Tavarahaaste-projekti: Inspiraatiolinkki

Tavaroiden vähentämisen nimissä löysin yhden linkin, jonka tahtoisin kanssanne jakaa.
Linkki on Iltalehden sivuille ja jutussa käsitellään Huffington Postin alunperin kirjoittamaa juttua siitä, mitkä 25 asiaa kotoasi luultavasti löytyvät ja joista tavaroiden vähentämisen voisi helposti vaikkapa aloittaa.
Itse olen melko hyvin jo vähentänyt kaiken tuon jutussa kerrotun enkä enää oikeastaan saanut tuosta uusia vinkkejä, mutta sitä kokoajan kaivattua lisäinspiraatiota kylläkin!
Saiko juttu teidät luopumaan jostakin?

3 kommenttia artikkeliin ”Tavarahaaste-projekti: Inspiraatiolinkki”

  1. luin tänään ko.jutun ja tottahan se oli.. Kyllä tulee säästeltyä paljon kaikkea turhaa mitä siinä mainittiin. Olen saanut Virve sulta innostuksen yrittää vähentää kosmetiikkaa. Vein äskettäin ison meikkilaukun luomivärejä siskoni tytöille:)

    t.sanna

  2. Mä ymmärrän valtaosan tuossa esitetystä tavarasta olevan oikeasti roskaa, mutta osaa en kyllä voi heittää pois. Esimerkiksi niillä varanapeilla on usein ihan todellinen funktio, tympeä uusia vaikkapa neuletakin kaikki napit, jos yksi katoaa ja samanlaista ei löydy. Eivät ne paljoa tilaa vie ompelutarvikerasiassa. Vanhojen kalenterien säilyttämistä en oiken osaa perustella, harvoinpa niihin tulee palattua, ja niistä luopuminen ehkä olisi ihan aiheellista. Matkoilta keräilen aina paperisälää – paikallisliikenteen lippuja, museoiden sisäänpääsylippuja, flaijereita, karttoja, mitä nyt ikinä. En halua heittää niitä pois, mutta ostin eräänlaisen matkapäiväkirjan, johon aion ne koota yhdessä matkamuistiinpanojen kanssa. En ole niin tavarakammoinen, että haluaisin heittää pois kaikkia muistoja.

Kommentointi on suljettu.