Push-up effect for your lips

Yksi ylivoimaisesti eniten töissä myymäni Diorin huulituote on ollut merkin Lip Maximizer -huulikiilto. Läpikuultava maitomainen huulituote jättää huulille kiiltävän pinnan samalla kun sen koostumus viilentää huulia kevyesti tarkoituksenaan tehdä niistä täyteläisemmät. Tuote ei aiheuta varsinaista suuremman luokan kihelmöintiä ja nipistelyä huulilla (ainakaan omillani tai lähipiirissä tehdyn gallupin perusteella), mutta tuntuu niillä silti mukavan viileänä, minkä vuoksi moni on ihastunut siihen.
Aiemmin tuotteen selkeimmät kilpailijat ovat olleet niitä, jotka ovat saaneet huulet kihelmöimään suorastaan epämiellyttävän paljon. Nyt Lip Maximizer on kuitenkin saanut kaltaisensa haastajan.
YSL nimittäin lanseerasi keväällä kiillon, joka on oikeastaan ja rehellisesti sanottuna aivan kuin Diorin kopio -mutta vaan kauniimpaan hylsyyn pakattuna.
Hyaluronihappoa sisältävä Plump Up Glossy Stain eroaa muista YSL:n Glossy Staineista siinä, ettei se tuo huulille pysyvää sävyä vaan pelkän kestävän kiillon ja huulia täytelöittävän vaikutuksen. 
Huuleni ovat jo itsessään melko pulleat, joten en oikeastaan koskaan huomaa näissä täytelöittävissä huulituotteissa mitään selkeää vaikutusta täytelöityksen osalta, minkä vuoksi tässäkään ei nyt ole mitään ennen ja jälkeen kuvia.
Kiiltona tämä oli kuitenkin aivan erityisen ihana. Kuten olen kertonut, innostun nykyään yhä enemmän ja enemmän nude-sävyistä, joten tämäkin huulituote on kaikessa helppoudessaan ollut yksi viimeaikojen käytetyimmistä sävyistäni.
Paitsi että tämän läpikuultava, ihan kevysti lähes näkymätöntä shimmeriä sisältävä sävy nätti huulilla tietysti luonnolliselta ja toi niille uskomattoman pitkään kestävää ja tahmaamatonta kiiltoa, oli tuotteen aavistuksen viileän raikas tuntu muutenkin huulilla koukuttavan miellyttävä.
En varsinaisesti ole koskaan pitänyt viilentävistä kosmetiikkatuotteista, mutta tämän kanssa efekti on Diorin Lip Maximizerin tapaan jotenkin vaan niin mukava. Ei kihelmöintiä tai rajuja fiiliksiä, pelkkä mukavan viileä tunne huulten pinnalla niiden tuntuessa samalla ihanan kosteutetuilta ja pehmeiltä sekä näyttäessä herkullisen kiiltäviltä.

Muita Push-Upin löytäneitä tai muiden vastaavien kiiltojen ystäviä?

4 kommenttia artikkeliin ”Push-up effect for your lips”

    • En ole valitettavasti katsonut maissa hintoja tai nähnyt muiden huulilla tätä YSL:n tuotetta. Eipä noilla huulien täytelöittäjillä mitään mielettömiä tuloksia voi pienemmilläkään huulilla saada aikaan. Ehkä jos huulet ovat kovin uurteiset saattavat ne "pullistaa" ihoa siloittaen huulia ja tehden niistä täyteläisemmän näköiset hetkellisesti. 🙂

  1. itse tykkään käyttää piparminttuöljyä joka lisää pintaverenkirtoa ja viilentää huulia, laitan öljyä huulikiillon kanssan jolloin saan kaikista huulikiilloistana turvottavan huulikiillon ja miksei öljyä voi laittaa huulipunankin kanssa (:
    Harmikseni olen huomannut että postauksia uusista tulevista tuotteista ei enää ole tullut, miksi? Tykkään aina tutustua uusiin tuotteisiin ja hiplailla niitä kaupoissa, mutta mieluista oli lukea niistä blogistasi sillä muita vastaavia suomalaisia blogeja ei ole, ulkomaisia blogeja kyllä on joissa esitellään uusia tuotteita, mutta harmikseni ne ovat usein tuotteita joita meiltä suomesta ei saa ):

    • En ole valitettavasti ehtinyt viimeaikoina kunnolla selata uutuustiedotteita läpi, sillä toisin kuin moni oletti, on niihin pohjautuvien postausten tekeminen itseasiassa paljon työllistävämpää. Yritän jossain vaiheessa saada tuon postaussarjan taas takaisin kuvioihin, sillä tykkään itsekin niistä postauksista. 🙂

Kommentointi on suljettu.