From Gina Tricot

Melkein kaikilta massavaateketjuilta löytyvät omat halpismeikit. Tartun niihin ostomielessä harvoin, vaikka ihastelenkin niitä ohimennessäni usein.
Tällä kertaa sain Gina Tricotilta kokeiltavakseni muutamia meikkejä, joiden joukossa oli pari ihanaa kynsilakkaa (3,95 €), joihin minun oli heti tartuttava.
Vaaleanpunainen 168 Ice Pink näytti niin ihastuttavan herkän vaaleanpunaiselta, etten voinut vastustaa sitä hetkeäkään vaan halusin heti lakata sillä kynteni.
Ja voi, kuinka suloisen väriseltä se kynsissä näyttikään! Juuri sellaiselta ihanan hempeän vaaleanpunaiselta, joka oli tyylikäs, muttei lian pliisu tai liian räväkkä.
Lakan ongelmana oli kuitenkin sen läpikuultavuus ja sainkin sutia sitä kynsilleni kolme kerrosta voidakseni sanoa olevani vihdoin täysin tyytyväinen sen aikaansaamaan peittoon.
Sävy 178 Peach Coctail oli minusta aivan ihanan kesäinen väri.
 
Minun on jotenkin kamalan hankala kuvailla tätä sävyä, sillä tämä on punainen, mutta jotenkin sellainen hieman oranssihtava ja valju sellainen, mutta silti niin ihana ja kesäinen. Tämä näyttää varmasti aivan upealta ruskettunutta ihoa vasten!

 Tämä sävy puolestaan oli peittävä jo yhdellä kerroksella, mikä oli erityisesti mieleeni. Mitä vähemmän lakkakerroksia sitä vähemmän vaivaa ja mitä vähemmän vaivaa sen parempi.
Lakoissa oli minun makuuni ehkä hieman turhankin ohut sivellin, mutta toisaalta ohuella siveltimellä sai siistiä ja tarkkaa jälkeä helposti. Lakoissa on myös ollut hyvä kestävyys.
Sain kokeiluuni myös merkin lakanpoistopurkin (5,95 €). En ole aiempien kokemuksieni perusteella ollut innostunut näistä, mutta kokeilin purkin kuitenkin.


 Purkki oli makuuni ainakin tarpeeksi märkä ja sen pehmuste oli yllättävän pehmeä. Tavalliset lakkailut lähtivät helposti, mutta glitterilakkojen kanssa kohdattiin taas tietty ongelma: pehmuste tarttuu glittereihin ja lähtee murustumaan. Tällainen purkki on kuitenkin varmasti kätevä tavallisissa lakkailuissa jos esimerkiksi tarvitsee korjata vain yhden kynnen lakkailut. Muuten koin aivan turhaksi liuottaa koko sormea kuivattavassa ja tujussa liuottimessa. Poistoaineessa oli ihan ok tuoksu, eli jos minun täytyisi suositella jotain kohtuuhintaisa purkkia sellaiselle, joka tahtoisi näitä kokeilla, voisin hyvinkin kehottaa kokeilemaan juurikin tätä hinnan ollessa oikein sopiva laatuun nähden.
Oletteko te kokeilleet Gina Tricotin meikkejä? Oletteko tehneet löytöjä?

9 kommenttia artikkeliin ”From Gina Tricot”

  1. Ginan meikeistä ei ole kokemusta, mutta meikkisiveltimistä kyllä. Mulla on ollut reilun vuoden puuterisivellin päivittäisessä käytössä ja luomivärisivellin vähän harvemmassa käytössä(muutama kerta kuussa). Molemmat ovat kestäneet käytössä hienosti, tosin puuterisiveltimen karvat ovat viimeaikoina alkaneet hieman osoittaa mikä mihinkin suuntaan. Mutta hintoihin (3,95 ja 1,95) verrattuna ihan hyviä ostoksia! 🙂

    • Todellakin! 🙂 Itse tosin vaihdoin Ginan valkoiseen siveltimen Essien Blancista, mutta aivan loistava lakka 🙂

  2. Ja Ginan hopealakka, wau! Peittävä, kestävä, semikiiltävä, levittyy tasaisesti, ei liian juhlava sävy, kimallus hillittyä! Kutsun lakkaa "vannehopeaksi" 🙂

  3. Sekoittelen itse surutta meikkipussiini selektiivistä ja halpaa. Itselläni Ginan kynsilakkojen kestävyys on ollut vähän huono, mutta aurinkopuuteri sävyssä mat tan diva (6,95e) on täydellinen kalpealle talvi-iholle! Pigmenttiä ei ole älyttömästi, mikä on itselleni arkikäytössä vain hyvä – övereitä ei saa vedettyä vahingossakaan ja hieman viileä mattasävy on täydellinen huomaamattomiin varjostuksiin. Suosittelen vaaleille suomineidoille eikä hintakaan kirpaise 🙂

    Muista halpismeikeistä olen ihastunut H&M:n rajaustussiin, joka kustantaa 3,95e ja ainakin itselläni pysyy kohtuullisen hyvin ja tekee erittäin mustaa ja tarkkaa jälkeä.

  4. Ginan luomivärejä kannattaa myös testata, ainakin niissä sävyissä joita olen itse testannut on aivan käsittämättömän hyvä pigmentti eikä hintakaan päätä huimaa 3,95. Sen lisäksi olen kokeillut jotain huulikiiltoa joka kyllä pysyvyydeltään ja koostumukseltaan muistutti enemmän lip stainia kuin huulikiiltoa, mutta itse tykkäsin todella paljon juuri siitä että väri pysyi vaikka kiilto vähän katosikin.

  5. Mä kanssa olen yllättynyt Ginan luomivärien kermaisesta pigmenttisyydestä, samaten nuo jo mainut äärimmäisen pigmenttiset huulikiillot ovat makuuni ja minulla onkin melkein kaikki sävyt. Kynsilakkojakin löytyy muutama.

  6. Löysin omaan makuuni ihanan kylmän purkka pinkin poskipunan ja vielä luomiväri valikoimasta! Kaiken makeuden lisäksi se oli punaisen lapun tarjouksessa, joten hintaa oli vaivaiset 1,5 euroa!

Kommentointi on suljettu.