Testissä FOREO LUNA Play Plus -ihonpuhdistuslaite

*Sis. mainoslinkin

Kuten kaikki jo varmasti tietävät, olen vannoutunut FOREO-fani ja uskollinen LUNA-puhdistuslaitteiden käyttäjä. Minulta löytyi kotoa jo valmiiksi tavallinen LUNA 2 -puhdistuslaite, sen simppelimpi ja hitusen sitä pienempi versio LUNA Mini 2 -laite sekä pikkuruinen LUNA Play ja nyt FOREO-perheeni on saanut jälleen uuden jäsenen.

Ostolakossa Virve Vee Foreo Luna Play Plus kokemuksia

Hihkuin vähän aikaa sitten onnesta, kun FOREO lanseerasi uuden paristokäyttöisen FOREO LUNA Play Plus -ihonpuhdistuslaitteen. (Tuon aiemman postaukseni voi lukea täältä.) Onneni nousi sittemmin vielä sitäkin suurempiin sfääreihin, kun FOREO lähetti minulle blogikokeiluun tämän uuden ihanuuden sen suloisena, vaaleanpunaisena versiona.

Ostolakossa Virve Vee Foreo Luna Play Plus kokemuksia

Hieman noin 100 minuutin ajan toimivaa LUNA Play -mallia isompi laite toimii tosiaan vaihdettavalla paristolla, joka antaa sille noin 400 minuuttia käyttöaikaa. Mielettömien FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteiden hypetys perustuu niiden mikrovärähtelyn ja silikoninystyjen yhdistelmään, jotka yhdessä tekevät ihonpuhdistuksesta paitsi äärimmäisen tehokasta, myös iholle hellävaraista ja allekirjoitan niiden toimivuuden täysin.

Ostolakossa Virve Vee Foreo Luna Play Plus kokemuksia

Play Plus -malli on ladattavia FOREO Luna -laitteita huomattavasti edullisempi ja eroaa niistä muutamalla tavalla.

Toisin kuin tavallisessa LUNA-laitteessa ja matkakokoisessa LUNA Go -mallissa, ei laitteessa ole anti-age-hoitopintaa ja anti-age-toimintoa, vaan ainoastaan kaksi puhdistuspintaa (LUNA Minissä on puolestaan kolme puhdistuspintaa, mutta ei anti-age-käsittelyn mahdollisuutta).

LUNA-mallin ja LUNA Mini -mallin tavoin sen tehokkuutta ei voi myöskään säätää eikä siitä ole tavallisen LUNA- ja LUNA Go -laitteiden tapaan eri ihotyypeille kehitettyjä erityisiä versioita, eli laitteissa on eroa vain niiden väreissä, mutta laite on siitä huolimatta aivan loistava.

Ostolakossa Virve Vee Foreo Luna Play Plus kokemuksia

Siinä missä aiempaa LUNA Play -laitetta ei voinut ladata ollenkaan ja se oli tarkoitettu lähinnä selvittämään, voisiko sen omistajasta tulla FOREO-fani, voi tähän uuteen malliin vaihtaa paristoja, mikä tekee siitä pitkäikäisen.

Pikkuruinen LUNA Play tuntui minusta muutenkin hankalan pieneltä laitteelta jatkuvaan käyttöön, mutta tämä sen Plus-versio on ollut sopivan kokoinen. Pienemmän laitteen kanssa tuntui, että ihonpuhdistus vei turhan paljon aikaa, kun kerralla saattoi käsitellä vain niin pienen ihoalueen, mutta tämä käsittelee kerralla sopivan kokoisen alueen.

Ostolakossa Virve Vee Foreo Luna Play Plus kokemuksia

Käytän tavallisen LUNA-laitteen anti-age-pintaa melko harvoin, joten en jäänyt kaipaamaan sitä. Ainoa asia, jota kalliimmissa malleissa ikävöin, oli se, etteivät nämä kummatkaan Play-mallit ilmaise värähtelyllään, koska puhdistettavan ihoalueen käsittelyä on aika vaihtaa, mutta se on onneksi vain pieni miinus.

LUNA Play Plus -laitteen värähtelyvoimakkuutta ei voi kalliimpien mallien tapaan tosiaan säätää, mutta värähtely on mielestäni melko hyvä kaikille ihotyypeille. Itse tykkään vetää aina laitteeni asetukset kaakkoon ja surrutella menemään täysillä, mutta tämä tuntui hellävaraisuudestaan huolimatta silti riittävän tehokkaalta.

Ostolakossa Virve Vee Foreo Luna Play Plus kokemuksia

Laitteen kaksi erilaista harjaspintaa tekevät siitä minun mielestäni sopivan useimmille ihotyypeille. Sen kärjessä olevat harjakset ovat jämäkämmät ja sopivat siksi epäpuhtauksiin taipuvaisille ihoalueille kun taas muut laitteen harjaksista on nimenomaan tehty hellävaraisemmiksi ja sopimaan jopa herkällekin iholle.

Olen nyt käyttänyt laitetta toista viikkoa ja päässyt kunnolla vertailemaan sitä muihin malleihin, joten minulle on muodostunut siitä melko kattava käsitys ja selkeä mielipide. Ilokseni olen laitteesta edelleen vähintäänkin yhtä innoissani kuin silloin, kun kerroin teille sen lanseerauksesta tässä aiemmassa postauksessani.

Laite on ollut testissä myös LUNA Mini 2 -laitteeni omineelta ja Play-mallia käyttäneellä miehelläni, joka hänkin koki sen mukavaksi käyttä. Hänkään ei ole ollut pienemmän Play-mallin jatkuvan käytön ystävä sen koon vuoksi, mutta tässä mallissa oli hänellekin jo riittävästi kokoa. Hän myös koki laitteen värähtelytehon riittäväksi, vaikkei sitä voinutkaan säätää LUNA Mini 2 -laitteen tapaan.

Ostolakossa Virve Vee Foreo Luna Play Plus kokemuksia

Jos FOREO LUNA -ihonpuhdistuslaitteen hankkiminen on siis kutkutellut jonkun mieltä, mutta laitteeseen ei ole silti ollut halukas laittamaan toistasataa euroa, on FOREO LUNA Play -malli minusta aivan loistava valinta. LUNA Mini ja tavallinen LUNA voittavat sen minusta ominaisuuksiensa puolesta edelleen, eli jokaisesta laitteesta voi aina olla järkeä päivittää ”ylöspäin” tajuttuaan FOREO LUNA -laitteiden ihanuuden, mutta tämä on ilman muuta se laite, jonka kautta laitteisiin tutustumisen voi aloittaa.

FOREO LUNA Play Plus -kasvoharjalla on hintaa 49,50 euroa.

*FOREO LUNA Play Plus -kasvoharja löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Ostolakossa Virve Vee Foreo Luna Play Plus kokemuksia

Kuka ehti jo hankkia FOREO LUNA Play Plus -laitteen?

11 kommenttia artikkeliin ”Testissä FOREO LUNA Play Plus -ihonpuhdistuslaite”

 1. Olin pitkään harkinnut hankintaa ja kun tämä malli tuli markkinoille ja vielä alennus päälle niin hankinnan tein. Aluksi värähtely tuntui kovin hiljaiselta, mutta toisaalta iho on tuntunut käytön aloittamisen jälkeen niin puhtaalta, että värähtely on riittävää minulle. Kunhan raaskin niin päivitän luultavasti vielä ”ylempään” malliin :-).

  • Joo, suorastaan yllättävää, kuinka hyvin iho puhdistuukaan noin hellävaraisellakin värähtelyllä! 🙂

 2. Ostin tämän uuden ihanuuden pinkkinä ja olen ollut tosi tyytyväinen! Iho tuntuu tosi sileältä ja pehmeältä käsittelyn jälkeen.

 3. Hankin pari kuukautta sitten Luna Playn ensimmäisenä ihonpuhdistuslaitteena ikinä, ja halusin ostaa luontoystävällisemmän mallin, mutta Foreot ovay niin kalliita, ettei opiskelijasta irtoa oikein euroja. Tämä lähti siis juuri eilen tilaukseen niin minulle kuin äidilleni 😉

  • Toivottavasti tykkäät! Tule sitten kertomaan, miltä laite molempien iholla tuntui. 🙂 Luna Play on tosiaan hieman harmillinen laite ”kertakäyttöisyytensä” vuoksi, mutta siitä saa täydellisen apuvälineen meikkisiveltimien puhdistukseen sen akun kuoltua. 🙂

  • Hankin pienimmän lunan reipas kuukausi sitten ja sehän räjäytti mulle kysta aknen päälle. Nyt on vuorossa mennä ihotautilääkärille hakemaan lääkkeet. En osannut odottaa, että akne riehaantuu, koska olin jo vuoden ilman noita paiseita. Ei se auta, kuin kiltisti käyttää hyväksi havaittuja tuotteita ja lopettaa kokeilemiset. Onhan tuo söpö pieni laite, mut mun iholle turhan julma.

 4. Äh, harmittaa kun en kerennyt tätä ostaa silloin kun oli alennuskoodi! Onko sellaisia tulossa lisää?`

  • Nyt juuri on menossa kamppis! Koodilla 15FOREO pe asti 15% alennus kaikkista FOREO-tuotteista. 🙂

   • Kävin elevenin sivuilla ja onneksi käväisinkin, lähti heti tilaukseen 😀

Kommentointi on suljettu.