Puuterirakkautta

Totesin jossakin vaiheessa, etten enää jaksanut innostua irtopuuterin käytöstä ja että tahdoin vaihtaa kivipuuteriin innostuttuani siitä taas Lumenen uudehkon Touch of Radiance Valopuuterin myötä. Hankin töihin MACin kivipuuterin, mutta kaipasin Lontooseen vielä omaa kappaletta.
Onneksi Benecosta maahantuova Ekovista yllätti minut lähettämällä minulle merkin kivipuuterin, joka osoittautui käytössä aivan täydelliseksi.
 
Saamani sävy oli valikoiman vaalein sävy Porcellaine
, joka oli iholleni täydellisen vaalea.
Puuteri sai suunnatonta plussaa siitä, ettei se lähtenyt tummumaan iholla.
Kuvassa näkyy puuterin pinnalla pientä epätasaisuutta enkä ole varma, oliko tuo epätasaisuus tuotteessa jo alunperinkin vai syntyikö se muutaman käyttökerran jälkeen meikkisienen siihen kenties siirtämän rasvaisuuden vuoksi. Niin tai näin, mutta ainakaan se ei haitannut tuotteen käyttöä tai vaikuttanut lopputulokseen millään lailla.
Pidin puuterista suunnattomasti sen ihanan kevyen koostumuksen vuoksi.
Se nimittäin tuntui jättävän ihon mattapintaiseksi, mutta silti katoavan iholle.
 Siitä huolimatta, että iho tuntui mattaiselta, se kuitenkin näytti ihanan heleältä.
Iho jäikin puuterin jäljiltä niin kauniin heleäksi, että siitä oli jopa hankalaa yrittää saada tarkkoja kuvia kameran blurratessa ihon sen tasaisuuden vuoksi. Puuteri on tosiaan ollut toistaiseksi paras löytöni luonnonkosmetiikan puolelta eikä sen parhautta vähennä yhtään se, ettei siitä joudu pulittamaan kuin alle yhdeksän euroa
! Eihän tuolla hinnalla saa marketistakaan edes kunnollista puuteria!
Tämä tuote yllyti minua kokeilemaan luonnonskosmetiikan meikkipojia enemmänkin!
Oletteko te sattuneet kokeilemaan tätä tapausta? Tai onko teillä suositella muita hyviä luonnonskosmetiikkamerkkien kivipuutereita?

15 kommenttia artikkeliin ”Puuterirakkautta”

 1. Oon aina miettiny et miten tollasta 'kovaa' puuteria käytetään? Sienellä vai siveltimellä? Meikkivoiteen päällä vai yksinään?:D haluatko valaista tällaista tietämätöntä hölmöä 🙂

  • Kukin tavallaan, mutta minä pyöräytän kivipuutereissa puuterisivellintä ja käytän valmiin meikkipohjan kiinnittämiseen ja mattaamiseen. 🙂

 2. En ole kokeillut, mutta tämän jälkeen saatan kokeilla. Luulen, että tuon pinnan "nyppyisyys" johtuu juuri ihon rasvasta, nuo luonnonkosmetiikan puuterit on kuitenkin erilaisia koostumukselta kuin muut. Itse pidän kovasti Laveran kivipuuterista, sillä saa myös kuultavaa, mutta silti kiiltoa hillitsevää jälkeä.

 3. Juuri kun viime keväänä aloin suosituksistasi käyttämään irtopuuteria, niin nyt alat houkutella mulle tällaista :D. Silloin ostin lumenen irtopuuterin, eikä se osoita vielä minkään laisia loppumisen merkkejä, saas nähä sorrunko…

 4. Hehheh, tuolla paikassa, mihin tuotteen linkitit, näyttäisi olevan puutereita enää jäljellä 2 kappaletta. En tiedä, onko heillä aina yhtä pienet varastot, vai innostuikohan joku muukin postauksestasi 😉

 5. Laveran irtopuuteri on tosi hyvä. Ei tee enää mieli muuta kokeilla. Hinta-laatusuhde loistava. Minusta hakkaa kalliimmatkin laadussa. Saa netistä tosi edukkaastikin.

 6. Heippa, osaatko sanoa onko tuolta hyvinvoinnin.fi sivustolta luotettava tilata?

  • Olen tilannut Hyvinvoinnin tavaratalosta lukuisia kertoja. Toimitus on luotettava ja verkkokaupoista nopein.

 7. Itse olen käyttänyt pitkään Lumenen Translucent irtopuuteria, mutta eräässä kosmetiikkaliikkeessä pyöriessä mukaan tuli tämä ihan kokeilun mielessä ja olin miettinyt taas kivipuuteriin siirtymistä. Todella hyvä löytö omasta mielestäni ihan hinta-laatusuhteeltaan.

 8. Olen käyttänyt tätä jo sellaiset vuoden päivät. Kiva, että sinäkin innostuit. Tosiaan ei ole hinnalla pilattu, ja irtopuuteria huomattavasti mukavampi kantaa mukana, Kokeilussa on myös Benecosin mineraalipuuterinimellä kulkeva irtopuuteri (ei käy kyllä minun mielestä mineraalipohjasta vaan vaatii meikkivoiteen alle), joka ei kyllä ole kummoinen, mutta tämä sitäkin parempi. Kunnolista meikkivoidetta luonnonkosmetiikan puolelta en ole onnistunut löytämään. Käytössä on kyllä tällä hetkellä Laveran meikkivoide, mutta sen peittävyys ei kyllä itselläni riitä, vaikka miellyttävän pinnan jättääkin iholle. Hyviä meikkivoidevinkkejä saa siis antaa 🙂 (Tosin alkoi tuo Lumene houkuttelemaan, vaikka pelkään aikasempien kokeilujen perusteella, ettei Lumenelta vaan sopivan vaaleaa sävyä löydy…)

 9. Kiitos vinkkauksesta! Kävin ostamassa kivipuuterin testaukseen ja tykkäsin ihan mielettömästi! Ei muuttanut pisamien päälle töpöteltäessä harmahtavaksi kuten useat puuterit tekevät.

  Piti päästä itsekin tästä heti bloggaamaan oman blogin puolelle :). Minulla oli samaa höttöpintaa puuterissa jo ennen kuin siihen koskin millään.

 10. Innoistui tilaamaan tämän puuterin kokeiluun tuolta hyvinvoinnin tavaratalosta ja aivan todella nopeasti tuli, juuri kolahti postilaatikosta 🙂
  Ainakin Virven suosittelema Lumenen puuteri oli hyvä, mutta ei täydellinen… josko tämä olisi

 11. tradetracker…eikö postauksessa pitäisi olla maininta mainoslinkistä vai oonko nyt käsittänyt täysin väärin?

Kommentointi on suljettu.