Iholla nyt – tämän kevään tuoksusuosikkini: YSL In Love Again -hajuvesi

Täällä Tukholmassa on ollut viime päivinä kauniin keväinen sää. Vedin viikonloppuna ensimmäistä kertaa tänä vuonna balleriinat jalkaan ja maanantaina kokeilin jo tavallisilla korkkareilla töihin menoa talvikenkien sijaan. Eilen uskalsin vihdoin jättää tummat ja paksut sukkahousut pois ja yhdistää mekkoon ohuet, ihon väriset sukkahousut. Kevät tuntuu tosiaan olevan nyt täällä.

Kevät tuo aina myös halun päivittää arkituoksua. Kaivoin jemmoistani esiin yhden pitkäaikaisen tuoksusuosikkini, eli alun perin vuonna 1998 lanseeratun In Love Again -tuoksun päivitetyn version La Collection In Love Again -tuoksun.

YSL In Love again

Olen tästä tuoksusta hieman hämmentynyt, sillä tuoksu on osa YSL:n vuonna 2011 julkaisemaa La Collection -tuoksukokoelmaa, jossa nostetiin esiin yksi merkin tuoksu jokaiselta menneeltä vuosikymmeneltä. Minulla ei ollut vahvaa muistijälkeä In Love Again -tuoksusta, joten olin kuvitellut tämän olevan sama kuin alkuperäisen In Love Again tuoksun. Myöhemmin kuitenkin kuulin, ettei asia ilmeisesti olekaan näin ja nyt en googlettelusta huolimatta saanut asiaan vahvistusta muuten kuin että Fragrantica nostaa näiden kahden tuoksun kohdalla esiin erilaisia nuotteja.

YSL In Love again

Joka tapauksessa tämä La Collection -kokoelman yhteydessä julkaistu In Love Again on noussut yhtäkkiä tämän kevään tuoksusuosikikseni. Minulla on varsin herkkä hajuvesinenä ja monet tuoksut alkavat nopeasti ottamaan nenääni aiheuttaen minulle migreeniä ja äklöttävää oloa. (Viimeksi eilen aamulla orastava migreenini ei todellakaan voinut hyvin, kun viereeni istui bussissa Issey Miyaken  L’eau d’Issey -tuoksussa kylpenyt naishenkilö. ”Kevyen vesimäiseksi” kuvattu tuoksu voi siis olla huonon olon laukaisija siinä missä raskaampikin tuoksu.) Vaikka käytänkin mielelläni erilaisia tuoksuvia vartalovoiteita, on mieluisten uusien hajuvesien löytäminen aina kiven takana ellei suorastaan mahdotonta.

YSL In Love again

Tämä tuoksu täyttää kuitenkin kaikki kriteerini, sillä se on kevyt ja raikas, mutta iholla kuitenkin hurmaavan pehmeä. Sen voi haistaa ihoa läheltä tuoksuttaessa, mutta se ei koskaan leijaile ympärilläni tuoksupilvenä. Tykkään siitä, että voin viedä ranteeni nenäni lähellä ja haistaa tuoksun, mutta ettei tuoksu lehahtele jatkuvasti ympärilläni. Minulle tuoksuvien vartalovoiteiden ihanuus on juuri siinä, että voin haistella niitä iltaisin suikun jälkeen muutamia tunteja ja tuoda niiden kevyttä tuoksua petivaatteisiini, mutta ettei minun tarvitse viettää koko hereilläoloaikaani samaa tuoksua hengittäen.

Jos oikein muistan taisi tilanne ainakin ennen olla niin, että tätä tuoksua ei myyty maissa vaan sitä löytyi ainoastaan tax freestä. Harmikseni en osaa enää sanoa varmaksi, mikä tuoksun tilanne on tällä hetkellä ja myydäänkö vielä.

YSL In Love again

Joko te olette päivittäneet hajuvetenne kevääseen? Mikä on teidän tuoksunne tällä hetkellä?

7 kommenttia artikkeliin ”Iholla nyt – tämän kevään tuoksusuosikkini: YSL In Love Again -hajuvesi”

  1. Paivitys voisi olla paikallaan, mutta ensin pitaisi kayttaa loppuun viime kesana vahingossa ostamani Chanel 19. Turhamaisuus teettaa kaikenlaista, luulin ottaneeni hyllysta Chanel viitosen ja vasta kotona pakkauksen avattuani totesin, etta tamahan on jotain ihan muuta. Kesatuoksuksi sen paattelin tuoksuteltuani – mutta muuten aikamoinen pettymys. Tuohon asti olin pitanyt kaikista Chanel-tuoksuista enemman tai vahemman, mutta 19 haisee halvalle hajuvedelle! Onneksi sen haju haihtuu nopeasti (toinen ihme Chaneleista puhuttaessa). Hinta oli kuitenkin sen verran paljon, etta olen sisulla paattanyt kayttaa pullon loppuun!

  2. Just vaihdoin tuoksun Clean-sarjan Fresh laudry-tuoksuun. Minulla on sama ongelma, eli monet tuoksut laukaisevat migreenin. Tuoksun valitseminen on yhtä salatiedettä ja arpapeliä; vaikka se kaupassa tuntuisi hyvältä kotona voi olla tilanne jo toinen. Usein käynkin tuoksuttelemassa tuoksua useampana päivänä tai pyydän tuoksunäytteen (harmi ettei näitä saa kaikista tuoksuista)

  3. Uusi tuoksusuosikkini on Escadan kevättuoksu ja siinä rinnalla myös viime kevään kevättuoksu eli kausituoksu. Opiskelijat ovat kehuneet näitä kovasti.

  4. Mulla on tää sama In Love Again -tuoksu ja se on ehdottomasti lemppari kesätuoksuni.

  5. Ikkunanpesuaineen näköisessä pakkauksessa oleva Moschinon Fresh Couture herätti kiinnostukseni pari viikkoa sitten! Jo jonkin aikaa hankintalistalla on ollut uusi hajuvesi, mutta en ole vielä löytänyt ”sitä oikeaa”. Jossain kehuttiin kyseistä tuoksua ja onneksi tuoksuttelin seuraavalla käynnillä tavaratalon hajuvesiosastolla! Mukavan freesi tuoksu – nimensä mukaisesti! Voi olla, että tämä olisi se etsimäni uusi tuoksuni.
    Monet Marc Jacobsin Daisy-tuoksut miellyttävät hajuaistiani, mutta ärsyttävästi joitain tuoksuista näyttää saavan vain 75ml pullossa.

  6. In Love Again oli mun suosikkituoksu! Muistan kerran lentokentältä ostaneeni tuplapakkauksenkin sitä, olisi pitänyt ostaa varastoon enemmänkin. Melkein jo sydän jätti lyönnin väliin kun aloin lukemaan tätä ja innostuin, että sitä taas saisi :). Tämä versio on mulla mennyt täysin ohi. Voi kun sitä alkuperäistä tulisi taas myyntiin.

  7. Tuoksua myydään edelleen, mutta ei Suomessa. Tilasin oman pulloni netistä viime syksynä. Mulla on jäljellä myös sitä alkuperäistä In Love Again – tuoksua ja nämä ovat selvästi kaksi eri hajuvettä. Samantyylisiä kylläkin, mutta erot tunnistaa helposti, kun tuoksuja vertaa rinnakkain. Kauhean vaikea selittää eroja, mutta mun nenääni originaali on pehmoisempi, raikkaampi ja vehreämpi – sieltä haistaa sen raikkaan tomaatin 🙂 Sen sijaan tää uudempi on hedelmäisempi, makeampi ja samalla jotenkin pistävämpi mun nenään. Pidän molemmista, mutta vanhempi versio on näistä suosikkini. Poikaystäväni taas on täysin eri mieltä, hänestä vanhempi tuoksu haisee oudolta ja tämä uusi taas persikalta 😀

Kommentointi on suljettu.