Kiinnostava uutuus: Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

*Sis. mainoslinkin

Yksi tuotemerkki, joka on alkanut kiinnostaa minua viimeaikoina taas enemmän on ollut Clinique. Saimme merkin meille töissä juuri myyntiin, joten olen viettänyt pari viime viikkoa varsin tiiviisti sen parissa sen tuotevalikomaa läpikäyden ja tutkien.

Suurimman kiinnostuksen on herättänyt merkin juuri lanseerattu uutuustuote, jonka toivon  rantautuvan pian meidänkin markkinoillemme, sillä se kuulostaa aivan mahtavalta!

BIY Blend It Yourself Pigment Drops Clinique

 

Uudet BIY Blend It Yourself Pigment Drops -pigmenttitipat ovat nimittäin todella mielenkiintoinen konsepti!

Clinique ei minun mielessäni ole ennen ollut se innovatiivisin ja trendikkäin tuotemerkki, mutta varsinkin ihan viimeaikoina se on alkanut yllättää keksinnöillään ja lähitulevaisuudessa näyttää olevan tulossa useita kiinnostavia uutuuksia.

Näiden uusien BIY Blend It Yourself Pigment Drops -pigmenttitippojen ideana on sekoittaa niitä omaan kosteusvoiteeseen omalle ihotyypille sopivan meikkivoiteen luomiseksi. Homma kuulostaa kätevältä, sillä paitsi että aamuisin tarvitsee entistä vähemmän tuotteita, antaa se myös tällaiselle kosmetiikkanörtille loputtomasti leikkimismahdollisuuksia eri tuotteiden yhdistelyllä.

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops

Sävyjä on tarjolla 12 ja niitä voi myös sekoittaa keskenään oman vivahteensa luomiseksi. Säätämällä tippojen määrää voi omasta meikkivoideluomuksestaan tehdä kuulaan tai peittävämmän. Kuulostaa minusta ainakin todella mielenkiintoiselta!

BIY Blend It Yourself Pigment Drops 2

Pidän ajatuksesta, että voin saada meikkivoiteestani hoitavan valitsemalla itse, mihin pohjaan pigmenttipisarat sekoitan. Tällaisia hieman vastaavantyyppisiä tuotteita onkin alkanut viimeaikoina putkahdella  myyntiin yhä enemmän ja odotan todella paljon, että saan nämä pisarat käsiini ja pääsen leikkimään niillä.

Ongelmanani on Cliniquen nestemäisten meikkivoiteiden kanssa ollut yleensä niiden huono sävyvalikoima, josta ei ole kovin helposti löytynyt tällaiselle skandinaavisen vaalealle hipiälle sopivaa sävyä. Toivotaan siis, että näiden tippojen valikoimasta löytyy sopiva sävy minunkin  hipiälleni!

Edit. *Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops -pigmenttitipat

Mitäs tykkäätte ideasta?

10 kommenttia artikkeliin ”Kiinnostava uutuus: Clinique BIY Blend It Yourself Pigment Drops”

 1. Jep. Sävyt liian tummia ja vaalein vaihtoehto taitaa olla yleensä aika punakka. Semmosia maksamakkaran sävyisiä Nam.

  • Kannattaa kuitenkin huomioida, että tuotetta sekoitetaan (usein valkoiseen) kosteusvoiteeseen, joka vaalentaa pigmenttien sävyä, eli voi olla, että sopivat vaaleallekin iholle. 🙂

 2. Meikkivoiteita on tullut miksailtua keskenään ja kosteusvoiteiden kanssa, joten sikäli tässä ei ole mitään uutta. Ilmeisesti kuitenkin aika pigmenttistä? En ole varma, olisiko tällaiselle käyttöä.

 3. Ensin vaalennetaan meikkivoidetta (The Body Shop) ja nyt tummenetaan päivävoidetta! 🙂 Hih! Eikö idea ole saman tapainen, kun värillinen päivävoide? Tietty onhan se tietenkin (ainakin aluksi) huisin jännää miksailla tuotteiden kanssa. Mutta aamulla pitäis olla ”varma nakki”-tuote. Ei ole kivaa huomata, että hups, tulipas liian tummaa.
  Miksailu voisi toimia heillä, jotka laittavat kosteusvoiteen ja meikin samassa tilassa. Ite levitän hoitovoiteeet kylppärissä ja meikkauksen teen alakerrassa keittiössä.

 4. Joo…tätä innolla odotan. Olen vuosia käytänyt Cliniquen Anti Blemishiä ja sekoittanut vaaleimmasta ja toiseksi vaaleimmasta sopivan miksauksen. Tuon meikkivoiteen tästä blogista aikoinaan bongasin ja oli löytö! Välillä olen yrittänyt vaihtaa toiseen Cliniquen meikkivoiteeseen, mutta muissa ei sävyt passaa yhtään. Tulee sellaista pinkkipossua.
  Nyt alkaa olla jo vähän enemmän ikää, niin voisi jo luopua AB:sta, kun vaan löytyisi hyvä korvike.

 5. Kuulostaa hauskalta Cliniquehän on yleensä se sama vanha tuttu ja turvallinen, kumpa brändi vielä uudistustensa myötä seuraisi aikaansa ja muuttuisi cruelty free brändiksi! Cliniquen Pop Lip Colourit ovat myöskin kyllä tosi hyviä. Pigment Dropsit ovat ilm. aika samanlaisia kuin Cover FX:n Custom Cover Dropsit? Cover Dropsejakaan en ole tosin itse vielä kokeillut, mutta merkin Custom Enhancer Dropsit eli nestemäiset highlighterit ja bronzerit ovat ainakin loistavia.. Noista Cliniquen Pigment Dropseistahan voisi vaikka tuunata itselleen sopivan Cushion Foundationin ;)? Luulisi, että sopivat voiteetkin sen aikaa säilyisivät kun Cushioninhan yleensä käyttää suht nopeasti loppuun..

 6. Tämmöinen vähän ohiaiheen heitto, mutta ostin kokeiluun edullisia Glam of Swedenin meikkejä ja kiinnostus merkkiä kohtaan on suuri. Hinnassa päihittää Essencenkin. Suomen puolella kuitenkin vielä ilmeisesti suht tuntematon merkki, vaikka jonkin verran myyntipaikkoja ilmeisesti on. Olisi kiva, jos heidän tuotteitaan päätyisi sun kokeiluun (ellet ole jo kokeillut, mutta et tykännyt) 😀 Kiinnostaisi kovasti lukea 🙂

  • Ihan tuntematon merkki, mutta kiitos vinkistä! Nimen perusteella kuulostaa merkiltä, johon täältä Ruotsista varmaankin voi helposti päästä käsiksi. 🙂

 7. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Lähtee varmaankin testiin jos/kun rantautuu Suomeen tai jos saan käsiini muualta 🙂

Kommentointi on suljettu.