Akademikliniken – ihan mielettömän vakuuttava uusi tuttavuus

*Sis. mainoslinkin

Postailin vähän aikaa sitten Akademikliniken-merkin kovasti hypetetystä Pure Lip Intense -huulivoiteesta (joka on ollut niin suosittu, että sen sävyttämätön versio on kuulemma valmistajaltakin tällä hetkellä loppu). Olin tehnyt tuttavuutta tuotteen kanssa, mutta sen takana oleva merkki oli minulle vielä siinä vaiheessa varsin etäinen ja tuntematon.

Akademikliniken Pure Lip Intense

Myönnän, että olin ehkä tehnyt omassa päässäni siitä pieniä ennakkopäätelmiä. Tiesin yrityksen liittyvän jotenkin erilaisiin esteettisiin hoitoihin, mutta  ajattelin sen taustalla olevan pieniä, parin huoneen hoitotiloja, joissa tehdään kemiallisia kuorintoja, neulaushoitoja, erilaisia pistoksia yms. pienempiä toimenpiteitä. Muistelin jopa nähneeni Tukholmassa jonkun sen pienehköltä vaikuttaneen hoitolan sisäänkäynnin. En kokenut merkin tuotteita kiinnostaviksi, sillä ne näyttivätkin varsin tylsiltä.

Akademikliniken kokemuksia

Olikin aivan täydellinen sattuma, että juuri Akademiklinikenin huulivoidepostaukseni jälkeen pääsin yllättäen kahden ruotsalaisen kollegani kanssa vierailemaan yrityksen tiloissa oppimassa lisää sen tuotteista.

Seurasin kännykän kanssa navigoivaa kollegaani ja päädyimme illan hämärässä Tukholman keskustasta hieman syrjässä olevalle isolle rakennukselle Gärdetiin, jossa näytti myös olevan hedelmällisyysklinikkaa, käsi- ja jalkaleikkauksiin erikoistunutta klinikkaa ja muutama muukin niitä läheltä liippaava yritys. Ajattelin Akademiklinikenillä olevan pienehköt tilat jossain päin rakennusta, mutta sisään astuessamme huomasinkin olevani valtavassa Akademiklinikenissä.

Akademikliniken kokemuksia

Saimme heti vierailumme alkuun esittelykierroksen ja kuljimme läpi kolmessa kerroksessa olleita tiloja. Odotusaula toisensa jälkeen, esteettisten ihohoitojen huoneita ja sairaanhoitajien vastaanottoja, ihotautilääkäreiden huoneita, plastiikkakirurgien toimistoja ja työtiloja (rakennuksessa työskentelee tusinan verran plastiikkakirurgeja!), hoitojen jälkeiseen tarkkailuun jäävien huoneita ja jopa hammaslääkärin vastaanotto.  Yrityksen taustalla ei ollutkaan vain paria pientä pistoshoitoklinikkaa, vaan heillä oli myös suoranainen kauneussairaala! 

(Minua harmitti jälkikäteen hieman, etten ottanut teille paikasta yhtään kuvia. En kuitenkaan koskaan kehtaa työasioissa tuoda esiin privaattipuolen blogiani, joten kuvat jäivät siksi ottamatta.)

Akademikliniken kokemuksia

Myöhemmin kuulin merkillä olevan yhteensä kohta parikymmentä toimipistettä pitkin Ruotsia, Tanskaa, Norjaa ja jopa Irlantia. Työntekijöitä on yhteensä kuulemma jo yli 400, klinikoita aukeaa jatkuvasti lisää ja yrityksen pääpaino on esteettisissä toimenpiteissä, joita tukemaan tuotteet on tehty ja joiden yhteydessä asiakkaita myös ohjeistetaan niitä käyttämään.

Siitä eteenpäin merkki alkoi kiinnostaa aivan uudella tavalla, sillä sen tuotteet oli todellakin kehitetty huolella ja niitä suunniteltiin ja testattiin jatkuvasti yhdessä niitä asiakkailleen käyttävien ammattilaisten kanssa. Akademiklinikenin tuotevalikoima on melko suppea moniin tuotemerkkeihin verrattuna eikä merkiltä tule jatkuvasti uutuustuotteita, sillä jokainen niistä kehitetään tuote edellä, ei markkinointitiimin johdattamana.

Akademikliniken kokemuksia

Sain kuunnella parin tunnin ajan kattavaa tietoa merkin tuotteista ja testailla niitä. Meillä oli onnea, sillä meidät tuotteiden pariin johdattanut henkilö todellakin tiesi tuotteiden kehittelyprosessista, raaka-aineista ja niiden toimivuudesta sekä vieläpä näytti samalla varsin vakuuttavia aitoja, itsekin ottamiaan kuvia tuotteiden vaikutuksista kollegoillaan ja asiakkailla. Olin varsin myyty. Ai että kuinka rakastankaan kuunnella asiastaan perillä olevia alan ihmisiä!

Akademikliniken kokemuksia

Akademiklinikeniltä löytyy esimerkiksi (vain) kolme kosteusvoidetta, jotka on kaikki pakattu ilmatiiviisiin pumppupurkkeihin, joista olen ollut itse innoissani jo pidemmän aikaa.

Kuuntelin myös haltioituneena tarinoita merkin uudesta Pure Glow Oil -kasvoöljystä, joka sisältämä C-vitamiinin muoto (Ascorbyl Tetraisopalmitate) on kuulemma aktiivisin, syvälle menevin ja paras tällä hetkellä markkinoillamme saatavissa olevista C-vitamiineista. Japanissa se on rekisteröity quasi-lääkeaineeksi (reseptivapaa lääkeaine) 3 % pitoisuutena, mikä tarkoittaa, että sen vaikutuksia on täytynyt voida osoittaa toteen kuten lääkeaineidenkin ja tuote sisälsi sitä vieläpä markkinoidemme korkeimman pitoisuuden eli 15 %.

Akademikliniken kokemuksia

Kuuntelin juttuja haltioituneena. Tiedän, että olen melko helposti innostettavissa mitä tulee kosmetiikkaan ja erityisesti ihonhoitoon, joten olikin ihanaa, että sain tutustumisretkeltäni myös hieman kotiinviemisiä ja olen niiden avulla päässyt viimeviikkoina tekemään ihan itse kunnon tuttavuutta tuotteiden kanssa omassa käytössäni.

Pieniä ja suurempiakin romansseja onkin jo ehtinyt syntyä ja palaan teille ihan pian tarkempien tuotepostausten merkeissä, jotta tekin pääsette kuulemaan näistä tuotelöydöistä lisää ja tarkemmin. Tämä merkki on nimittäin ihan mieletön!

*Akademiklinikenin tuotteet löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Akademikliniken kokemuksia

Onko teillä kokemuksia Akademiklinikenin tuotteista?

Yksi kommentti artikkeliin ”Akademikliniken – ihan mielettömän vakuuttava uusi tuttavuus”

  1. Kaverin kanssa tehtiin sillon huulirasvapostauksen jälkeen yhteistilaus. Ollaan molemmat tykätty kovasti. Itselle se ainakin tuli täydelliseen aikaan, sillä huulet oli jo useamman viikon ollut syklissä, jossa koko huulikuoriutui aamuisin. Sillon ei tuntunut että mikään huulirasva auttaisi ja huulet oli aamulla sitten aina todella arat ja ihan vereslihalla. Näiden huulirasva autto rauhottaan tota sykliä. Se on ihana, kun sitä saa laitettua paksun kerroksen, eikä se heti häviä huulilta. Nyt pärjäilen myös muilla huulirasvoilla hetken, mutta yöksi usein laitan vielä tätä, sillä silloin itsellä kuivuu eniten. Toivottavasti väritöntä tulee lisää viimestään sitten, kun mun puteli alkaa loppumaan.

Kommentointi on suljettu.