Uudet Holy Grail -kosteusvoiteet?

Sain talvella eteläkorealaisen MISSHAN Virossa toimivalta verkkokaupalta testattavikseni kasan merkin tuotteita ja vaikka olenkin ollut niiden suhteen blogissani hieman hissukseen, olen silti käytellyt niitä ahkerasti.
Yksi minulle päätynyt juttu oli Super Aqua -tuotteiden minipaketti, joka sisälsi kolme erilaista tehokosteuttavaa voidetta.
Koska oma ihoni kuivuu varsinkin talviaikaa helposti rakastan kaikkea, joka lupaa tehokasta kosteutusta. Uskoni eteläkorealaiseen ihonhoitoon on todella kova, joten odotukseni olivat voiteiden suhteen korkealla.
Ja enkä muuten joutunut pettymään, sillä paketissa asusti kaksi uutta voidesuosikkiani! Ultra Water-Full Cream ja Ultra Nutritious Cream ovat molemmat olleet aivan täydellisiä iholleni niin päivä kuin yökäytössäkin.
Super Aqua Ultra Nutritious Cream on nimensä mukaisesti oikea tehokosteuttaja ja hieman täyteläisempi sellainen. Tämä onkin tarkoitettu ihan erityisen kuivalle iholle tuomaan tehokasta ravitsemista ja sen tämä todellakin tekee. 
Olen käyttänyt tuotetta paitsi yökäytössä myös päivisin meikin alla, sillä en todellakaan tiedä, kuinka korealaiset tämän kykenevät tekemään, mutta tehokkaasta kosteutustehostaan huolimatta voide imeytyy iholle ihan mielettömän hyvin ollakseen näin ravitseva. Olin jopa aluksi varma, että eihän näin kevyt koostumus voisi riittää iholleni, mutta tämä voide on hellinyt sen aivan sunnattoman ihanan tuntuiseksi. 
Hämmennyn Ultra Water-Full Creamin avattuani, sillä näistä kahdesta tuon toisen oli tarkoitus olla kuivasta erittäin kuivalle iholle tarkoitettu tehoravitsija ja tämän puolestaan kaikille ihotyypeille sopiva tehokosteuttaja. Tämän koostumus näytti kuitenkin paljon paksummalta ja jopa kovemmalta kuin Ultra Nutritious Creamin. Menikö tämä nyt ihan oikein?
No meni meni. Täyteläiseltä tuntuvaa voidetta tarttuu sormenpäähän vain kevyt määrä purkkia sormella pyyhkäistessä ja voide tuntuu sormenpäässä jopa virkistävän viileältä. Ihan kuin raikas lähdevesi! Varsinkin tämä voide on ollut aivan ihana meikin alla, sillä paitsi että se kosteuttaa tehokkaasti se myös imeytyy todella hyvin eikä ole vielä koskaan lähtenyt rullaamaan yhdenkään meikkivoiteeni alla käytettynä. Tämä tehokosteuttaja sopii varmasti kaikille, joilla on iholla vähänkin pintakuivuutta, mutta jotka eivät silti tahdo tuhteja voidekoostumuksia.
Pakko vielä kehua, että molemmat voiteet myös tuoksuvat ihanan selektiiviselle!
Kokeilupaketissa tuli mukana vielä Cell Renew Snail Cream, mutta sille en ole vielä ehtinyt antamaan kokeiluvuoroa, sillä olen ollut niin viehättynyt näiden kahden muun voiteen yhdistelmästä. Nyt purkkia katsoessa kuitenkin tuntuu, että taidan olla sen verran utelias, että korkkaan sen auki pian ihan kokeilumielessä.
Jos siis ihoanne vaivaa kuivuus ja se kaipaa uutta elinvoimaa ja heleytystä, niin katsokaa nämä voiteet. Ihan tosi, nämä ovat aivan mielettömän loistavia ja olen aivan taivaissa näistä! En liioittele, ihan tosi.
 
Onko joku muu sattunut kokeilemaan MISSHAn Super Aqua -kasvovoiteita?

6 kommenttia artikkeliin ”Uudet Holy Grail -kosteusvoiteet?”

  1. Oijoi, näyttävät ihan Biothermin purkeilta! Mutta tietenkin kyseessä on halvempi versio- mitenkäs,onko samanlainen teho kuin selektiivisellä Biothermillä? Kiinnostuin aivan suunnattomasti kokeilemaan! Heti kun kukkaroni on täynnä…..isken nettisivulle! Niin paljon kaikkea kivaa Korealaisilta!

  2. Itse olen ihastunut Misshan tuotteisiin! Ja on myös huippua, että merkin tuotteita on alkanut näkymään suomalaisissa blogeissa myös 🙂 Odottelen juuri suihkenaamiota Saksan Misshalta 🙂 Päädyin tilaamaan sieltä kun postikulut osottautuivat huomattavasti halvemmiksi kuin Viron putiikin 🙂

  3. Hauska sattuma, että satuit kirjoittamaan näistä tuotteista, sillä olen katsonut juuri näitä voiteita Misshan nettikaupassa, mutta en ole vielä tilannut. Talvea varten tarvitsen kosteuttavampaa voidetta ja nämä tuntuvat olevan juuri sitä mitä tarvitsen 😉

  4. Hitsi, meinasin napata tämän setin viime tilaukseen, mutta en sitten ottanut kun olen etanavoidetta jo kokeillut. Olisi varmaan sittenkin pitänyt 🙂 No, ensi kerralla!

Kommentointi on suljettu.