastaan vain tuo valoa kasvoille ja saa ihon näyttämään heleältä, mutta niissä ei ole mitään glitterhippusia tai sen kummempia kimalteita.

Too Faced Sweet Peach Glow

Vaikka moni arkimeikkaaja onkin nykyään usein jo suoranainen itseoppinut meikkitaiteilija kaikkien saatavilla olevien YouTube-, Instagra- ja Pinterest-tutoriaalien ansiosta, eivät kaikki kuitenkaan sitä ole. Minusta onkin siis mukavaa, että paletin mukana tulee tällainen kortti, joka näyttää kolme eri tapaa käyttää sävyjä kasvoilla. Itse nimittäin ainakin helposti valitsisin aina sen yhden ja saman tavan, jonka olen joskus käyttööni omaksunut.  Erilaisia käyttövinkkejä voi toki myös poimia verkosta, mutta arvostan itse sitä, että paletin mukana tulee juuri sen sävyjen käyttöön suunnattuja vinkkejä.

Too Faced Sweet Peach Glow

Tykkään itse luoda paletilla luonnollisen lopputuloksen. Käytän aina kaikkia kolmea tuotetta ja lisään niillä kasvoille sävyä saadakseni vaaleaan pallonaamaani hieman muotoa. En pidä vahvoista linjoista vaan haluan tuotteita, joilla syntyy your face but better -lopputulos. Haluan  pitää lopputuloksen luonnollisena ja tällä meikkipaletilla syntyy minusta helposti juuri sellainen.

Too Faced Sweet Peach Glow

Loistavaa on minusta ihan erityisesti se, kuinka helppo paletti tämä on vaaleallekin iholle. Koska en ole kovin edistynyt meikkaaja ja haluan vähällä vaivalla helpon lopputuloksen, voivat jotkut meikkipaletit olla erittäin runsaine pigmentteineen ja haastavasti häivyttyvine koostumuksineen sellaisia, että ne vaativat omaan makuuni liikaa työstöä eikä niillä ole vain helppoa sipaista nopeasti ja helposti hieman sävyä kasvoille aamulla. Tällä paletilla se kuitenkin onnistuu helposti, joten paletti saa minulta suuret suositukset.

Too Faced Sweet Peach Glow -paletin voi tilata Suomeen täältä.*

Too Faced Sweet Peach Glow

Onko joku muu ihastunut tähän persikkaiseen palettiin?


Lue myös:
Testissä Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection -luomiväripaletti
Iloisia uutisia: Too Faced on myynnissä Cult Beauty -verkkokaupassa!